Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 29 jul 2015, 21:48

Ne tražim ja izgovore..nba tim ne može zabraniti igraču da igra...Nermine zbog Mirzine bolesti postoji 100% osiguranje a cifre mi nisu poznate.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 jul 2015, 23:03

lumani je napisao/la:Ne tražim ja izgovore..nba tim ne može zabraniti igraču da igra...Nermine zbog Mirzine bolesti postoji 100% osiguranje a cifre mi nisu poznate.
Rekao sam ti ako postoji iznos za njega, ako uzmem koliki je mirzin ugovor, varira između 30 i 20 000 eura
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 29 jul 2015, 23:10

nerminh74 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ne tražim ja izgovore..nba tim ne može zabraniti igraču da igra...Nermine zbog Mirzine bolesti postoji 100% osiguranje a cifre mi nisu poznate.
Rekao sam ti ako postoji iznos za njega, ako uzmem koliki je mirzin ugovor, varira između 30 i 20 000 eura
Svaki NBA igrač mora biti osiguran, mislim da je Mirzino negdje oko 70.000KM. Juka je pred potpis za Denver, kako bi igrao za U-20 dao dobru lovu iz vlastitog džepa...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jul 2015, 23:19

Stvar je vrlo jednostavna , finiks mu je preporucio da ne igra to jer ga prisilit nikako ne mogu. on im je izasao u susret a oni ce to naredne godine imati u vidu i oduzit mu se finim ugovorom ukoliko bude imao sezonu kakvu oni ocekuju od njega dalje je sve glupost i prazna prica al et haj

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 jul 2015, 06:21

CashMan je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Svaki NBA igrač mora biti osiguran, mislim da je Mirzino negdje oko 70.000KM. Juka je pred potpis za Denver, kako bi igrao za U-20 dao dobru lovu iz vlastitog džepa...

Bravo ,ehh to isto je Mirza radio zadnjih godina.. sada je vjerovatno vise od 35 hiljada zbog Mirzine bolesti,previše za savez a za Mirzu nije.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jul 2015, 10:54

Dzaba objasnjavat kad dodje neko ko veze sa NBA nema, poput @rodjenizavjecnost i pametuje.
Stvar je jednostavna, da je Mirza htio igrati igrao bi. Nekom smeta sto nece igrati, nekome ne, to je manje vazno, vazno je samo to sto ce nazalost umjesto EB igrati pripremne sa Sunsima.
Nad tobom sunce najljepše sja

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 31 jul 2015, 19:25

pinoglavi je napisao/la:Dzaba objasnjavat kad dodje neko ko veze sa NBA nema, poput @rodjenizavjecnost i pametuje.
Stvar je jednostavna, da je Mirza htio igrati igrao bi. Nekom smeta sto nece igrati, nekome ne, to je manje vazno, vazno je samo to sto ce nazalost umjesto EB igrati pripremne sa Sunsima.
Ma ja eto nek si ti pametan i imas nba u malom prstu.Ako ti smeta sta pisem imas ignore i gotovo,a ako neces onda produzi dalje...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 jul 2015, 19:31

rodjenizavjecnost je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Dzaba objasnjavat kad dodje neko ko veze sa NBA nema, poput @rodjenizavjecnost i pametuje.
Ma ja eto nek si ti pametan i imas nba u malom prstu.Ako ti smeta sta pisem imas ignore i gotovo,a ako neces onda produzi dalje...
Nisam to nigdje napisao, poenta je sto se pojedini prave vece patriote tako sto ne prigovaraju Mirzi, a ne razumiju situaciju. Pozdrav.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 31 jul 2015, 20:57

pinoglavi je napisao/la:
rodjenizavjecnost je napisao/la:
Nisam to nigdje napisao, poenta je sto se pojedini prave vece patriote tako sto ne prigovaraju Mirzi, a ne razumiju situaciju. Pozdrav.
:salut: :thumbup: :bih:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 01 avg 2015, 01:21

