Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

bayern4ever
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la bayern4ever » 02 maj 2010, 19:27

Cartman je napisao/la:Joj kakvih bolesnika ovdje ima. Koji qurac ti kao navijac Bayerna imas provocitat? Kakve ti veze imas sa Unitedom, odigramo jednom u 5 godina i eto.

Nista, preostaje nam mikroskopska nada u Wigan. Liverpool je se borio, ali jednostavno su katastrofa ekipa i mogu pobjedit Chelsea, Arsenal i United samo ako dadnu 110% i protivnik lose odigra, kao United na Anfieldu ove sezone. Sezona nam je se raspala radi povrede Rooneya koja je trajala 2 sedmice. To je jedina sramota, jer ne moze United zavisit od jednog igraca. Evo gledam ovog kretena Berbatova kako promasi gol sa 5 metara iz cistog zicera. Jadno. Treba osvjezit ekipu i mozda nesto bude sljedece sezone, jer moramo znat da Premier Liga odavno nije bila gora. Ova ekipa Chelsea bi prosle sezone bila u najboljem slucaju 3.
Ma nisu ovo provokacije cisto pitam je li sanjate , a ti majestic kazes nije bitno 1/4 finala bitno je jer ste govorili da igrate protiv nikada slabijeg bayerna zato sam ovo i napisao ako to nisu provokacije onda neznam sta je provokacija .. btw ovi koji su vas izbacili u 1/4 finala osvajaju lp budite mi dobro pozz ;).
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 maj 2010, 19:58

Isnar je napisao/la:Liverpool je jednostavno prelos, a o tome je najbolje posvjedocilo ono ispadanje od Atletico Madrida, nisu imali pristojne sanse
:mrgreen: :mrgreen:
Šta je ovo ?
slika

Nani: Rooneyja učim skakati salto

- Uskoro će skakati poput mene - izjavio je 24-godišnji portugalski nogometaš Manchester Uniteda Nani govoreći o suigraču Wayneu Rooneyju...

Ove sezone preporođeni ofenzivni veznjak saltom slavi svoje pogotke u engleskom prvaku i portugalskoj reprezentaciji. Pokazao je tehniku i najboljemu klupskom strijelcu, Wayneu Rooneyju.

- Učim ga već neko vrijeme. Prvi je put u životu pokušao to učiniti prošle godine na jednom treningu. Bilo je nevjerojatno. Za prvi put doista savršeno - pohvalno se o suigraču izrazio Portugalac.

Ove je sezone Nani dobio poboljšani i produljeni ugovor do 2014. godine. Njegov igrački preporod počeo je nakon mučne krize u odnosima s menadžerom Alexom Fergusonom. Strpljenje mu se ipak isplatilo, te tamnoputi nogometaš danas figurira kao ponajbolji nogometaš aktualnog prvaka.

- Osjećam se zrelije. Moj se nogomet u zadnje vrijeme popravio i sada osjećam da igram više za momčad negoli za sebe. Suigrači mi napokon sve više počinju dodavati loptu, a to jako podiže samopouzdanje. Osjećam se sada dobro bilo gdje na terenu i u svim situacijama. Želim još više preuzimati odgovornost na sebe.

Punim imenom Luis Carlos Almeida da Cunha, Nani je za Times govorio o svojim dječačkim danima u Portugalu.

- Uvijek bih ja razvrstavao igrače u momčadi kada bismo igrali na ulici. Na jednu sam stranu izabrao sve najbolje igrače, a na druge sve najgore i sebe samoga. Želio sam uzeti loptu i potom igrati sam protiv svih. Nisam dodavao nikome.

