Moja procjena: 2000-2500 ljudi danas bilo na Tusnju.
Nesto se mora pod hitno uraditi po pitanju vracanja Fukara na Sjever, jer nam treba dobra atmosfera na stadionu.
Solinas - tako nekako sam i ja bio tu, sa 2 rodjaka, nigdje bijele majice i "****"
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko sto kaze jedan moj dobar drug,ono od srca,Maestro21 je napisao/la:Meni nije problem platiti, pratim Slobodu kako znam za sebe. Ali brate znam kamaru raje koja nema love i koja neće radi cenera otići. Ja iz principa neću da idem.Chinaglia je napisao/la:kupiš sezonsku i kraj pričeMaestro21 je napisao/la:Mogli su staviti malo skuplju ulaznicu za Zapad, sramota.![]()
da je cijena 5 KM za zapad, uštedio bi 25 KM, ovako ćeš uštedit' 100 KM

Super odradio posao.Kod gola nista nije mogao.Sto je najbitnije diktira odbranom.dino888 je napisao/la:Kakav je golman danas bio
Ostavite ba ljudi Zebu na miru.ovisnik je napisao/la:Ordagic tito,odlični mehmedagic,morankic i ahmetovic,govedarica i veselinovic prava pojacanja,zeba slab trkački,bojim se da je prošla polusezona bila njegov krajnji limit,sa druge strane arežina odličan,ne samo zbog evrogola,vrijedilo bi ga dovesti na polusezoni,realno poslije ove dvije tekme utisak prilično tanak,sa ovom igrom teško možemo u gornji dio tabele.
Ej moj Chinaglia, ko da mi ne znamo.Chinaglia je napisao/la:prije svega bih želio da pozdravim zlajcija, Skvera i fukara87, koji se posraše na mene, al' ajde, niti bi se neko normalan primio na uvrede preko neta, niti im zamjerim, čak štaviše, kontam ihmislio sam vas mezetit' do kraja sezone, al' ajde, rekoh ipak neću
:
Ponapijali SE.skandirali crveni crveni.pa srbija dovikivali pa Bosna Bosna.sve za minut.brukaNYKnicks Fan je napisao/la:Bili su neki degeni na A TRIBINI, psuju nasim igracima mater...
Nije istina da se sve u minuti desilo, sjedio sam odmah ispod njih, psuju Mehidici mater, ovaj do mene neki degen psuje Ahmetovicu sve, nema kako ga ne zove... ma 20 KM treba staviti kartu ba, kad smo pogan narodsolinas je napisao/la:Ponapijali SE.skandirali crveni crveni.pa srbija dovikivali pa Bosna Bosna.sve za minut.brukaNYKnicks Fan je napisao/la:Bili su neki degeni na A TRIBINI, psuju nasim igracima mater...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.