NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 01 avg 2015, 10:32

Jeli danas ta generalka...imal ko kakav info o stanju igraca,imal povreda,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 avg 2015, 13:17

Ja mislim da je samo Mornar povrijedjen. Ako neko zna jos nek napise

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 01 avg 2015, 14:06

da danas je generalka a povrijeden je i piric vec duze vrijeme
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 avg 2015, 15:40

Gdje,u koliko i s kim se igra generalka :) :) :) hvala

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 01 avg 2015, 15:41

vatreni je napisao/la:Gdje,u koliko i s kim se igra generalka :) :) :) hvala
U derventi, protiv Tekstilca, satnicu neznam..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

vatreni
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 01 avg 2015, 15:44

esprit24 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Gdje,u koliko i s kim se igra generalka :) :) :) hvala
U derventi, protiv Tekstilca, satnicu neznam..
hvala,ako neko bude isao neka nam napise nesto o igri

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 01 avg 2015, 15:55

Danas idem da pratim utakmicu pa cu da vam javim igru i ponasanje.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 avg 2015, 16:22

reddragon001 je napisao/la:Danas idem da pratim utakmicu pa cu da vam javim igru i ponasanje.
svaka čast,to je vijernost klubu :clap: :clap: :clap: .....jbg.,ko ima vremena,nije ni daleko......nekada sam od Prijedora,Travnika,Tešnja,Semizovca,Sarajeva redovno isao...imalo se vremena,a bila je i euforija

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 avg 2015, 19:21

Kakav je rezultat, igra?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 avg 2015, 20:15

Polahke... Pustite covjeka da dodje kuci, odmori malo, pa onda pos'o :D

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 01 avg 2015, 20:36

Tekstilac -Zvijezda 2-0.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 avg 2015, 20:40

To čim se izgubi niko se ne javlja. Ovo je već sad zabrinjavajuće. Ja nisam pobornik da rezultati iz pripremnih utakmica budu ikakvo mjerilo. Ali da gola nemozemo dati, to je već loše.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 01 avg 2015, 21:23

Jenostavno momci se cuvaju i to je definitivno tako! Bolje i ovako , nego pobjeda sa povrijedjenim igracem! U Gorazdu cemo da vidimo stvarno stanje!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 avg 2015, 22:12

Mrka kapa danas u derventi.iskreno sam se zabrinuo za nas klub I ambicije.derventa odigrala musku utakmicu branila se dok smo mi jalovo imali incijativu.dali su nam gol iz slobodnog sa 30 m I iz penala.dok smo mi samo imali jednu precku savica.
Necu vise nista pisat do poslije utakmice u gorazdu.
Iskreno se nadam da mogu nesto napraviti ali onakvim zalaganjem tesko.
Igraju kao ckapi cim malo neko ruzno starta idu u obracun I naguravanje isto kao da ce igrati ligu prvaka a ne krvnicku prvu ligu.
Ja nam predvidam 6 mjesto na polusezoni I nadam se da necemo puno zaostajati za vodecim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 01 avg 2015, 22:59

Kvota je napisao/la:Jenostavno momci se cuvaju i to je definitivno tako! Bolje i ovako , nego pobjeda sa povrijedjenim igracem! U Gorazdu cemo da vidimo stvarno stanje!
Oni se čuvaju protiv TOŠK-a Novog Travnika, Orašja , Tekstilca sve te ekipa skupa nemaju toliko profesionalaca i zvijezda ko mi sad al bitno je da su u diskoteci u Modrići pravi, tamo nisu umorni, tamo su uigrani pravo i nemaju teške noge :opaopa:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 avg 2015, 23:09

flagrantus je napisao/la:Tekstilac -Zvijezda 2-0.
Ne znam šta da napišem poslije ovakvog rezultata,ajde suzdržati ću se do Gorazda...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 avg 2015, 23:19

danas sjedim u derventi i pricam sa clanom uprave kluba tekstilac kaze frajer klub prezivljava sa 80 000 km i jos nekih sitnijih donacija.ja kazem nas klub bez problema ima po 300 000 km za ekipu on kaze mi bi lagano usli u premijer ligu da imamo taj novac.mi smo krava muzara koju svi dodu pomuzu i napuste.
tekstilac je nanizao 16 utakmica bez poraza u zadnje pola godine ,a taj niz im je prekinuo sesvete prije par dana.pobijedili su i banjalucki boraca a danas i nas.
oni nisu bolji od nas daleko od toga ali imaju bolji pristup i znaju sta hoce.igraju nabijaju cijelo poluvrijeme i docekase sansu i zabise gol.a nasi manekeni pokusavaju petama igrati soliraju hoce driblat kroz noge hoce da se sprdaju a ispadaju smijesni.i tu krivim feju.

