Bole me ledja.Thranduil je napisao/la:Šta ovo treba da značisolinas je napisao/la:Ljudi KO zna gdje SE moze naci masazerka u full tretmanu.za dobru fizioterapiju.PP molim jarani moji.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Boli tebe **** izgledasolinas je napisao/la:Bole me ledja.Thranduil je napisao/la:Šta ovo treba da značisolinas je napisao/la:Ljudi KO zna gdje SE moze naci masazerka u full tretmanu.za dobru fizioterapiju.PP molim jarani moji.
-
fkslatina1976
- Kontakt:
mehidic nije los igrac...ali stavljaju ga na lijevo krilo? niđe veze..kad smo prosle godine pobijedili zrinjskog na tusnju igrao je lijevog beka, odigrao je odlicno tekmu? to je bilo strava daleko bolje nego kad igra u napadu gdje samo vuce loptu bez veze i dribla do besvjesti i onda izgubi loptu? ali ,,,...neznam kako vidim husref ce staviti veselinovica od pocetka.,.e to bi trebalo biti dobro nadajmo se pobjedi
Po TM kad se sve sabere i oduzme, prosjek godina naseg tima je oko 23,8, a ako pojedinim igracima godamo jos godinu, jer ce je napuniti u narednim mjesecima, onda je procjek cca 24,1. I vise nego dobar prosjek, a ovdje sam racunao i Skahica jer je ocito nas igrac.
Efendic skuplji od Krpica, Mujic najskuplji nas sentarfor. Zna se u kome je potencijal.
Prses vrijedi 200k eura, mi bismo ga dali za 100k KM i kriglu vode pljusnuli za njim.
Efendic skuplji od Krpica, Mujic najskuplji nas sentarfor. Zna se u kome je potencijal.
Prses vrijedi 200k eura, mi bismo ga dali za 100k KM i kriglu vode pljusnuli za njim.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Staragarda
Imam PP brate Ali pise da je izbrisan öd strane autora.
Sto bolan
Imam PP brate Ali pise da je izbrisan öd strane autora.
Sto bolan
volio bih sutra otići na tekmu, al' ne mogu pogazit' svoje principe
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mogle bi se sutra i neke pare dić' na Slobodi 
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
najbolje kvote u admiralu,vjeruj mi,TzBulevar87 je napisao/la:Mogle bi se sutra i neke pare dić' na Slobodi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja ba...kakva tekma...sjedi ti kuci to ti je najsigurnijeChinaglia je napisao/la:volio bih sutra otići na tekmu, al' ne mogu pogazit' svoje principe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sto mi ne odgovori na pp..to se puses nestostaragarda je napisao/la:Ma ja ba...kakva tekma...sjedi ti kuci to ti je najsigurnijeChinaglia je napisao/la:volio bih sutra otići na tekmu, al' ne mogu pogazit' svoje principe
Sutra bacit velike pare na nase momke,spojiti ugodno sa korisnim 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
oko 19h kupioi sezonsku kod Mide 587 broj, al kaze lik da je vec odavno cifra prebacila 600 i da se karte nisu prodavale po redu, tj da broj na kartici ne predstavlja pravo stanje. Kod nekog je danas 580, a sutra ce neko kupit broj 560.
Tako da vjerovatno ako se i sutra sta proda mozda onda dobacimo i do 700, mada iskreno i ovih 600-650 je extra
Tako da vjerovatno ako se i sutra sta proda mozda onda dobacimo i do 700, mada iskreno i ovih 600-650 je extra
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sutra svi na tusanj
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj ako se sutra sta prodaMortus je napisao/la:oko 19h kupioi sezonsku kod Mide 587 broj, al kaze lik da je vec odavno cifra prebacila 600 i da se karte nisu prodavale po redu, tj da broj na kartici ne predstavlja pravo stanje. Kod nekog je danas 580, a sutra ce neko kupit broj 560.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da ce danas demonstracija sile bit nad Rudarom 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Suljo20002
- Kontakt:
Ako damo gol u prvih 20 minuta,onda ce mo ih natrpat do kraja.Ukoliko neuspijemo dati gol u prvih 20 minuta kasnije moze biti svega.
