$ најава & ¥, - " /EastStand je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ja ne mogu da vjerujem koliko ovdje ima provokatora umjesto da se uziva u zanimljivoj zavrsnici prvenstva gdje je Borac i Zeljo u mrtvoj trci za prvaka , gdje se igra kup dvije najbolje ekipe u drzavi u ovoj sezoni nakon svega ovdje neke provokacije i prizivaju se neki duhovi proslosti , ljudi moji kada cemo se opametiti i da pocnemo o nekim konkretnim stvarima pricati o fudbalu o nekim pozitivnim stvarima u zivotu druzenju , a ne samo sranje i gluposti neke ... Neka bolji pobjedi i osvoji titulu .... i pozdrav mom dragom prijatelju Borcevom , javi se jarane da odemo na pivu
Kada smirimo tenzije i opametimo se mozda i bude nesto od nas do tada ovaj i onaj ostacemo jadni i napretka nikada nece biti za nas sve ne za pojedine ... Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
odlicna najava navijaca borca pred finale
iskreno, meni je drago sto finale igramo sa klubom koji ima tradiciju...
ali opet ponavljam, ako zeljo bude igrao onako kako igra cijelu polusezonu mislim da i kup uzimamo...
sretno vama svakako u evropi i skupite dosta bodova za bh ligu da napredujemo na uefinoj rang listi
iskreno, meni je drago sto finale igramo sa klubom koji ima tradiciju...
ali opet ponavljam, ako zeljo bude igrao onako kako igra cijelu polusezonu mislim da i kup uzimamo...
sretno vama svakako u evropi i skupite dosta bodova za bh ligu da napredujemo na uefinoj rang listi
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
" " $ $ европу ? а " "... ", то ' % % " не "...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Ma odigrace nasi momci to finale dobro, na zanos,ponijece ih atmosfera,pun stadion i cjelokupno ozracje koje ce vladati oko te utakmice,nije u tome problem....Problem je sto Maric nastavlja da se sprda sa nama postavljajuci u tim igrace koji ne bi imali mjesta ni u FK Nektar iz Milakovica,ili Buducnosti iz Sargovca,a dok god je tako nemamo se mi dugorocno cemu nadati....naravno da nastavljam pratiti sve u vezi kluba,ali ne ocukejem nikakav napredak dok je Maric ovdje,zato,bar ja, se necu vise nesto pretjerano baviti analizama jer ce uvijek igrati oni koji moraju dok je on tu,a nama predlazem da opusteno navijamo za nas klub kao i dosad, ali bez pretjeranih nadanja,i samo cekamo dan kad cemo procitati da je Maric otpusten,da je dosao normalan trener na njegovo mjesto,i tada ce nam se svima opet probuditi nova nada pa cemo opet na ovoj temi nastaviti da mastamo....
Schlager je napisao/la:Ma odigrace nasi momci to finale dobro, na zanos,ponijece ih atmosfera,pun stadion i cjelokupno ozracje koje ce vladati oko te utakmice,nije u tome problem....Problem je sto Maric nastavlja da se sprda sa nama postavljajuci u tim igrace koji ne bi imali mjesta ni u FK Nektar iz Milakovica,ili Buducnosti iz Sargovca,a dok god je tako nemamo se mi dugorocno cemu nadati....naravno da nastavljam pratiti sve u vezi kluba,ali ne ocukejem nikakav napredak dok je Maric ovdje,zato,bar ja, se necu vise nesto pretjerano baviti analizama jer ce uvijek igrati oni koji moraju dok je on tu,a nama predlazem da opusteno navijamo za nas klub kao i dosad, ali bez pretjeranih nadanja,i samo cekamo dan kad cemo procitati da je Maric otpusten,da je dosao normalan trener na njegovo mjesto,i tada ce nam se svima opet probuditi nova nada pa cemo opet na ovoj temi nastaviti da mastamo....
Nije provokacija,ali mislim da Borac nema kvalitete da prodje Zelju.Mislim da Borca drzi zaliha bodova iz prvog djela tako da sa pobjedama kuci se odrzavaju na tabeli.Sa porodajom igraca nije to vise onaj Borac,a sa ovom postavom ni Anceloti nebi bolje izvukao.Realno ova ekpa tek 5-6 po kvaliteti.
Ma normalno da nije provakacija,svi mi to vidimo da nema ni priblizno one siline kao jesenas,najvise zato sto trener nikad ne stavlja u tim najbolje koje imamo,ali ja sam ipak uvjeren u dobru partiju nasih momaka u srijedu....nisam nesto previse uvjeren u ukupan trijumf nakon dve utakmice,ali nase je da navijamo i cekamo smjenu trenera.
Sretno vam u Evropi i da što bolje prezentujete Bosnu i Hercegovinu! Za ćupove i kupove ne brini, ima ko će to da uzme? 2 - ? je napisao/la:" " $ $ европу ? а " "... ", то ' % % " не "...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Daj ba..nadam se da ćete prestati davati replike na postove ovog provokatora. Isto tako se nadam da će administracija njemu udijeliti ban,jer je prekršio minimalno tri zakona Republike BiH.Željovac je napisao/la:Sretno vam u Evropi i da što bolje prezentujete Bosnu i Hercegovinu! Za ćupove i kupove ne brini, ima ko će to da uzme? 2 - ? je napisao/la:" " $ $ европу ? а " "... ", то ' % % " не "...
