Bravo majstore !
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Benjo Čolić
Bravo majstore !

Bravo majstore !
Sad će Mirza krivca naći u terenu
Drugo kolo i drugi crveni karton za Mladost
ljudi valjda navikli na drukcije sudjenje u 1 FBIH 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Premijer liga BiH - općenito
Prelijep gol Benjamina Colica, zanimljiva tekma bila i u Mostaru. Zanimljiva sezona pred nama svakako.
Da Allah dz.s. podari dzennet Elvedinu Varupi i sabur porodici
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da Allah dz.s. podari dzennet Elvedinu Varupi i sabur porodici
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne šali se Benjo sa slobodnjacima.
Varupa
Varupa
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ima li negdje taj video Benjinog gola?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
E ne mogu da vjerujem ovo za Varupu.. Pa je li napunio 40 god??
Nek ti je vjecni rahmet..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vječiti rahmet Varupa, halalim sve.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kakav odron od utakmice Olimpica i Čelika. Pa šta je ovo, samo se udaraju jbt. Bilo šest kartona, trebalo biti deset najmanje.
Očekivao sam mnogo više od ove utakmice, al sreća pa Benjo spuca pauka u muda, to je vrijedilo vidjeti. 
Svaka cast za posjetu na Kamberovic polju
Pocivaj u miru Varupa
Pocivaj u miru Varupa
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Na onoj oranici fudbal je nemoguca misijaPappy je napisao/la: Kakav odron od utakmice Olimpica i Čelika. Pa šta je ovo, samo se udaraju jbt. Bilo šest kartona, trebalo biti deset najmanje.Očekivao sam mnogo više od ove utakmice, al sreća pa Benjo spuca pauka u muda, to je vrijedilo vidjeti.
![]()
Možda Slaviji i nije,valjda se vremenom navikli ali fakat je teren katastrofa i to sad na ljeto,moš mislit na što ce ono liciti na jesen..
Čelik i nema neku ekipu da igra neki atraktivan fudbal ali što je ovaj Olimpic navikana ekipa to je čudo,ništa oni nisu bolji od nas a vrijeme ce to i pokazati,.
Samo nemoj da bude da je za Marinov promašaj kriv teren.chily-rz je napisao/la:Na onoj oranici fudbal je nemoguca misijaPappy je napisao/la: Kakav odron od utakmice Olimpica i Čelika. Pa šta je ovo, samo se udaraju jbt. Bilo šest kartona, trebalo biti deset najmanje.Očekivao sam mnogo više od ove utakmice, al sreća pa Benjo spuca pauka u muda, to je vrijedilo vidjeti.
![]()
![]()
Možda Slaviji i nije,valjda se vremenom navikli ali fakat je teren katastrofa i to sad na ljeto,moš mislit na što ce ono liciti na jesen..
Čelik i nema neku ekipu da igra neki atraktivan fudbal ali što je ovaj Olimpic navikana ekipa to je čudo,ništa oni nisu bolji od nas a vrijeme ce to i pokazati,.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kaze strucnjak Varesanovic poslije utakmice: Teren je u katastrofalnom stanju i to vise odgovara gostima iz Zenice koji su dosli da se BRANE i preskacu sredinu i igraju duge lopte.
Wtf???
Pa Celik primio pogodak u 62 sekundi, sta prica Mirza??
Ima dosta losih strucnjaka u nasoj ligi ali on je jedan od top 3 sa dna kace.
Wtf???
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
mah, zalizanko stalno kmeči 
Sta je to sad Mirza izjavio, ko je kriv, vazduh u lopti ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislio sam da sam vidio gotovo sve u fudbalu što se tice "naših trenera", dešavalo se da trener pocne bez bekova(Sušić), da trener stavi formaciju sa lažnim defanzivnim veznjacima, (Sušić), da na spisku za utakmicu pozove milion veznjaka i 0 napadača ali danas sam vidio da trener Veleža (Dželaludin Muharemović) krece utakmicu bez krila, čovjek je zajeb.o i Sušića i sve ostale trenere u ovoj galaksiji i izmislio neku novu taktiku

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne znam od kada pratiš fudbal, ali postoje razne varijante formacija bez krila, tako da ne kontam šta je tu toliko čudno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Neka je vaš stručnjak. Ono je jedan od najlošijih terena u Premijer ligi BiH. Baš kao oranica. Ovaj iz Lukavice kaže kako se može igrati na njemu. Može ali ragbi. A ovi iz Tuzle kada ne znaju sastaviti složenu rečenicu odmah pišu zalizanko ili slične gluposti.masteRofPoker je napisao/la:Kaze strucnjak Varesanovic poslije utakmice: Teren je u katastrofalnom stanju i to vise odgovara gostima iz Zenice koji su dosli da se BRANE i preskacu sredinu i igraju duge lopte.
Wtf???
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Postoje druže razne varijante bez krila i tu si u pravu, ali se rijetko koriste u današnjem brzom nogometu. Velež ima krila u vidu Haurdića i malog Pece i ti njih držiš na klupi gotovo cijelu utakmicu(znaci igras bez krila) a forsiraš igru gdje probijaš po stranama i neprestano ubacuješ loptu u 16 metara, to je za moj pojam nogometa totalno amaterski, to ne bi cak ni amater uradio..bagrcavi je napisao/la:Ne znam od kada pratiš fudbal, ali postoje razne varijante formacija bez krila, tako da ne kontam šta je tu toliko čudno.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.