TO je odlična stvar, nadam se da će dosta svijeta kupit, pa da premašimo sva očekivanja. Strah me samo da stariji ljudi koji dodju, a koji zbog ne znanja koristenja interneta i ovi iz okolnih naselja, nisu upoznati sa kampanjom sezonskih karti, ne ponesu dovoljno love, a budu htjeli uzet kartu kada vide da je 50,00KM =3,33 KM po utakmici, a redovna karta 10,00 KM po meču . Toga se bojim i zbog toga bi samo trebalo, a radi takvih uraditi im rezervacije na ime i prezime, broj lične, JMBG ili slično i čak ostavit im mogućnost da rezerviusanu kartu kupe, tj. novac ponesu i podignu na sledećoj domaćoj utakmici (ovi sa strane) ili u prostorijama kluba ("domaći" penzioneri iz TZ). I da se s ovakvim postupkom završi kampanja, danas prije utakmice i to rezervacijama, pa ko se rezervisao taj može kasnije i podić kartu.staragarda je napisao/la:Cuj ako se sutra sta prodaMortus je napisao/la:oko 19h kupioi sezonsku kod Mide 587 broj, al kaze lik da je vec odavno cifra prebacila 600 i da se karte nisu prodavale po redu, tj da broj na kartici ne predstavlja pravo stanje. Kod nekog je danas 580, a sutra ce neko kupit broj 560.
Tako da vjerovatno ako se i sutra sta proda mozda onda dobacimo i do 700, mada iskreno i ovih 600-650 je extra....stari,samo ja znam 10 ljudi sto ce sutra ispred stadiona uzet sezonske
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Mislim da pojedinci nisu ni svjesni kakav je korak napravljen sa sezonskim ulaznicama u ovom broju. Posebno mi je drago zbog nevjernih Toma koji su odmah poceli pljuvati i omalovazavati a vidi brale preko 600 hej 600
Znam da su ove cifre mizerne i smijesne ako usporedimo sa nekim drugim klubovima ali ako uzmemo u obzir da je ovo prvi put odradjeno na profesionalan nacin u istoriji kluba onda sam prezadovoljan
Jos jednom da se zahvalim UG, Zlajciju i da prenese clanovima da se cijeni njihov rad i da im skidam kapu to su pravi navijaci Slobode i sa takvima se ne sikiram za nas klub.
Danas je idealno vrijeme za fudbal samo da ne padne kisa. Ocekujem rastrcanu ekipu, motivisanu da poprave los utisak iz Zenice i rano vodstvo kako bi se rastereceno uslo u ostatak utakmice onda je i punjenje moguce.
Posjeta? 6000-7000
Nada zadnja umire 
Znam da su ove cifre mizerne i smijesne ako usporedimo sa nekim drugim klubovima ali ako uzmemo u obzir da je ovo prvi put odradjeno na profesionalan nacin u istoriji kluba onda sam prezadovoljan
Jos jednom da se zahvalim UG, Zlajciju i da prenese clanovima da se cijeni njihov rad i da im skidam kapu to su pravi navijaci Slobode i sa takvima se ne sikiram za nas klub.
Danas je idealno vrijeme za fudbal samo da ne padne kisa. Ocekujem rastrcanu ekipu, motivisanu da poprave los utisak iz Zenice i rano vodstvo kako bi se rastereceno uslo u ostatak utakmice onda je i punjenje moguce.
Posjeta? 6000-7000
samo Sloboda
Ja se vec spremio za utakmicu. 
Nema kise, sad ce sunce. Temperatura ce biti idealna, oko 26 stepeni. Danas svi putevi vode na Tusanj! 
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.