A ti Lazarevo fino ćebe pod ruku i široka zemlja bila..
Nista Zeljeznicar osvaja titulu,nema veze...Ljudi su u najboljoj formi ove sezone,igraju najljepsi fudbal,nesto slicno kao Borac na jesen.Mi ne mozemo uzeti nista na strani,pune nas kako stignu,kod kuce se isto mucimo,realno gleda se sadasnjost,a ne proslost,tako da jesenji dio nista ne znaci,osim zalihe bodova za nas,a u sadasnjosti smo katastrofa.
Mislim da ce Zeljeznicar uzeti ligu,a Borac kup...Meni je svejedno,stvarno nije mi krivo nimalo,izborena je Evropa,to mi je dovoljno.Najbitnije je otpustiti Marica,i mislim da je samo pitanje kad ce neko na forumu napisati,ljudi Maric je otpusten,pa da se svi radujemo.Vidi i uprava da visi o tankoj niti,i da se provlaci kroz iglene usi svaku domacu utakmicu,a na gostovanjima sipak,i ako zele dobro Borcu dace mu nogu ubrzo.
Jos jedan zadatak uprave bi trebao biti,otkupiti Stevanovica,dovesti nekoliko pojacanja kvalitetnih,NE RASPRODATI ekipu i uigrati je za Evropu da se ne osramotimo.
Slijedi sprektakl 5. maja,finale kupa...Rijeci su suvisne.
Mislim da ce Zeljeznicar uzeti ligu,a Borac kup...Meni je svejedno,stvarno nije mi krivo nimalo,izborena je Evropa,to mi je dovoljno.Najbitnije je otpustiti Marica,i mislim da je samo pitanje kad ce neko na forumu napisati,ljudi Maric je otpusten,pa da se svi radujemo.Vidi i uprava da visi o tankoj niti,i da se provlaci kroz iglene usi svaku domacu utakmicu,a na gostovanjima sipak,i ako zele dobro Borcu dace mu nogu ubrzo.
Jos jedan zadatak uprave bi trebao biti,otkupiti Stevanovica,dovesti nekoliko pojacanja kvalitetnih,NE RASPRODATI ekipu i uigrati je za Evropu da se ne osramotimo.
Slijedi sprektakl 5. maja,finale kupa...Rijeci su suvisne.
Treci put castimo
Zato cete u Evropu bez cupova i bez Banjaluke na kraju cete ostati i bez one stvariBorčevac je napisao/la:hahahahahahaha to džakabu buraz nek si im rekao šta misliš hahahaha? 2 - ? je napisao/la:% је % сте се $... Ја " ? у / " $ $ $ ' на % ': 1. зовете се ", 2. % се & $, 3. " еврпу на $ - " а у свој " ? & у $ 15 $. 4. " сте ?, 5. " " ' не "...
Ево % у $ ? % ¥ " $: & - $ $ у " % је то Европа " $ у ? " вас, " у ? "... " " ?... а ' успут " те - % " $ ?
Pa se vi mislite i dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najjaci su mi ovi glupani koji se prave pametni a nemaju gram mozga. I onda misle da su nekoga provalili a nisu ni svjesni koliko su glupi.Zato cete u Evropu bez cupova i bez Banjaluke na kraju cete ostati i bez one stvari .Nego u obliznji i bratski Siroki pa guslaj
Nesto receno sto nije bili ili nece biti.Onda je puno gluplji onaj ko misli drugacije.subzero81 je napisao/la:Najjaci su mi ovi glupani koji se prave pametni a nemaju gram mozga. I onda misle da su nekoga provalili a nisu ni svjesni koliko su glupi.Zato cete u Evropu bez cupova i bez Banjaluke na kraju cete ostati i bez one stvari .Nego u obliznji i bratski Siroki pa guslaj
Ne citiras druge postove tvojih istomisljenika nego se kao hepo palite ako vam neko bubne cinjenice.
Nije to provala nego susta istina.Osvojiti niti kup niti prvenstvo necete jer ''kako sami rekoste netreba vam''
Sta je tu koji klinac nejasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato cete u Evropu bez cupova i bez Banjaluke na kraju cete ostati i bez one stvari
.Nego u obliznji i bratski Siroki :lol:pa guslaj
Pa se vi mislite i dalje.[/quote]
Mozda cemo bez cupova u Evropu, ali da se ne igra na Gradskom u Banjaluci, to ne vjerujem zbog prostih cinjenica:
1. Odobrene pare za rekonstrukciju od Vlade RS i Administrativne sluzbe grada
2. Raspisan tender za sanaciju Gradskog stadiona koji se zavrsava 8.maja, a najkasnije 15.maja se krece sa radovima, mada ce krenuti i prije, kazu sutra (3.5.2010) krece se sa ozbiljnijim pripremnim radovima
3. Kvalifikacije za LS i LE su sredinom jula, sto znaci da je 2 mjeseca radova i vise nego dovoljno
Sve je moguce, ali po ovim cinjenicama samo se cudo moze dogoditi Borac ne igra Evropu u Banjaluci, mada bi to mnogi ovde (zakljucujuci iz postova navijaca drugih klubova) silno zeljeli...