nerminh74 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
rodjenizavjecnost je napisao/la: Ma ja eto nek si ti pametan i imas nba u malom prstu.Ako ti smeta sta pisem imas ignore i gotovo,a ako neces onda produzi dalje...
:salut: :thumbup: :bih:
Kad smo kod situacije:ni jedan nba klub po pravilniku ne moze zabraniti igranje na EB,ali postoji milion drugih nacina da se to uradi mimo pravila.Mirza da nije bio bolestan Fenix bi ga hladno popusio i gledo kako Mirza igra EB.Medjutim zbog stanja u kakvom je bio Mirza oni imaju milion nacina da ga zaustave sto su i iskoristili.
Budimo realni Mirza nije nba superstar pa da moze nekog ucjemnjivati vec obratno.Dobio je ugovor na godinu i mogucnost da se pokaze ovu sezonu.Mislis sa bi dobio dobru minutazu da je dosao na EB mimo volje kluba?Mozda vas dva bolje poznajete kosarku,ali ja bolje poznajem Mirzu i stanje oko njega.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 avg 2015, 02:18

Ma realno i Nurkic i Mirza a bgm i Nihad da.su htjeli igrali bi...Mirza ima opravdanje kolilo toliko imao je tesku bolest
..ne bi da sad njega opravdavam a druge kudim al od ove trojice jedino se njemu i moze oprostiti...sta reci za ovu dvojicu...ma ko sam ja da sudim..nek im je na cast ..vjerovatno oni znaju pravu istinu...da li su ispravno postupali sa narodom u Bosni i prema drzavi gdje su se rodili ..napravili prve korake...ostaje da se vidi...nama valja pratiti i Bavcica i Zimica i ostale...nije da to jismo prosli...jos jednom mozemo valjda cemo prezivjeti...hvala Dusku sto radi sve ovo za nas...imam osjecaj svako drugi bi pobjegao glavom bez obzira na njegovom mjestu..m
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

pinoglavi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la pinoglavi » 01 avg 2015, 10:56

rodjenizavjecnost je napisao/la: Kad smo kod situacije:ni jedan nba klub po pravilniku ne moze zabraniti igranje na EB,ali postoji milion drugih nacina da se to uradi mimo pravila.Mirza da nije bio bolestan Fenix bi ga hladno popusio i gledo kako Mirza igra EB.Medjutim zbog stanja u kakvom je bio Mirza oni imaju milion nacina da ga zaustave sto su i iskoristili.
Budimo realni Mirza nije nba superstar pa da moze nekog ucjemnjivati vec obratno.Dobio je ugovor na godinu i mogucnost da se pokaze ovu sezonu.Mislis sa bi dobio dobru minutazu da je dosao na EB mimo volje kluba?Mozda vas dva bolje poznajete kosarku,ali ja bolje poznajem Mirzu i stanje oko njega.
Pa otprilike se slazemo, samo sto Mirzina bolest nema nikakve veze sa EB. Nije da ce se ugrusak ponovo pojaviti ako bude igrao sa Francuskom, a nece ako bude igrao s Lakersima.
Ne moze on doci na EB mimo volje kluba, moze se dogovoriti s njima.
Jednostavno je sada umjesto reprezentacije stavio karijeru na prvo mjesto. Ima dobrih razloga za to (upoznavanje s klubom,uigravanje akcija, jednogodisnji je ugovor potpisao pa se mora istaci itd.). Nekome su dovoljni ovi razlozi, nekome nisu.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 avg 2015, 12:36

Svi su mogli igrati. Nurkic je mogao otici na operaciju poslije prvenstva. Teletovic je 100% spreman. Igrao vec u playoffu. Za Djedovica nema potrebe nista ni reci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 01 avg 2015, 12:58

