Evo imas ovdje tekst ispod. Navodno je pretestovao jer traze previse ( 30 miliona ) za njega.sanji je napisao/la:Je li to ona posljedna ponuda Rome, na nju mislis da je odbijena?
http://romapress.us/
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo imas ovdje tekst ispod. Navodno je pretestovao jer traze previse ( 30 miliona ) za njega.sanji je napisao/la:Je li to ona posljedna ponuda Rome, na nju mislis da je odbijena?
@ESPNFC
Edin Dzeko fee agreed between Roma and Manchester City
Nemoj tako kad bude derbi ondaEmirTM87 je napisao/la:Koja ce biti milina gledati Edina i Mireta zajedno u ekipi. Kao sto neko gore napisa konacno ce mi se isplatiti ta ArenaSport, a kakve sam qrceve srece nece ROmu nikad prenositi.![]()
oko 700.000 eura za Zeljkana
Mislim da ce Roma biti ozbiljnije pracena slijdece sezone na podrucju BiHEmirTM87 je napisao/la:Koja ce biti milina gledati Edina i Mireta zajedno u ekipi. Kao sto neko gore napisa konacno ce mi se isplatiti ta ArenaSport, a kakve sam qrceve srece nece ROmu nikad prenositi.![]()
oko 700.000 eura za Zeljkana

Dobar potez za Edina, neka igra više. Samo Roma ko Roma, upitna ce biti i LP kamoli scudeto...Ajax je napisao/la:
Wolfsburg i City mogu samo da sanjaju ovakve navijace a tek krece euforija u Rimu sa Dzekom i borba za prvo mjesto.
Sa Dzekom bice najmanje drugi. Da je onaj proslogodisnji Juventus nebi imali neke sanse a sada su prilicno promjesali neke bitne igrace i jos ako prodaju Pogbu. Roma bi trebala da igra kao navijena jer previse zele tu titulu a Juve ne bas toliko. Mada slazem se da Roma nemoze u kontinuitetu nesto osvajati. Bijesnu koju sezonu pa onda opet pad.krmpotich je napisao/la:Dobar potez za Edina, neka igra više. Samo Roma ko Roma, upitna ce biti i LP kamoli scudeto...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, L-Train, Sheyi i 32 gosta.