FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nema nista od tog,ako igraci budu jos uvjek na pripremama nece mu se niko od ove 2 odazvati (beslija pogotovo) tako da to pada u vodu....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- bistrikboy
- Kontakt:
Željo je na pripremama u Danefelsu...
trebaju potpisati ugovor sa "Jako" opremom...
trebaju potpisati ugovor sa "Jako" opremom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Lafo trebalo se potpisati sa pumom a sad jako...kome lazu vise 

Test utakmica protiv treceligasa
Zeljeznicar ce sutra(3.2.) u sklopu priprema u Njemackoj odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv Wormatie Wormsa. Utakmica ce se odigrati na pomocnom terenu Wormatie.Trener Hotic ce imati priliku da testira sve igrace koji su krenuli na put u Njemacku. Wormatia je klub iz regionalne lige Njemacke, zona "zapad" nalaze se na predzadnjem mjestu (16 pozicija), 3 boda ih djele od zone spasa. Utakmica se igra na pomocnom stadionu Wormatie ili kako Njemci zovu taj kultni klub "alte Dame" zbog zaledjenog travnjaka njihovog glavnog stadiona. Wormatia ce sigurno biti kvalitetan i jak protivnik "plavima" bez obzira na stanje na tabeli. Nije tajna da je plan priprema poremetio otkaz Oggersheima,odbijenica na salteru Njemacke ambasade za Rovcanina i Redzepija te propala prijateljska utakmica sa Aalenom. Treba istaci da je Demir Hotic jedno vrijeme sa uspjehom vodio ovaj klub tako da on vrlo dobro zna njihove mane i prednosti. Igraci su jucer stigli u Njemacku u poslijepodnevnim satima, a danas ce biti prisutni na utakmci Kaizeslauterna i Mainza u sklopu 2. Bundeslige. Na pripreme se prikljucilo nekoliko novih igraca koje ce Hotic testirati u slijedecih nekoliko dana i odluciti dali da potpisu ugovore. Saznajemo, da se pripremama prikljucio Aboubacar Sankhare 31-godisnji lijevi bocni koji je igrao za Lens, Fortunu Dusseldorf, TURU Dusseldorf...ovaj bi igrac, ukoliko bi potpisao sigurno bio veliko pojacanje.
Zeljeznicar ce sutra(3.2.) u sklopu priprema u Njemackoj odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv Wormatie Wormsa. Utakmica ce se odigrati na pomocnom terenu Wormatie.Trener Hotic ce imati priliku da testira sve igrace koji su krenuli na put u Njemacku. Wormatia je klub iz regionalne lige Njemacke, zona "zapad" nalaze se na predzadnjem mjestu (16 pozicija), 3 boda ih djele od zone spasa. Utakmica se igra na pomocnom stadionu Wormatie ili kako Njemci zovu taj kultni klub "alte Dame" zbog zaledjenog travnjaka njihovog glavnog stadiona. Wormatia ce sigurno biti kvalitetan i jak protivnik "plavima" bez obzira na stanje na tabeli. Nije tajna da je plan priprema poremetio otkaz Oggersheima,odbijenica na salteru Njemacke ambasade za Rovcanina i Redzepija te propala prijateljska utakmica sa Aalenom. Treba istaci da je Demir Hotic jedno vrijeme sa uspjehom vodio ovaj klub tako da on vrlo dobro zna njihove mane i prednosti. Igraci su jucer stigli u Njemacku u poslijepodnevnim satima, a danas ce biti prisutni na utakmci Kaizeslauterna i Mainza u sklopu 2. Bundeslige. Na pripreme se prikljucilo nekoliko novih igraca koje ce Hotic testirati u slijedecih nekoliko dana i odluciti dali da potpisu ugovore. Saznajemo, da se pripremama prikljucio Aboubacar Sankhare 31-godisnji lijevi bocni koji je igrao za Lens, Fortunu Dusseldorf, TURU Dusseldorf...ovaj bi igrac, ukoliko bi potpisao sigurno bio veliko pojacanje.
Zadnja izmjena: HARIS XXL, dana/u 02 feb 2009, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
ponuda pume je bila losa htjeli su opremati samo prvi tim,a sta ce nasa djeca nositi bijele majice jel...HARIS XXL je napisao/la:Lafo trebalo se potpisati sa pumom a sad jako...kome lazu vise
jako ce opremati i mladje kategorije

