PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ono kad učiniš ovo od kompleksaša i lagano mu se smijes-neprocjenjivo

DŽELO ODLAZI
Nemoj ih vise pucikat, hahahahahhahahah
Prethodnih dana sam bio odsutan pa sam sad iskoristio priliku da uz Zeljine teme i Zeljin cijelokupni podforum prelistam ipak i ovu te vidim da li je kakvih provokacija vrijednih spomena bilo. Svjesni smo svi kakva je ovo tema zapravo ali nekima jednostavno moram obratiti paznju. Primjetio sam da su neki pitari na provokacije momaka sa mog dijela foruma o nekoj tuci ili koskanjima, o kojima iskreno pojma nemam, izmedju igraca FKS odgovorili sa onom vec vise puta spomenutom "vi se medjusobno ubijate". Zelim samo tim jadovima skrenuti paznju da bar iz postovanja prema Mirzi rahmetli, iz postovanja prema njegovim najblizim i svima nama koji smo ga poznavali takve stvari ne pisete. Ako vam je mozak toliko ogranicen da na provokaciju niste u stanju odgovoriti jos jacom i boljom onda ne pisite ni ovakve gadosti.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
lisander je napisao/la:Nemoj ih vise pucikat, hahahahahhahahah
I sad ono tipicno vase: hahahahahahahha
Lisander moj, pa zar i ti...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kako je krenulo tuzlaci ce ujediniti Mostar
Mozda im cak dodjemo i na utakmicu, ne bi li premasili napokon cifru od preko 1000 ljudi na stadionu, hhh.
Samo u Vrapcicima vise ljudi na terenu nego na tribini
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mah i kod vas je to znala biti cesta pojava.Heller je napisao/la:Samo u Vrapcicima vise ljudi na terenu nego na tribini
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tuzlaci ne idu na svoje utakmice van grada, a kamo li da pogledaju tudju 
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ma djecemi ja sve gotivim,Zenicu,Travnik,Tuzlu,Mostar,Bihac,sa svima poslovno suradjujem i svi smo ista mraka..
FK SARAJEVO.
Onda to mozes reci i za Grbavicu, BP, pa i Kosevo i masu stadiona. Ali vjeruj da nema to veze, nisu Vrapcici 50 kilometara udaljeni yebo ga ti. Kod nas rezultati diktiraju hoce li biti 300 ili 2-3 hiljade, sto zvuci jadno. Logicno, svugdje u svijetu rezultati su primarni, ali i pored losih rezultata i mjesta na tabeli, diljem Evrope u klubovima tu je baza navijaca i onih sa sezonskim kartama koji svoj klub prate svake godine.mma_hz je napisao/la:Mah i kod vas je to znala biti cesta pojava.Heller je napisao/la:Samo u Vrapcicima vise ljudi na terenu nego na tribininedo Bog da je Tusanj negdje dalje iz centra grada..
Kod nas je to jos na preniskim granama.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Lazes da ce fukare doc u Mostar ?Batva je napisao/la:Mozda im cak dodjemo i na utakmicu, ne bi li premasili napokon cifru od preko 1000 ljudi na stadionu, hhh.
#musvdg
Heller je napisao/la:Samo u Vrapcicima vise ljudi na terenu nego na tribini
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Brojka od 50 ljudi se pređe kad posalju dodatne sudijeemirzlaTu je napisao/la:Heller je napisao/la:Samo u Vrapcicima vise ljudi na terenu nego na tribini![]()
Nullius in verba
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Bolje je ne znati citirati vec biti mazlum kao ti i vrijedjati druge.Batva je napisao/la:@RodjenDaBudeTokmak - de ba prvo nauci citirati.
Magneti za publikuHeller je napisao/la:Brojka od 50 ljudi se pređe kad posalju dodatne sudijeemirzlaTu je napisao/la:Heller je napisao/la:Samo u Vrapcicima vise ljudi na terenu nego na tribini![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Jedan od predznaka je i taj: "... i u tom vaktu ce Fukare doci na Vrapcice, a posjeta na stadionu ce premasiti brojku 1000"1922VFC1981 je napisao/la:Lazes da ce fukare doc u Mostar ?Batva je napisao/la:Mozda im cak dodjemo i na utakmicu, ne bi li premasili napokon cifru od preko 1000 ljudi na stadionu, hhh.![]()
![]()
![]()
sudnji dan ce dan te ****
Batva je napisao/la:Jedan od predznaka je i taj: "... i u tom vaktu ce Fukare doci na Vrapcice, a posjeta na stadionu ce premasiti brojku 1000"1922VFC1981 je napisao/la:Lazes da ce fukare doc u Mostar ?Batva je napisao/la:Mozda im cak dodjemo i na utakmicu, ne bi li premasili napokon cifru od preko 1000 ljudi na stadionu, hhh.![]()
![]()
![]()
sudnji dan ce dan te ****
Samo da se zvijezde poklope
imal ko link da postavi za tekmu velez-borac
Raja samo mala opaska za ovu temu. Svi se mi ovdje zajebajemo na račun ostalih klubova itd, ali nemojte bezveze istraživati ko je iza profila ili "otkrivati" identitete. Evo sinoć ja postavih neki print screen sa svog fb-a (neka mini kampanja nas ss.ba manijaka), i ljudi u svim tim istraživanjima odoše na nekog desetog lika i zamalo da lik strada ni kriv ni dužan, a mogu tek misliti kakve bi meni sve pincete prišili na račun tog nekog lika
Manite se ćorava posla, ako nekog nešto zanima van foruma, pp brate kafica razgovor, rasprava milina janjetina i tako dalje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.