Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Hajmo pokusat uzet ovo, nisu ni oni Dream Team

neko link pleaseeeeeeeeee
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Registriram se i crno miUnofficialpage je napisao/la:Nema. Ostali mečevi su na livebasketball.tv (polufinala, za 3. mjesto i finale).Otelo je napisao/la:Jel ovo polufinale nece biti na youtubu ?
idemo po titulu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
djedovic01
- Kontakt:
jao Himna Bosne i Hercegovine jezaa
, samo da nam je jos tekst
!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
http://www.competitions.livebasketball. ... nt/1042721samirr je napisao/la:neko link pleaseeeeeeeeee
moraš napraviti account što je ako imaš mail 20 sekundi -.-
- masteRofPoker
- Kontakt:
Moze li onda ovaj link na mobitel?thulkazal je napisao/la:http://www.competitions.livebasketball. ... nt/1042721samirr je napisao/la:neko link pleaseeeeeeeeee
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Imam gadan osjecaj da cemo ih dobit, nabrijani smo
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam bgm do čega je, kod mene radi. Možda java zezaOtelo je napisao/la:Registriram se i crno miUnofficialpage je napisao/la:Nema. Ostali mečevi su na livebasketball.tv (polufinala, za 3. mjesto i finale).Otelo je napisao/la:Jel ovo polufinale nece biti na youtubu ?
idemo po titulu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
ko bi rekao da mogu biti ovako nervozan pred meč omladinaca -facepalm-
hvala sve je sredjenothulkazal je napisao/la:http://www.competitions.livebasketball. ... nt/1042721samirr je napisao/la:neko link pleaseeeeeeeeee
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sto se tice tekme nadam se da je trener pricao sa Djedovicem dao mu podrsku i morala,lik igra bez trunke samopouzdanja..
VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!
-
djedovic01
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Komentator nas ubada sa DJedovicom starijim heheh
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Još uvijek zastava naopako okrenuta.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
djedovic01
- Kontakt:
idi gore lajv i ima nasa tekma kliknes tu i to je too
Ma nema, cekao minut, kliknuo svugdje i nista....djedovic01 je napisao/la:idi gore lajv i ima nasa tekma kliknes tu i to je too
Da nije to addblockera ?
-
djedovic01
- Kontakt:
OMG sta je ovo biloooooo .. bravooo deckiii ahahahaha
udriiiiiuu
Trenutno korisnika/ca: ebi46, rukometubih23 i 9 gostiju.