- Svaki dan, svakog jutra i večeri, bio sam na igralištu i igrao nogomet. Nisam redovito jeo koliko sam igrao. Ništa mi nije bilo važnije od nogometa.
FK Pjetlovi

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 maj 2010, 20:12

harishp je napisao/la:Kad vas neko otperija kao Celsea na vasem terenu i plus ljudi pobijede sve ove iz tkzv velike cetvorke sa 100% uspjeha.
Sramota bi uopste i bila ocekivati titulu nad tim protivnikom. :roll:
Onaj drugi gol Drogbe ofsajd koji bi vidio corav a ne sudija koji je od njega stojao nekih 10-15 metara.. ali gotovo je sta je tu je... opet kazem otisao je Ronaldo i Tevez pa su mnogi rekli nema Manchestera nigdje ali eto borili su se do zadnjeg kola za titulu engleske lige, a liga prvaka jbg malo ne iskustva od strane Rafaela ih je izbacilo jer da je ostalo na 11 igraca bayern nebi dao gol nema sanse i onaj su jedva zabili u drugom! ali sve u svemu sezona nije bila losa.. aBd sljedece godine jaci!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 maj 2010, 20:28

Liverpool fans sink to new low
Author : Stretty Filed under: Ratings

Just when you thought Liverpool fans couldn’t sink any lower, they proved us all wrong today.

The funeral like atmosphere at Anfield today shows that the fans have no interest in supporting their team against Chelsea.

And when Steven Gerrard ailed his colours to the mast by setting up Drogba for Chelsea’s opening goal it was met with indifference in the stands.

It was perhaps too much to ask for Liverpool to take points off Chelsea today. They are, after all, in 7th place for a reason. That reason being that they’re rubbish.

I at least expected a professional performance though, instead of simply going through the motions before helping Chelsea win the league.

The performance of the fans was not unexpected though. And their rendition of “Are you watching Manchester?” when Lampard scored Chelsea’s second shows just how pathetic the Liverpool fans in the crowd have become.

They were effectively celebrating the fact that Chelsea were beating them, because in all likelihood it will keep us from winning the league.

If Shankly and Paisley could see how far their once great club has fallen they’d roll in their graves.

Are these the words of a bitter Manchester United fan? Yes!

But at least I can have pride that my team fought til the bitter end, unlike that cowardly bunch from down the East Lancs Road.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 maj 2010, 20:30

Jeste primjetili kako Berbatov uopste nije slavio gol Nania (njemu svaka cast, pravo je se poboljsao), majku mu bugarsku. Prica se da se Berabtov i Nani nikako ne slazu...Kako mi samo ovaj Berbatov cupa zivce, kad je promasio onaj prazan gol nisam mu vise ni mogo psovat, samo sam se smijao od jada. Ako Bog da sljedeceg vikenda igra zadnju utakmicu za United. Hocemo Dzeku (ali ne za 40 miliona :D )!

Hehe, evo sta pise na wikipediji o Berbi: Dimitar Ivanov Berbatov (Bulgarian: $ " &, ;more commonly known as 'Berbaflop' is regarded as Man Utd's worst signing and is a complete waste of money!
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 02 maj 2010, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 02 maj 2010, 20:34

Cartman je napisao/la:Joj kakvih bolesnika ovdje ima. Koji qurac ti kao navijac Bayerna imas provocitat? Kakve ti veze imas sa Unitedom, odigramo jednom u 5 godina i eto.

Nista, preostaje nam mikroskopska nada u Wigan. Liverpool je se borio, ali jednostavno su katastrofa ekipa i mogu pobjedit Chelsea, Arsenal i United samo ako dadnu 110% i protivnik lose odigra, kao United na Anfieldu ove sezone. Sezona nam je se raspala radi povrede Rooneya koja je trajala 2 sedmice. To je jedina sramota, jer ne moze United zavisit od jednog igraca. Evo gledam ovog kretena Berbatova kako promasi gol sa 5 metara iz cistog zicera. Jadno. Treba osvjezit ekipu i mozda nesto bude sljedece sezone, jer moramo znat da Premier Liga odavno nije bila gora. Ova ekipa Chelsea bi prosle sezone bila u najboljem slucaju 3.
Hej jarane ne mozes sad kriviti Liverpool jer su ljudi pobijedili i kuci i u gostima i Liverpool i Arsenal i Man Utd i ako je iko zasluzio titulu to je Chelsea ko vam je kriv sto su vas rasturili i kuci i na onom vasem teatru od stadiona sami ste sebi krivi jos koji ste licemjeri mislite da cemo vam mi pomoci a najvise se mrzimo cak mislim da je Gerrard namjerno ono uradio
Pazza Inter amala!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 maj 2010, 20:36

fizolof je napisao/la:

