Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hoce da operu pare preko terena, vidjet ces da ce uskoro biti neki novci za obnovu ili slicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imaju dobrog gradonacelnika itd. Moguce da pokusavaju jos nesto iscupati a usput da sta klepe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kod nas je bio očit amaterizam prilikom rada stadiona. Htjeli su da jeftinije prođu, pa da zavrnu uši sa ostatkom love, te pozvali običnu građevinsku firmu da to radi. Pa sine ne može to tako. I onda su kasnije morali dati to love što je ostalo za rekonstrukciju, da se dovede ozbiljna firma, i sada to pristojno izgleda.molotovljev je napisao/la:Ne može me niko ubjediti da ovaj teren nije namjerno doveden u ovako loše stanje... Prošle sezone u Lukavici, sad u Prijedoru.
Šta oni petljaju i kakve su ovo političke igre to samo dragi Bog zna. Al' hajde još ovu sezonu i ćao...
U Prijedoru je bilo dosta mućke, i oko kupovine busena, eno ima tamo na temi Rudara, momci su bolje objasnili.
Kod će se izgleda praviti i pomoćni teren, materijal se izvlači do mjesta gdje se nalazi, tako da vidjećemo šta će ispasti od toga. Do tada, mi održavamo stadion u Vojkovićima, i tamo treniramo, a čak su i ljudi iz Sarajeva rekli da taj teren odlično izgleda.
Jao posjete u Mostaru

koja zalost ybt
Nasta je Velez spao, da ga prati 300 ljudi, jos donijeli bod iz Lukavice, a vise je Red Army bilo u lukavici nego danas

koja zalost ybt
Nasta je Velez spao, da ga prati 300 ljudi, jos donijeli bod iz Lukavice, a vise je Red Army bilo u lukavici nego danas
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ovi Veležovi su najglasniji i najjači internet navijači
Stadion im pust godinama unazad, a oni se nešto prepucavaju po internetu, rekao bi čovjek prosjek im 5.000 kući