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma uvijek treba uzeti bolju ponudu...**** pumu ako nude manje para..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Na pripremama se jos niko nije prikljucio tek treba da dodju ti igraci
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Zijanili smo prvu pripremnu sa 1:0 golom u zadnjoj minuti. Ništa strašno tek smo počeli s utakmicama.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
kako vrijeme bude odicalo bit ce vam i gore 

mrsroki... je napisao/la:kako vrijeme bude odicalo bit ce vam i gore
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
od kluba koji igra regionalnu ligu "zapad"..mlogo ste jaki..čamac je napisao/la:Zijanili smo prvu pripremnu sa 1:0 golom u zadnjoj minuti. Ništa strašno tek smo počeli s utakmicama.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- bistrikboy
- Kontakt:
haj **** u skokovima...Kevin je napisao/la:od kluba koji igra regionalnu ligu "zapad"..mlogo ste jaki..čamac je napisao/la:Zijanili smo prvu pripremnu sa 1:0 golom u zadnjoj minuti. Ništa strašno tek smo počeli s utakmicama.
11.2 igramo sa Trierom ali je vrlo vjerovatno da cemo prije toga igrati 2 pripremne tekme sa nekim ekipama iz regiona k'lauterna...
ekipa radi odlicno i sve izgleda super...
VOLIM TE ŽELJO!!!
Kakvi vi i vas Zeljo, nikada nece u evropu preko lige i kupa, jedino mogu otici na pripreme u evropu
svak vas tare, sad ce te se boriti za opstanak i vi i Sarajevo a i velezcic

svak vas tare, sad ce te se boriti za opstanak i vi i Sarajevo a i velezcic

- DinceManijak
- Kontakt:
Hajd ti lijepo o****i "dobricina" s postovanjem, cisto nako postenski s ove teme. Gledaj ti svoj klub i sebe prvo a kani se nas. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- bistrikboy
- Kontakt:
ZA ŽELJU SE NE NAVIJA ŽELJO SE VOLI!!!
Cim nam se posloze neke kockice dusmanise javljaju...
Cim nam se posloze neke kockice dusmanise javljaju...
A ja,malo nas krenulo i odma ovi "strucnjaci" s..u 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a nek ti zrinski hara....ma mi cemo u najmanju ruku biti treci sad u ovoj polusezoni....ma najjaci smo...a ova utakmica je tek uigravanje ekipe...nije los rezultat...pise u novinama da smo dobro igrali....imali smo vise od igre...al eto u 89. smo primili go......bice bolje drugi put....dobricina je napisao/la:Kakvi vi i vas Zeljo, nikada nece u evropu preko lige i kupa, jedino mogu otici na pripreme u evropu![]()
![]()
![]()
svak vas tare, sad ce te se boriti za opstanak i vi i Sarajevo a i velezcic![]()
![]()
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jarane,po tvojim postovima sam primjetio da si mladi i da si uvjek spreman na diskusiju i svadu.Ok,postujem tvoj optimizam i to sto mislis da cemo biti treci al moras biti realan.Nemozes pricat po forumu mi smo najaci mi ovo mi ono.Rezultati ce to pokazati.Jer kume vidis mi napisemo da ce nas Puma oblacit jadovima odmah muka hoce da se pojedu a kad demantujemo i kazemo da ce nas saller oblacit njima drago pucaju od srece.Samo treba coolirati i ne ulaziti u bezvezne rasprave.A kolko smo jaki to ni Allah nezna a utakmice ce to pokazati.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a nek ti zrinski hara....ma mi cemo u najmanju ruku biti treci sad u ovoj polusezoni....ma najjaci smo...a ova utakmica je tek uigravanje ekipe...nije los rezultat...pise u novinama da smo dobro igrali....imali smo vise od igre...al eto u 89. smo primili go......bice bolje drugi put....dobricina je napisao/la:Kakvi vi i vas Zeljo, nikada nece u evropu preko lige i kupa, jedino mogu otici na pripreme u evropu![]()
![]()
![]()
svak vas tare, sad ce te se boriti za opstanak i vi i Sarajevo a i velezcic![]()
![]()
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
slazem se vidjecemo sve kad dodju prve utakmice...a kako pise u novinama dobro smo igrali onu prvu utakmicu u kojoj smo izgubili...LaCosta je napisao/la:Jarane,po tvojim postovima sam primjetio da si mladi i da si uvjek spreman na diskusiju i svadu.Ok,postujem tvoj optimizam i to sto mislis da cemo biti treci al moras biti realan.Nemozes pricat po forumu mi smo najaci mi ovo mi ono.Rezultati ce to pokazati.Jer kume vidis mi napisemo da ce nas Puma oblacit jadovima odmah muka hoce da se pojedu a kad demantujemo i kazemo da ce nas saller oblacit njima drago pucaju od srece.Samo treba coolirati i ne ulaziti u bezvezne rasprave.A kolko smo jaki to ni Allah nezna a utakmice ce to pokazati.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a nek ti zrinski hara....ma mi cemo u najmanju ruku biti treci sad u ovoj polusezoni....ma najjaci smo...a ova utakmica je tek uigravanje ekipe...nije los rezultat...pise u novinama da smo dobro igrali....imali smo vise od igre...al eto u 89. smo primili go......bice bolje drugi put....dobricina je napisao/la:Kakvi vi i vas Zeljo, nikada nece u evropu preko lige i kupa, jedino mogu otici na pripreme u evropu![]()
![]()
![]()
![]()
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.