Hej jarane ne mozes sad kriviti Liverpool jer su ljudi pobijedili i kuci i u gostima i Liverpool i Arsenal i Man Utd i ako je iko zasluzio titulu to je Chelsea ko vam je kriv sto su vas rasturili i kuci i na onom vasem teatru od stadiona sami ste sebi krivi jos koji ste licemjeri mislite da cemo vam mi pomoci a najvise se mrzimo cak mislim da je Gerrard namjerno ono uradio
Kako si zakljucio da ja krivim Liverpool? Samo sam reko da moraju dat svoj apsolutni maksimum da bi pobjedili Chelsea, to nisu uradili. Ne zato sto bi pomogli Unitedu nego sto su umorni i bez samopouzdanja. A United je naravno sam kriv za ovu situaciju. A ako cemo o specificnim igracima onda je to prvenstveno Berbatov koji nije uspio zamjenit Rooneya.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 maj 2010, 20:41

Cartman je napisao/la:Jeste primjetili kako Berbatov uopste nije slavio gol Nania (njemu svaka cast, pravo je se poboljsao), majku mu bugarsku. Prica se da se Berabtov i Nani nikako ne slazu...Kako mi samo ovaj Berbatov cupa zivce, kad je promasio onaj prazan gol nisam mu vise ni mogo psovat, samo sam se smijao od jada. Ako Bog da sljedeceg vikenda igra zadnju utakmicu za United. Hocemo Dzeku (ali ne za 40 miliona :D )!

Hehe, evo sta pise na wikipediji o Berbi: Dimitar Ivanov Berbatov (Bulgarian: $ " &, ;more commonly known as 'Berbaflop' is regarded as Man Utd's worst signing and is a complete waste of money!
Druze Dimitar je definitivno najgore pojacanje SAF-a! Njemu Dzeko nacrta fudbalsku loptu i kaze sine dimitre ovo je lopta... drago mi je danas da ga je Fergie rano izveo jer tako je i prosle sezone Teveza koji je na kraju otisao... ode i ovaj u WBA :D :D aBd!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 maj 2010, 20:48

haxonja je napisao/la:Liverpool fans sink to new low

“Are you watching Manchester?”
YNWA i ostale bajke. :roll: Najbolji navijaci na svijetu i najbolja tribina. :lol: Eto sta moze da ucini 20 godina jada i bolesne ljubomore. Patetika na najvisem nivou. Gleda Manchester, gleda... I grohotom se smije. :lol:

Ako United ne osvoji titulu, samo se nakratko odlozilo neizbjezno. Kad tad ce uzeti 19. titulu. Bez obzira sto je Chelsea pobijedio i jako se priblizio osvajanju prvenstva, navijaci Uniteda su bili sjajni danas. To se moglo vidjeti i cuti. Mozda bi neki pomislili da ce moral biti nizak, ali bilo je upravo suprotno. Potpuno su nadglasali navijace Sunderlanda. Prelijepo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 maj 2010, 21:23

Trasimaco je napisao/la:

YNWA i ostale bajke. :roll: Najbolji navijaci na svijetu i najbolja tribina. :lol: Eto sta moze da ucini 20 godina jada i bolesne ljubomore. Patetika na najvisem nivou. Gleda Manchester, gleda... I grohotom se smije. :lol:

Ako United ne osvoji titulu, samo se nakratko odlozilo neizbjezno. Kad tad ce uzeti 19. titulu. Bez obzira sto je Chelsea pobijedio i jako se priblizio osvajanju prvenstva, navijaci Uniteda su bili sjajni danas. To se moglo vidjeti i cuti. Mozda bi neki pomislili da ce moral biti nizak, ali bilo je upravo suprotno. Potpuno su nadglasali navijace Sunderlanda. Prelijepo.
Pogotov kada su Diega Forlana spominjali danas :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 maj 2010, 22:20

Trasimaco je napisao/la:

a i ti si, uporedis navijace man utd-a i sunderlanda, daj ba, to je isto ko kad uporedis navijace, uporedis navijace barcelone i tamo sta ja znam rubina kazana hbt

