FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Visca el Višća!
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
Stas kad smo sila, skonto frajer da mu je trica na HadisonuŽeljovac je napisao/la:Trener Sarajeva u narednom kolu u Lukavici čuva neke igrače za derbi![]()
![]()
- plavimomak
- Kontakt:
Danas, 20:03, H. Ljevo
Ko će biti novi prvak BiH u konkurenciji košarkašica biće poznato u posljednjem kolu u Sarajevu gdje će se sastati Željezničar i Jedinstvo, baš kao i u finalu Kupa... hahahha aBd ovo da pise i u srijedu
> Željezničar 1921 <
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ma njima je cijepanje kako god okrenes... Poderacemo ih ko poziv za vojsku...sasatm87 je napisao/la:mislim da bi trebali da sad protiv olimpika napunimo Grbavicu neki 10 - 12 hiljada ljudi jer ovi iz Olimpika nisu navikli da igraju pred toliko gledatelja pa ih rasturit
to bi trebao biti prosjek, bez obzira ko je protivnik, jer ovi igraci to zasluzuju...sasatm87 je napisao/la:mislim da bi trebali da sad protiv olimpika napunimo Grbavicu neki 10 - 12 hiljada ljudi jer ovi iz Olimpika nisu navikli da igraju pred toliko gledatelja pa ih rasturit
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Vidio od GlavasaManijakk je napisao/la:Varesanovic odmara igrace protiv Slavije i sprema ih za derbi... Jednom gnjida - uvijek gnjida
pustite covjeka strah ga debakla imajte malo razumijevanjaManijakk je napisao/la:Varesanovic odmara igrace protiv Slavije i sprema ih za derbi... Jednom gnjida - uvijek gnjida
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:

evo par zanimljivih slikica slikanu jucer NAJLJEPSI SATDION U BiH
Seyo nadam se da su dobre slikice
ANER KASAPOVIC 1979-2005
OdlicneC.Ronaldo_9 je napisao/la:Seyo nadam se da su dobre slikice
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!
Bio bi red da pobjedite za nas,em vam dali bod iz mostara em vas pustili u kupu,vi nama pobjedite sarajevo i kvit smo!
tri od zadnja 4 derbija na hadisonu smo igrali 0-0, a jedan izgubili 1-2 u sezoni 2006/2007, kada je bila ona velika bakljada manijaka...Babilon je napisao/la:Zna li netko onako iz glavekako ste prolazili zadnjih godina na Kosevu?!
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!![]()
Bio bi red da pobjedite za nas,em vam dali bod iz mostara em vas pustili u kupu,vi nama pobjedite sarajevo i kvit smo!
zadnju pobjedu kao "gost" smo slavili u sezoni 2004/2005 kada je kajtaz zabio za 0-1
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Pretjera ga i tiBabilon je napisao/la:Zna li netko onako iz glavekako ste prolazili zadnjih godina na Kosevu?!
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, BetonskiMozgovi, Cwirek, Ejnur, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Ferroviere1987, GavranBeli, Google Adsense [Bot], Hrasno15, KimJongEsmer, kosuljaplava, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Laudrup, legendarnadruga, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, MrkiMedo, nmkdak1ng, Orvel, PeppermintSA, Rauber33, Redfire16, Riziko, Rule_hz, seha77, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, TefalTava, Tihi, VibeTribeX, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 496 gostiju.