PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vole Robijasi i u Tuzlu otici,i obrnuto.Mostar im daleko.Velez,ma koliko ocajan bio sa rezultatima,da mu je stadion u gradu,kao u Zenici,i Tuzli....eh,duga prica.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Čeka se Batva da objasni i pokaže ostalih 2460 posjetilaca Tušnja sa današnje utakmice. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Velez se vec poceo spremati za sezonu 2016/17 

Ja ih gledam danas i smijem seshzna je napisao/la:Joj fukara što se izofiraše![]()
![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Upravo to nije malo 5 km pjesaciti, jos ako nema radovan javni prevoz onda je jos gore.tepsija je napisao/la:Vole Robijasi i u Tuzlu otici,i obrnuto.Mostar im daleko.Velez,ma koliko ocajan bio sa rezultatima,da mu je stadion u gradu,kao u Zenici,i Tuzli....eh,duga prica.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ulaz sedam maraka, eto razloga.. To je moja teorija
dosta ih nece da plati pa nisu bili nikako..
Sto neko ne spomene 700 sezonskih pretplatnika? Pa to je vise nego sto Velez ima na vecini utakmica, a to su samo sezonci hahah

Sto neko ne spomene 700 sezonskih pretplatnika? Pa to je vise nego sto Velez ima na vecini utakmica, a to su samo sezonci hahah
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kakav redovni prevoz?Nista.Uvijek kad igra Velez,sila raje koja stopira.Nije ovo Munchen da ti je nebitno gdje ides,da imas prevoz svake 2 min.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 01 avg 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Pa to je sasvim normalno. Drugi ste najjači, ako ne i najjači tim u ligi, euforija trese Tuzlu. Navalio narod gledati Slobodu, evropsku, logično.tuzlak1987 je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesmo vraga, euforija je bila kad je bio Ciro. Ovo sada je zbog dobrog rada i transparentnosti, a mozda smo 5-6 u ligi igracki..Baader je napisao/la:Pa to je sasvim normalno. Drugi ste najjači, ako ne i najjači tim u ligi, euforija trese Tuzlu. Navalio narod gledati Slobodu, evropsku, logično.tuzlak1987 je napisao/la:

4 KM je za navijače, nema grupa vođu sa autoritetom i tako dalje i tako bližetuzlak1987 je napisao/la:Ulaz sedam maraka, eto razloga.. To je moja teorijadosta ih nece da plati pa nisu bili nikako..
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Ima 2 sata prije bus pa cekaj pred stadionom sat ipo da se kapije otvorezeljeznicar1 je napisao/la:Upravo to nije malo 5 km pjesaciti, jos ako nema radovan javni prevoz onda je jos gore.tepsija je napisao/la:Vole Robijasi i u Tuzlu otici,i obrnuto.Mostar im daleko.Velez,ma koliko ocajan bio sa rezultatima,da mu je stadion u gradu,kao u Zenici,i Tuzli....eh,duga prica.

#musvdg
Otkud tebi da eurofrija trese Tuzlu?Baader je napisao/la:Pa to je sasvim normalno. Drugi ste najjači, ako ne i najjači tim u ligi, euforija trese Tuzlu. Navalio narod gledati Slobodu, evropsku, logično.tuzlak1987 je napisao/la:
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je zao za Velez, aBd da vam bude opet na stadionu krcato.. To od srca zelim
Kod nas je opste poznato da navijaci ne zele dati marku.. Dok sa druge strane imaju oni koji ne uzimaju sebi za pravo da nesto odredjuju, istina ne navijaju ali daju pare u klub
Kod nas je opste poznato da navijaci ne zele dati marku.. Dok sa druge strane imaju oni koji ne uzimaju sebi za pravo da nesto odredjuju, istina ne navijaju ali daju pare u klub

Za naseg zenicanina sa zutom glavom,klempavim usima i zutim obrvama najbolje posljeratno gostovanje RA u Zenici

Nemoj mi ni ti o nekim usporedbama. Vazda nas je bilo vise u niciZe nego vas u Mostaru. Smjesno vas vise gledati po 20-30

Nemoj mi ni ti o nekim usporedbama. Vazda nas je bilo vise u niciZe nego vas u Mostaru. Smjesno vas vise gledati po 20-30

DŽELO ODLAZI
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Ne znam pitas li njega ili mene, ali ovom Rodjenom nisam imao razloga objasnjavati njegovo neznanje pa ako ti imas snage i volje, poduci tog neukog mostarca da u njegovom slucaju bi mazlumi bili podrinjci koje sam, navodno, ja uvrijedio... tacnije nepravdu im uciniosonik24 je napisao/la:Znas li ti uopste ko je "mazlum"?rodjenizavjecnost je napisao/la:Bolje je ne znati citirati vec biti mazlum kao ti i vrijedjati druge.Batva je napisao/la:@RodjenDaBudeTokmak - de ba prvo nauci citirati.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Vaši kerovi nas vraćaju s bradine godinama u nazad, to i vi znate, no dobro ..
Ja sam pisao u vezi današnje posjete, i vi i fukare, **** se nešto, prosipate silu po forumu a ustvari
Nismo ni mi ništa bolji, u qrcu smo jeb.nom kao i klub što nam je, bojkot, ljudi se povukli do novog statuta, ali i takvi danas u Lukavici više Robijaša nego vas kući, tako da vi nemate šta reći .
Ja sam pisao u vezi današnje posjete, i vi i fukare, **** se nešto, prosipate silu po forumu a ustvari

Nismo ni mi ništa bolji, u qrcu smo jeb.nom kao i klub što nam je, bojkot, ljudi se povukli do novog statuta, ali i takvi danas u Lukavici više Robijaša nego vas kući, tako da vi nemate šta reći .
Prodaje krofne na plazi u Makarskoj ispred Bube. Vise ih pojede nego proda. Na glavi vazdaLillard je napisao/la:nema brata krmka

DŽELO ODLAZI
Convicts1988 je napisao/la:
Ništa više nego RA prošle sedmice u Lukavici. Tako da nemaš ni ti šta reći.
Lijepo sam te pitao, nije vam bojkot oduvijek, koje je vaše nabrojnije gostovanje, a da je udaljenije od 50km?

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, KarlMarx, mosarajvosa83, rishovski, Rule_hz, zaostrog i 37 gostiju.