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 maj 2010, 22:58

QUARESMA 18<<< je napisao/la:a i ti si, uporedis navijace man utd-a i sunderlanda, daj ba, to je isto ko kad uporedis navijace, uporedis navijace barcelone i tamo sta ja znam rubina kazana hbt
Koliko ja znam, navijaci Sunderlanda imaju jako dobru reputaciju. Uostalom, nema to bas veze sa velicinom kluba. Kakvi su navijaci Pompeya, a kakav im je klub? Bez obzira na sve, ipak su navijaci Uniteda bili na gostujucem terenu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 maj 2010, 23:39

Trasimaco je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:a i ti si, uporedis navijace man utd-a i sunderlanda, daj ba, to je isto ko kad uporedis navijace, uporedis navijace barcelone i tamo sta ja znam rubina kazana hbt
Koliko ja znam, navijaci Sunderlanda imaju jako dobru reputaciju. Uostalom, nema to bas veze sa velicinom kluba. Kakvi su navijaci Pompeya, a kakav im je klub? Bez obzira na sve, ipak su navijaci Uniteda bili na gostujucem terenu.
Upravo tako. Sunderland je sa sjevera Engleske, a svi znamo da je tamo uvjek paklena atmosfera. Newcastle, Sunderland itd. A eto Quaresma kad si spomenuo Barcelonu, tamo je atmosfera 0 i sigurno i jest bolja atmosfera na stadionu Rubina Kazana. Kazu da je na Nou Campu samo bucno kad odmotavaju sendvice iz papira na poluvremenu, kad cuju da je Real primio gol i kad se igra El Classico. Inace, kao u pozoristu. Treba priznat da je i na Old Traffordu nekad losa atmosfera, ali United bez sumnje ima najbolje gostujuce navijace.

PS: Evo gledam golove u tekmi Lazio-Inter i vidim kako navijaci Lazia slave golove Intera. To barem u Liverpoolu nisu radili, koja sramota, i hvala Bogu pa pratimo Englesku ligu gdje jos ima nekog morala i ponosa u klubovima a ne moli se samo Bog da komsiji krepa krava.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 maj 2010, 23:45

Ima nade??? :D
Ocekivao sam danas kiks Uniteda, ponajvise zbog pobjede Chelsea, moral je trebao opasti na najmanji nivo, ali oni su pokazali snagu i na kraju jos jednom slavili. Postoji jos neka sansa, ali tesko ce biti Uniteda dodji do titule. Plavi kad danas nisu kiksali, nece ni u sljedecoj utakmici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 03 maj 2010, 00:30

Cartman je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Upravo tako. Sunderland je sa sjevera Engleske, a svi znamo da je tamo uvjek paklena atmosfera. Newcastle, Sunderland itd. A eto Quaresma kad si spomenuo Barcelonu, tamo je atmosfera 0 i sigurno i jest bolja atmosfera na stadionu Rubina Kazana. Kazu da je na Nou Campu samo bucno kad odmotavaju sendvice iz papira na poluvremenu, kad cuju da je Real primio gol i kad se igra El Classico. Inace, kao u pozoristu. Treba priznat da je i na Old Traffordu nekad losa atmosfera, ali United bez sumnje ima najbolje gostujuce navijace.

PS: Evo gledam golove u tekmi Lazio-Inter i vidim kako navijaci Lazia slave golove Intera. To barem u Liverpoolu nisu radili, koja sramota, i hvala Bogu pa pratimo Englesku ligu gdje jos ima nekog morala i ponosa u klubovima a ne moli se samo Bog da komsiji krepa krava.
pogledaj drugi gol chelsia i vidjet ces da navijaci loserpola slave gol... iza gola obrati paznju!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 02:44

a sta ce drugo sline jadne...kolko nisko moras past da slavis pobjedu protivnika na svom stadionu :roll: ...bas su oni neka tragikomicna ekipica :D :D ...opet su se zabili u prosjecnost i sivilo a nadam se da ih to ceka jos dugi niz godina bas zbog ovakvog ponasanja...ovo najvjerovatnije 2. mjesto je neuspjeh Uniteda jer GIGANT kao klub sa TEATRA SNOVA moze samo razmisljat o titulama....uglavnom..celzi ce vjerovatno postati prvak i to ZASLUZENO a ovim ljigavcima zelim jos puno pacenickih sezona sa kinezima,koreancima i naravno velikim fudbalskim magom BENITEZOM :D :D .....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 maj 2010, 05:38