Greivis je napisao/la:Svi su mogli igrati. Nurkic je mogao otici na operaciju poslije prvenstva. Teletovic je 100% spreman. Igrao vec u playoffu. Za Djedovica nema potrebe nista ni reci.
EH da je to tako lako kao sto ti nama sada napisa mi bi bili prvaci Europe. Malo procitaj postove ljudi koji se razumiju vise u vezi ovog problema a ne doci na temu i lupiti glupost pa gdje puklo da puklo...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 avg 2015, 13:13

sigurnoable je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Svi su mogli igrati. Nurkic je mogao otici na operaciju poslije prvenstva. Teletovic je 100% spreman. Igrao vec u playoffu. Za Djedovica nema potrebe nista ni reci.
EH da je to tako lako kao sto ti nama sada napisa mi bi bili prvaci Europe. Malo procitaj postove ljudi koji se razumiju vise u vezi ovog problema a ne doci na temu i lupiti glupost pa gdje puklo da puklo...
Sta nije tacno?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 avg 2015, 13:28

Nermine, otprilike tako je to, ali ja se suzdrzavam da ista komentarisem jer je covjek bio bolestan, a i sada postoji mogucnost da se to vrati. Steta jer sam ocekivao da Mirza na ovom EP naplati sve. Mnogi ovdje znaju da sam svaku noc tu bio kada je Mirza igrao, ali mi je dobro pao u ocima nakon onoga: "... uvijek sam se odazivao, bez obzira ko da igra." Kao da mu je Ligata sastavljao ovu izjavu. Zapaliti narodne mase lazima. Narod aplaudira na drustvenim mrezama, slave ga, a ni ne znaju realnost. Mirza ipak jeste legenda, ali onaj prvi Mirza - Delibasic!
Sport je lijek za tijelo i duh.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2015, 15:08

storm_raider je napisao/la:Nermine, otprilike tako je to, ali ja se suzdrzavam da ista komentarisem jer je covjek bio bolestan, a i sada postoji mogucnost da se to vrati. Steta jer sam ocekivao da Mirza na ovom EP naplati sve. Mnogi ovdje znaju da sam svaku noc tu bio kada je Mirza igrao, ali mi je dobro pao u ocima nakon onoga: "... uvijek sam se odazivao, bez obzira ko da igra." Kao da mu je Ligata sastavljao ovu izjavu. Zapaliti narodne mase lazima. Narod aplaudira na drustvenim mrezama, slave ga, a ni ne znaju realnost. Mirza ipak jeste legenda, ali onaj prvi Mirza - Delibasic!
Opet sve rečeno, najsmješnije je da će za nekih 5-10 godina kada ovi mladi budu faktor u Europi i nikome više ne bude veliko koliko smo imali pobjeda u grupnoj fazi na EP, Mirza biti legenda u Vitoriji jer sve što je postigao biće u TAU - Caji, a neće u domovini

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 01 avg 2015, 15:28

nerminh74 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Nermine, otprilike tako je to, ali ja se suzdrzavam da ista komentarisem jer je covjek bio bolestan, a i sada postoji mogucnost da se to vrati. Steta jer sam ocekivao da Mirza na ovom EP naplati sve. Mnogi ovdje znaju da sam svaku noc tu bio kada je Mirza igrao, ali mi je dobro pao u ocima nakon onoga: "... uvijek sam se odazivao, bez obzira ko da igra." Kao da mu je Ligata sastavljao ovu izjavu. Zapaliti narodne mase lazima. Narod aplaudira na drustvenim mrezama, slave ga, a ni ne znaju realnost. Mirza ipak jeste legenda, ali onaj prvi Mirza - Delibasic!
Opet sve rečeno, najsmješnije je da će za nekih 5-10 godina kada ovi mladi budu faktor u Europi i nikome više ne bude veliko koliko smo imali pobjeda u grupnoj fazi na EP, Mirza biti legenda u Vitoriji jer sve što je postigao biće u TAU - Caji, a neće u domovini
To ti mislis.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2015, 15:34

Brzo pitanje ko je jedan od najzasluznijih za najveći uspjeh BiH košarke od osamostaljenja ?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 avg 2015, 15:37

nerminh74 je napisao/la:Brzo pitanje ko je jedan od najzasluznijih za najveći uspjeh BiH košarke od osamostaljenja ?
Konakovic :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.