on bolan treba da zna da se u ovoj ligi treba udarat za bodove nema od manekenstva nista.mi nemamo sanse da se nadigravamo skim na strani nego ici na zatvorene varijante prepustiti posjed domacinu i traziti svoje sanse iz kontre,..zvijezda jos nije uigrana nemamo kvalitetnog napadaca a sava nije odgovorio zadatku pravog kreativca.bice tesko i bitno je ne zaostati puno na polusezoni i onda dovesti par igraca.ocekujem pljuvanje pojedinih forumasa ali nazalost imaju pravo i pljuvati.nasi igraci imaju sve uslove drzi ih se kao malo vode na dlanu a igraci u drugim klubovima jedva prezivljavaju i drze nam casove iz pristupa igri i borbi za voljeni dres.danas su u derventi najgore odigrali oni koji su i najvise placeni i koji su dosli kao najzvucnija pojacanaj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 avg 2015, 23:20

Nesporan je kvalitet po imenima naspram drugih ekipa,ali to samo ne donosi rezultat.Treba dati sebe u igri,a ne nezadovoljstvo , nemoć ispoljavati kroz frustracije i agresivnost prema protivniku i na nesportski način reagovati.Treba im dati doznanja da ovdje nisu radi provoda po gradu i okolini ,već prije svega da donose rezultate.Definitivno je problem u odnosu prema klubu uopste i igri.Imati takav odnos prema igri u prijateljskim :crazy: ,pa kakav će imati tek u prvenstvu kada se bude klalo za bodove :opaopa: .Zapinjat će svi i za opstanak i za prvaka......

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 avg 2015, 23:47

vatreni je napisao/la:Nesporan je kvalitet po imenima naspram drugih ekipa,ali to samo ne donosi rezultat.Treba dati sebe u igri,a ne nezadovoljstvo , nemoć ispoljavati kroz frustracije i agresivnost prema protivniku i na nesportski način reagovati.Treba im dati doznanja da ovdje nisu radi provoda po gradu i okolini ,već prije svega da donose rezultate.Definitivno je problem u odnosu prema klubu uopste i igri.Imati takav odnos prema igri u prijateljskim :crazy: ,pa kakav će imati tek u prvenstvu kada se bude klalo za bodove :opaopa: .Zapinjat će svi i za opstanak i za prvaka......
ma treba vidit privh 5,6 kola na cemu smo,ako nevalja,rastjerat sve,i pustit djeccu da igraju,onda na polusezoni pokusat sta ddovest spaccno,jer ovi ocigledno nisu spacni nizasta,,,treba ima **** mamu...na prvom treningu,ako je oovo generalka crno nam se pise... :oops:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 02 avg 2015, 01:02

astra1922 je napisao/la:danas sjedim u derventi i pricam sa clanom uprave kluba tekstilac kaze frajer klub prezivljava sa 80 000 km i jos nekih sitnijih donacija.ja kazem nas klub bez problema ima po 300 000 km za ekipu on kaze mi bi lagano usli u premijer ligu da imamo taj novac.mi smo krava muzara koju svi dodu pomuzu i napuste.
tekstilac je nanizao 16 utakmica bez poraza u zadnje pola godine ,a taj niz im je prekinuo sesvete prije par dana.pobijedili su i banjalucki boraca a danas i nas.
oni nisu bolji od nas daleko od toga ali imaju bolji pristup i znaju sta hoce.igraju nabijaju cijelo poluvrijeme i docekase sansu i zabise gol.a nasi manekeni pokusavaju petama igrati soliraju hoce driblat kroz noge hoce da se sprdaju a ispadaju smijesni.i tu krivim feju.

on bolan treba da zna da se u ovoj ligi treba udarat za bodove nema od manekenstva nista.mi nemamo sanse da se nadigravamo skim na strani nego ici na zatvorene varijante prepustiti posjed domacinu i traziti svoje sanse iz kontre,..zvijezda jos nije uigrana nemamo kvalitetnog napadaca a sava nije odgovorio zadatku pravog kreativca.bice tesko i bitno je ne zaostati puno na polusezoni i onda dovesti par igraca.ocekujem pljuvanje pojedinih forumasa ali nazalost imaju pravo i pljuvati.nasi igraci imaju sve uslove drzi ih se kao malo vode na dlanu a igraci u drugim klubovima jedva prezivljavaju i drze nam casove iz pristupa igri i borbi za voljeni dres.danas su u derventi najgore odigrali oni koji su i najvise placeni i koji su dosli kao najzvucnija pojacanaj
Mislim da je logicno da ce na prijateljskim uigravat neke akcije, a ne nabijat loptu i cekat priliku da dane gol i da slavi na prijateljskoj. Realno stanje cemo vidjet u prvih par kola, a ja iskreno ocekujem bodove vec u prvom kolu i tu cemo znati na cemu smo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.