Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ove momke treba slaviti i nosat na ramenima kroz BiH ! Zlatna djeca naše domovine ! Bravo lutke !!
Samo? Ma svi su k'o jedan,ginu!!samirr je napisao/la:Bravo Aticu pored njega dobru rolu su odigralii Memić i Gegić idemooo momciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do pobjedeeeeeeee !
Ne može bazen pogoditi na ovom prvenstvuBenjooJutub je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:A što Đedović ne igra? Nisam upućen..

Zato aBd kad zagusti ima da proradi

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo je zaista bila perverzija, ali niko kao mi ne zna pljuvat kad se gubi, i dizat u nebesa kad vodimo
Spominju se vec medalje na seniorskom nivou, Magic Johnson
Samo hrabro do kraja i eto nas u finalu!

Samo hrabro do kraja i eto nas u finalu!
Don't believe the hype.
Evo sad Konjic kaze ajmo biti pozitivniiiiiiiiii
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Svaka cast momcima...ajde jos malo izdrzatii
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hajde Aleksicu tvoje dvije tri trojke fale, Djedovic ako udje nek bude y faktor jer je Durmo x faktor. Atica nikad nisam pohvalio jer nemam te rijeci kojom bi to uspio
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
hajde momci, ne smijemo ovo prosut
memic ima samo jednu licnu, to je strasno bitno, moce igrat duze
igramo prelijepu kosarku, asistencije nevidjene
IZDRZITE i uzmite slavu!!
memic ima samo jednu licnu, to je strasno bitno, moce igrat duze
igramo prelijepu kosarku, asistencije nevidjene
IZDRZITE i uzmite slavu!!
Atic nije ni sekunde pauze do sada imo. Njegov umor bi mogo bit jos nas najveci problem. Steta sto je Nedim totalno van forme.
-
- Kontakt:
Atić strašan, danas baš čitam na fibaeurope kao meč će odlučiti duel Yurtseven v Memić, zasad Memić odličan. Gegić klasa za Aleksića.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo hladne glave, može ovdje i ti svašta do kraja
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kad ste sve iz hvalili, moguli dodati čovjeka, koji ima tri lične i u zadnje dvije utakmice donosi dodatnu agresivnost, možda nije najbolji i najsrećnije rješenje ali Sabitov mali pomaže, je r prvih četir utakmice nije ni igrao.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
znaci, pojedinci bi volili da izgubimo samo da ispadnu baš oni pametni, da pricaju "jesam vam rek'o" i kenjaju drugim forumašima
jbm ti više takav abnormalan mentalitet

jbm ti više takav abnormalan mentalitet
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma poluvrijeme iz snova Turci se sredinom druge raspali.Bice guravo do kraja,sanse su nam velike ipak +16 nije malo...Tracy3McGrady je napisao/la:Samo hladne glave, može ovdje i ti svašta do kraja
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Izuzetan tempo smo zadali, brza tranizicija i vrhunska završnica na obruču, gdje nam Turci ne mogu parirati. Malo su nas podcijenili
Momci su nevjerovatni, strašan nivo koncentracije je prisutan, vidi se da pucaju od samopouzdanja. Nadam se da će fizički izdržati ovaj ritam, jer ovo što trenutno igramo je odlična košarka, koje se ne bi postidjeli ni mnoge seniorske evropske ekipe. Samo da izdrže.
Atić se do poluvremena primako triple doublu

Momci su nevjerovatni, strašan nivo koncentracije je prisutan, vidi se da pucaju od samopouzdanja. Nadam se da će fizički izdržati ovaj ritam, jer ovo što trenutno igramo je odlična košarka, koje se ne bi postidjeli ni mnoge seniorske evropske ekipe. Samo da izdrže.
Atić se do poluvremena primako triple doublu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Cuvamo ga za finaleBenjooJutub je napisao/la:A što Đedović ne igra? Nisam upućen..
Al im zonu probijamo 

Loše smo poceli trecu cetvrtinu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
NJima jedino ovaj jutrksksnkurcina igra da valja