- Ugrovacaboy
- Kontakt:
U lukavici nema 150 zajedno sa Robijom 
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Početak sezone nikad nije bio jak s posjetom, pogotovo sad vrijeme ljetovanja itd. Kad se malo zakuha onda ide i posjeta.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Evo mostarci kao da citaju moje postove skupljaju se pomalo 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jao tepiha u Vrapčićima
Ne znam kako su uspjeli održati ovakav teren, ali svaka čast onom ko se brinuo oko toga, s obzirom da temperature u Mostaru. Gledao sam preksinoć baš Hajduk protiv onih Norvežana, teren je katastrofa bio, valjda izgorio.
Taman prilika s ovim prenosom da vidim malo kakav je Velež ove sezone, da li im slijedi borba za opstanak ili imaju potencijal da se pokušaju boriti za nešto više.
Taman prilika s ovim prenosom da vidim malo kakav je Velež ove sezone, da li im slijedi borba za opstanak ili imaju potencijal da se pokušaju boriti za nešto više.
1946
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nikada bolji teren u Vrapcicima.
Zato u Istocnom Sarajevu da se najezis kako je los teren.
Jedva cekam ligu 12 da ne gledam vise ovakve terene.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato u Istocnom Sarajevu da se najezis kako je los teren.
Jedva cekam ligu 12 da ne gledam vise ovakve terene.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bravo za BHT za ova javljanja sa terena, Sloboda - Čelik sam gledao u kafiću pa nisam ni znao za ovo. Vizuelni izgled na BHT sportu su također popravili, a vidio sam na snimku Sarajevo - Drina i da su predstavili ekipe formacijski prije utakmice. Odmah se naveliko vide pozitivne promjene, samo tako neka nastave, pa svaku sezonu po malo napredovati.
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Konačno je i slika na BHT HD kanalu daleko kvalitetnija nego na SD kanalu!BitiSrcemVezan je napisao/la:Bravo za BHT za ova javljanja sa terena, Sloboda - Čelik sam gledao u kafiću pa nisam ni znao za ovo. Vizuelni izgled na BHT sportu su također popravili, a vidio sam na snimku Sarajevo - Drina i da su predstavili ekipe formacijski prije utakmice. Odmah se naveliko vide pozitivne promjene, samo tako neka nastave, pa svaku sezonu po malo napredovati.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Kakva krasna dobrodoslica navijacima Borca hahah, jos komentator usuti da svi cujemo te brizne pozdrave..
Jbte gledam transfere Dinama, koliko svi klubovi iz BiH zaostaju za njima sa tim transferima. Jos u sezoni 89/90 su prodali igraca u Bayern za 900k eura, pa dvije sezone kasnije Bobana u Milan za 1,5mil eura i onda svake sezone poslije zaradjivali po nekoliko miliona od transfera. Cak u 2 sezone po 30 i vise miliona i u jednoj sezoni 20 miliona.
I tako to traje od sezone 89/90 a 25 godina kasnije BiHPL jos uvijek nije izbacila igraca od 1mil eura ili vise.
Ali mislim da idu bolji dani, dodje Tan u Sarajevo sa svojim milijardama pa vjerujem da nece davati igrace za sicu. Moj Zeljo na malo tezi nacin dodje do nekih para nego komsinice, pa tako i mi odbijamo ponude od 400.000 eura. Cim ode jedan igrac za 2-3 miliona iz nase lige, vise nece biti prodaje igraca za 50-60 hiljada. Kad jedan klub bude konstantno pravio te "velike" transfere, to cini ligu jacom pa rastu cijene svim igracima. Tako je Dinamo ove sezone kupio igraca iz Splita za 5 miliona a prije nekih 7-8 godina prodaju Modrica za 20 miliona pa onda kupe 5 igraca iz HNL za ukupno 600k, sto pokazuje koliko je cijela liga napredovala.
Mislim da smo mi vrlo blizu tog prvog transfera od milion evrica.
I tako to traje od sezone 89/90 a 25 godina kasnije BiHPL jos uvijek nije izbacila igraca od 1mil eura ili vise.
Ali mislim da idu bolji dani, dodje Tan u Sarajevo sa svojim milijardama pa vjerujem da nece davati igrace za sicu. Moj Zeljo na malo tezi nacin dodje do nekih para nego komsinice, pa tako i mi odbijamo ponude od 400.000 eura. Cim ode jedan igrac za 2-3 miliona iz nase lige, vise nece biti prodaje igraca za 50-60 hiljada. Kad jedan klub bude konstantno pravio te "velike" transfere, to cini ligu jacom pa rastu cijene svim igracima. Tako je Dinamo ove sezone kupio igraca iz Splita za 5 miliona a prije nekih 7-8 godina prodaju Modrica za 20 miliona pa onda kupe 5 igraca iz HNL za ukupno 600k, sto pokazuje koliko je cijela liga napredovala.
Mislim da smo mi vrlo blizu tog prvog transfera od milion evrica.
Slika sa BHT HD kanala veze nema sa HD slikom. Miljama daleko, plus je zvuk poprilično slab. Ko hoće da vidi kako izgleda pravi HD neka okrene arenu 3 HD prenos iz Pazara.
Što se tiče BH lige Dinamo, Rijeka, Partizan bi bez problema pobjedili bilo koji klub iz BIH, klasa iznad.
Sa Zvezdom, Čukaričkim, Hajdukom bi već bilo borbe i mogli bi se prvih 2-3-4 kluba naše lige nadigravati sa njima.
Što se tiče BH lige Dinamo, Rijeka, Partizan bi bez problema pobjedili bilo koji klub iz BIH, klasa iznad.
Sa Zvezdom, Čukaričkim, Hajdukom bi već bilo borbe i mogli bi se prvih 2-3-4 kluba naše lige nadigravati sa njima.
U Splitu je bio onaj koncert 3dana, zbog cega je Hajduk svoju tekmu u EL igrao u Dugopolju.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jao tepiha u VrapčićimaNe znam kako su uspjeli održati ovakav teren, ali svaka čast onom ko se brinuo oko toga, s obzirom da temperature u Mostaru. Gledao sam preksinoć baš Hajduk protiv onih Norvežana, teren je katastrofa bio, valjda izgorio.
Uglavnom, pohvale za teren u Vrapcicima.
A iako je 0:0 nekako je dinamocnija igra, il je to zbog HD slike
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Majstore Ultra bila 3 dana, festivalBitiSrcemVezan je napisao/la:Jao tepiha u VrapčićimaNe znam kako su uspjeli održati ovakav teren, ali svaka čast onom ko se brinuo oko toga, s obzirom da temperature u Mostaru. Gledao sam preksinoć baš Hajduk protiv onih Norvežana, teren je katastrofa bio, valjda izgorio.
Hajde Dzelo ubaci Pecu pokazi raji novog Kajtaza.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Nigdje nisam ni rekao da je HD slika samo sam konstatovao da je KVALITETNIJA u odnosu na ranije kada je bila identična kao na SD kanalu - čitaj odron!ulinsky je napisao/la:Slika sa BHT HD kanala veze nema sa HD slikom. Miljama daleko, plus je zvuk poprilično slab. Ko hoće da vidi kako izgleda pravi HD neka okrene arenu 3 HD prenos iz Pazara.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
jbg, nisam upratio, zato sam i napisao "valjda izgorio" jer nisam bio siguranUgrovacaboy je napisao/la:Majstore Ultra bila 3 dana, festivalBitiSrcemVezan je napisao/la:Jao tepiha u VrapčićimaNe znam kako su uspjeli održati ovakav teren, ali svaka čast onom ko se brinuo oko toga, s obzirom da temperature u Mostaru. Gledao sam preksinoć baš Hajduk protiv onih Norvežana, teren je katastrofa bio, valjda izgorio.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.