Elddar je napisao/la:Samo Boga molim da nam komsije il susjedi ne otmu kojeg dragulja, kunem se, s ovom generacijom aBd svako prvenstvo igrat za medalju !
Nemogu ni jednog. Koga ce? Atica? Memica? Gegu?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Elddar je napisao/la:Samo Boga molim da nam komsije il susjedi ne otmu kojeg dragulja, kunem se, s ovom generacijom aBd svako prvenstvo igrat za medalju !
Zaboravio si spomenut svaka selekcija ikad. Cak i rukometne(iako nema te trece cetvrtine).geoxx je napisao/la:Hajmo napokon odigrati trecu cetvrtinu muski, jer stvarno mislim da smo u svakoj utakmici na prvenstvu u 3/4 dozivjeli kolaps i protivnika vratili u igru.
Sto manje Aleksica u igri, mi bolje igramo. Momak nam jednostavno uspori igru pimplanjem dok Gega odma napada. Dok god njega nema, ja sam potpuno mirannewton_heath_lyr je napisao/la:Ti manje izliva i ruznih rijeci kad momke ne ide. Ni jednu ruznu rijec da ne pises, jesi li cuo.?Epidaurus je napisao/la:Ovo poluvrijeme je bilo perverzija, dali smo 47 poena fizicki vjerovatno najmocnijoj ekipi prvenstva i jos primili samo 31. Jos ako bi Atic pogodio 3-4 trice u drugom poluvremenu ... Hajmo izdrzat ovdje momci, idemo po titulu aBd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvih 15-20 minuta drugog poluvremena u rukometu nam je za plakat.AllGunsBlazing je napisao/la:Zaboravio si spomenut svaka selekcija ikad. Cak i rukometne(iako nema te trece cetvrtine).geoxx je napisao/la:Hajmo napokon odigrati trecu cetvrtinu muski, jer stvarno mislim da smo u svakoj utakmici na prvenstvu u 3/4 dozivjeli kolaps i protivnika vratili u igru.
BenjooJutub je napisao/la:A što Đedović ne igra? Nisam upućen..
jel moguće da ovo bosanac moze napisati?Eld0rado je napisao/la:F I N A L EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
bravo !!!!! gotovo je ovo![]()
![]()
Ima boljihBenjooJutub je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:A što Đedović ne igra? Nisam upućen..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.