Cartman je napisao/la:Treba priznat da je i na Old Traffordu nekad losa atmosfera, ali United bez sumnje ima najbolje gostujuce navijace.
Inace je atmosfera na OT jedan od glavnih razloga zasto sam ja poceo navijati za United. U to vrijeme su najjaci klubovi bili Juve, Bayern, Barca, Real Madrid i Milan. Mnogi iz mog drustva su poceli podrzavati neke od ovih klubova i sjecam se da su me zajebavali sto navijam za ovaj shit iz Engleske. :mrgreen: Ali nisi mogao ostati ravnodusan na utakmicu na OT. Ko god da je dolazio u goste, uvijek je bila sjajna atmosfera.

Danas je nesto drugacije, ali i dalje atmosfera zna da podsjeti na te stare dane. Tu globalizacija ima mnogo udjela i koliko god je to dobra stvar za klub, druga strana novcica mi se bas i ne sviđa. Naravno i ostri zakoni su pridonijeli tome da atmosfera bude nesto tisa. Redari tjeraju ljude s utakmice u slucaju da ustanu sa stolice. :roll: Mozda se i to jednom promijeni, pa cemo gledati OT u najboljem izdanju.

Za mene licno je ovo utakmica decenije u meni najdrazoj sezoni. Bez obzira sto je naredna bila uspjesnija, ovo je sezona u kojoj sam najvise uzivao nakon 1999, jer se igrao najljepsi fudbal u zadnjih 10 godina. Posebna noc i posebna atmosfera. Istina, bilo je sve uzrokovano uraganom na terenu, ali ipak... 8-)

[youtube][/youtube]

Boze dragi, kako volim ovaj klub! :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 maj 2010, 05:47

Ma hajde ba,Chelsea nas je pobijedio na Old Trafordu i ukoliko osovoje titulu,a najvjrovatnije da hoce,bice zasluzeno.Samo se nadma da je SAF shvatio da mora mijenjati ili pojacavati napad dovoddjenjem kvalitetnijih napadaca,a toplo se nadam da bi nas dijamant mogao karijeru nastaviti graditi u najbogatijem klubu na svijetu.Iskreno,prije desetak dana sam napisao post gdje sam sanse da "jadni" Liverpool pomrsi racune Chelsea-u minimalne.Sve u svemu bili smo veoma blizu i osvajanja Premiershipa i prolaska u Ligi prvaka.Sreca ali u pojedinim trenucima i iskustvo nisu bili saveznici Manchester Uniteda.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 maj 2010, 05:51

bayern4ever je napisao/la:Nego pustite vi premier ligu nju cete opet osvojit iduce godine u to sam siguran.. da li ste vi prebolili ligu prvaka i da li jos sanjate bayern i onaj robbenov gol hehe ?
:twisted:
Pozdravi uciteljicu i kazi joj da sto se tice gramatike Bosanskog jezika,da nema veze.Kazi joj da se imena pisu velikim pocetnim slovom.Kazi joj takodje da se bayern ustvari pravilno pise Bayern.
BosnaE

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 11:01

newton_heath_lyr je napisao/la:
bayern4ever je napisao/la:Nego pustite vi premier ligu nju cete opet osvojit iduce godine u to sam siguran.. da li ste vi prebolili ligu prvaka i da li jos sanjate bayern i onaj robbenov gol hehe ?
:twisted:
Pozdravi uciteljicu i kazi joj da sto se tice gramatike Bosanskog jezika,da nema veze.Kazi joj da se imena pisu velikim pocetnim slovom.Kazi joj takodje da se bayern ustvari pravilno pise Bayern.
Hehe nisam imao vremena da pisem velikim slovima , jer sam morao da idem negdje samo malo da vidim sta vi Utd-ovci radite a ako ti je do velikih slova evo Robben , Bayern je u polufinalu (kasnije i osvaja abd ) Manchester mora priznati da su izgubili od boljeg tima .. ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.