Eto, forumska piva na slatini oko pola 4-4NYKnicks Fan je napisao/la:Ma 0 bodova, sta je ovo, neozbiljno skroz.NKMramor je napisao/la:Ne *ebe nas niko ovdje ni 2%.NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce li mene neko ovdje castiti pivom?![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja sam oko 4 tamo kod garaza sa jaranom, da popijemo sta 
Javi se ako me vidiš, šifra brada i duga kosaNYKnicks Fan je napisao/la:Ja sam oko 4 tamo kod garaza sa jaranom, da popijemo sta
Nullius in verba
- Suljo20002
- Kontakt:
Suti dobro je i to.Kad se samo sjetim da se do prije godinu dana pusto Enes Begovic.idma75 je napisao/la:Samo još da promjene playlistu prije utakmice haha
tri - četri pjesme su se vrtile
Idealno vrijeme za utakmicu. Danas 3:1 će da bude
Puno je to za danas. Večeras je Brodolom . . .merak je napisao/la:Mislim da pojedinci nisu ni svjesni kakav je korak napravljen sa sezonskim ulaznicama u ovom broju. Posebno mi je drago zbog nevjernih Toma koji su odmah poceli pljuvati i omalovazavati a vidi brale preko 600 hej 600![]()
Znam da su ove cifre mizerne i smijesne ako usporedimo sa nekim drugim klubovima ali ako uzmemo u obzir da je ovo prvi put odradjeno na profesionalan nacin u istoriji kluba onda sam prezadovoljan![]()
Jos jednom da se zahvalim UG, Zlajciju i da prenese clanovima da se cijeni njihov rad i da im skidam kapu to su pravi navijaci Slobode i sa takvima se ne sikiram za nas klub.
Danas je idealno vrijeme za fudbal samo da ne padne kisa. Ocekujem rastrcanu ekipu, motivisanu da poprave los utisak iz Zenice i rano vodstvo kako bi se rastereceno uslo u ostatak utakmice onda je i punjenje moguce.
Posjeta? 6000-7000Nada zadnja umire
Uz dobre rezultate i marketing, ocekujem u skorije vrijeme smanjenje cijena na 5 i 7KM. Skontat ce i Azmir to vrlo brzo, vjerujem da UG to vec shvataju, ali vidjet cemo u narednim kolima kako sve ovo fercera.Maestro21 je napisao/la:Mogli su staviti malo skuplju ulaznicu za Zapad, sramota.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
kupiš sezonsku i kraj pričeMaestro21 je napisao/la:Mogli su staviti malo skuplju ulaznicu za Zapad, sramota.
da je cijena 5 KM za zapad, uštedio bi 25 KM, ovako ćeš uštedit' 100 KM
Ovo je strasno vazna utakmica danas. Cijene ulaznice se moraju opravdati u narednim kolima pocevsi od danasnjeg bilo to kroz visoku pobjedu, atraktivnu igru kako god nesto izuzetno se mora desiti.
samo Sloboda
Zar nije 15 Augusta Brodolom, koliko ja znamTuzlak04 je napisao/la:
Puno je to za danas. Večeras je Brodolom . . .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- zenicacelik
- Kontakt:
Odigran je Cke na vas....... Zato sqmo ostro danas

Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Veceras je.fukara87 je napisao/la:Zar nije 15 Augusta Brodolom, koliko ja znamTuzlak04 je napisao/la:
Puno je to za danas. Večeras je Brodolom . . .
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ma nema to veze i da je veceras, to pocinje tek u 21:00 to ne mora bit razlog da se propusti Sloboda naravno.
Meni nije problem platiti, pratim Slobodu kako znam za sebe. Ali brate znam kamaru raje koja nema love i koja neće radi cenera otići. Ja iz principa neću da idem.Chinaglia je napisao/la:kupiš sezonsku i kraj pričeMaestro21 je napisao/la:Mogli su staviti malo skuplju ulaznicu za Zapad, sramota.![]()
Forza Milan!
kakav bolan princip ? dovoljno dokazujes da ti nije stalo do Slobode i da nisi nikakav navijac, nego prihvati se ti Milana raspalog i navijaj za te zabare
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Boli nas briga hoces li ti doci ili necesMaestro21 je napisao/la:Meni nije problem platiti, pratim Slobodu kako znam za sebe. Ali brate znam kamaru raje koja nema love i koja neće radi cenera otići. Ja iz principa neću da idem.Chinaglia je napisao/la:kupiš sezonsku i kraj pričeMaestro21 je napisao/la:Mogli su staviti malo skuplju ulaznicu za Zapad, sramota.![]()
Uostalom, nabavi sezonsku i gledaju svaku utakmicu za SAMO 3,33 KM
Dosta više Azmirove tiranije

Mnogi ce se danas iznenadit kad vide kako se publika isfiltrirala, cinjenica jest da je preskupo 10 KM, cinjenica jest da se mogla vrlo povoljno nabavit sezonska, al cinjenica je da mnogi (narocito penzioneri) nisu upoznati sa tim svim, i mnogi ce danas se iznenadit kad dodju na kapiju.
To tebra samo jako tuzlanski,nismo bolje ni ocekivali od raje.Bolje propala Sloboda i ulaz 3 KM,nego korak naprijed i borba za vrh BiH fudbala i cener kartaMaestro21 je napisao/la:Meni nije problem platiti, pratim Slobodu kako znam za sebe. Ali brate znam kamaru raje koja nema love i koja neće radi cenera otići. Ja iz principa neću da idem.Chinaglia je napisao/la:kupiš sezonsku i kraj pričeMaestro21 je napisao/la:Mogli su staviti malo skuplju ulaznicu za Zapad, sramota.![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.