IGRATI EVROPU U BANJALUCI NA GRADSKOM STADIONU - NE PROCIJENJIVO!
Pa se vi mislite i dalje.[/quote]
Mozda cemo bez cupova u Evropu, ali da se ne igra na Gradskom u Banjaluci, to ne vjerujem zbog prostih cinjenica:
2. Raspisan tender za sanaciju Gradskog stadiona koji se zavrsava 8.maja, a najkasnije 15.maja se krece sa radovima, mada ce krenuti i prije, kazu sutra (3.5.2010) krece se sa ozbiljnijim pripremnim radovima
3. Kvalifikacije za LS i LE su sredinom jula, sto znaci da je 2 mjeseca radova i vise nego dovoljno
Sve je moguce, ali po ovim cinjenicama samo se cudo moze dogoditi Borac ne igra Evropu u Banjaluci, mada bi to mnogi ovde (zakljucujuci iz postova navijaca drugih klubova) silno zeljeli...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Mozda cemo bez cupova u Evropu, ali da se ne igra na Gradskom u Banjaluci, to ne vjerujem zbog prostih cinjenica:nasborik je napisao/la:Zato cete u Evropu bez cupova i bez Banjaluke na kraju cete ostati i bez one stvari.Nego u obliznji i bratski Siroki :lol:pa guslaj
![]()
Sve je to ok... super za vas sto ce vam sanirati stadion... ali ja mislim da se dosta ranije treba prijaviti stadion na kojem ce se igratieuro tekme... tako da vjerovatno UEFA nece moci cekati ta cca. 2 mjeseca da se vasi odluce na kojem ce se stadionu igrati...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- Lesinar1987
- Kontakt:
Schlageru nemoj ti da vredjas Buducnost iz sargovca to je perspektivna ekipa

Da li neko zna mozda kakvo je stanje sto se Marica tice?Da li se spekulise o njegovom odlasku?Kakav je stav uprave?
Treci put castimo
Sve je to ok... super za vas sto ce vam sanirati stadion... ali ja mislim da se dosta ranije treba prijaviti stadion na kojem ce se igratieuro tekme... tako da vjerovatno UEFA nece moci cekati ta cca. 2 mjeseca da se vasi odluce na kojem ce se stadionu igrati...[/quote]
Stadion je vec prijavljen za Evropu a to je Pecara u Sirokom Brijegu, ali kako je i pisalo u onome clanku na ovome portalu oko dobijanja licenci, stadion Pecara je samo rezervna varijanta, NS BIH i UEFA ce pratiti sanaciju Gradskog stadiona i u koliko se radovi zavrse na vrijeme, do pocetka kvalifikacija, UEFA ce naknadno poslati kontrolore koji ce dati odobrenje (ili ne odobrenje) za igranje evropskih utakmica u Banjaluci.
Stadion je vec prijavljen za Evropu a to je Pecara u Sirokom Brijegu, ali kako je i pisalo u onome clanku na ovome portalu oko dobijanja licenci, stadion Pecara je samo rezervna varijanta, NS BIH i UEFA ce pratiti sanaciju Gradskog stadiona i u koliko se radovi zavrse na vrijeme, do pocetka kvalifikacija, UEFA ce naknadno poslati kontrolore koji ce dati odobrenje (ili ne odobrenje) za igranje evropskih utakmica u Banjaluci.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
O zdravo druže moj stari, kako si, šta radiš? Čestitam na pobjedi, zasluženo svaka čast. Čujemo se prijatelju.TaRgEt_ je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem koliko ovdje ima provokatora umjesto da se uziva u zanimljivoj zavrsnici prvenstva gdje je Borac i Zeljo u mrtvoj trci za prvaka , gdje se igra kup dvije najbolje ekipe u drzavi u ovoj sezoni nakon svega ovdje neke provokacije i prizivaju se neki duhovi proslosti , ljudi moji kada cemo se opametiti i da pocnemo o nekim konkretnim stvarima pricati o fudbalu o nekim pozitivnim stvarima u zivotu druzenju , a ne samo sranje i gluposti neke ... Neka bolji pobjedi i osvoji titulu .... i pozdrav mom dragom prijatelju Borcevom , javi se jarane da odemo na pivuKada smirimo tenzije i opametimo se mozda i bude nesto od nas do tada ovaj i onaj ostacemo jadni i napretka nikada nece biti za nas sve ne za pojedine ... Pozdrav
Pozdrav
Status kvo ali samo trenutno. Sve će se znati na kraju sezone, ništa ranije.tatamata je napisao/la:Da li neko zna mozda kakvo je stanje sto se Marica tice?Da li se spekulise o njegovom odlasku?Kakav je stav uprave?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.