?, ?Borčevac je napisao/la:cestitam
Iducu utakmicu igraju protiv nas,nama su potrebna tri boda ako igraci zele vidjeti ono malo evrope krajem 7 mjeseca,imat ce sve uslove za igru,nek se dođu nadigravati pa nek pobjedi bolji,zrinjski je malo poljuljan ovim visokim porazom od 3:0 koji ih udaljava od evrope pa tako da i pobjeda Laktasa nije iskljucena!Borčevac je napisao/la:Šta misliš hoćete li se isčupati?
molim druže ja mislim da ste vi bolji od čelika i da bi se mogli komotno izvućiwizard90 je napisao/la:?, ?Borčevac je napisao/la:cestitam![]()
$ $ " се $ ова % % ' $ ¥ ? " $ а то је $ ? $ " у " ? & " " $ " $, а " " $ ? у " у 28. ? $ " ја " ? $ ' $ " " & ' &, $ & зна....
? $ у госте " " " " " " - & ", а " ' ? у " " & $ " " $ " ' " $Borčevac je napisao/la:molim druže ja mislim da ste vi bolji od čelika i da bi se mogli komotno izvućiwizard90 je napisao/la:?, ?Borčevac je napisao/la:cestitam![]()
$ $ " се $ ова % % ' $ ¥ ? " $ а то је $ ? $ " у " ? & " " $ " $, а " " $ ? у " у 28. ? $ " ја " ? $ ' $ " " & ' &, $ & зна....
Drugcije nebi ni mogli razmisljati o opstanku.kupus army je napisao/la:Cuj ovog mi cemo vama bod uzeti,a vi cete dobiti 3 u Trebinju,halo ba,pa jel to neka pijaca???
хехе & & $ $ је " " " ?, ? ? $ ' " ? " ? он ' је ? " 'borac_sampion je napisao/la:Koliko je Mikic ove sezone dao golova?
Koliko i Laktasi?
ja kad god pogledam Mikicwizard90 je napisao/la:хехе & & $ $ је " " " ?, ? ? $ ' " ? " ? он ' је ? " 'borac_sampion je napisao/la:Koliko je Mikic ove sezone dao golova?
Koliko i Laktasi?
хехеborac_sampion je napisao/la:ja kad god pogledam Mikicwizard90 je napisao/la:хехе & & $ $ је " " " ?, ? ? $ ' " ? " ? он ' је ? " 'borac_sampion je napisao/la:Koliko je Mikic ove sezone dao golova?
Koliko i Laktasi?al star je on jel tako? 34 god ja mislim
wizard90 je napisao/la:?, ?Borčevac je napisao/la:cestitam![]()
lisander je napisao/la:ne bi da vas razocram, al ako cete cekat kiks Celika ne znam gdje da ga docekate