FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Mrgood
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Mrgood » 02 maj 2010, 08:45

:lol: Van Bommel otišao skroz naskroz :lol: :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 maj 2010, 09:55

Čestitam na tituli.
FK Pjetlovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 maj 2010, 11:29

Eto, doslo se i do prvog trofeja ove sezone, matematicki ne, ali sigurnost je 99,99%. Velika gol razlika izmedju nas i Schalkea stvara nam ogromnu prednost koja je apsolutno nedostizna. Slijedi gostovanje vec drugoligasu Herthi koja nece imati nikakvog motiva za pobjedom. Kod Bayerna utakmicu sigurno propusta Demichelis zbog kartona, a ostali igraci bi trebali biti spremni.
Mozda bi pravo rjesenje bilo da sansu dobiju igraci sa klupe a da prvotimci dobiju postedu pred dva velika finala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 maj 2010, 14:18

huhuhu eo nam prve titule :lol: Nazalost juce se cugalo nisam gledo tekmu, ali sad sam vidio golove i prilike, utakmnica zivota za Mullera :D 3 gola, al kakav je samo onaj drugi go lijep ko sto neko kaze ko sa sokera :D Juce kad sam sazno za Bayern i da je Schalke izgubio bilo je veselo :lol: Mozda i pre veselo :mrgreen:

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 02 maj 2010, 14:28

Bilal je napisao/la:Evo kanta skoro puna
slika
:lol: :lol: 8-)
A Schalke i Werder :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 maj 2010, 16:22

sikirica je napisao/la:
slika
Oni su dole na dnu, ne vide se. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 maj 2010, 19:04

cestitke na tituli

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 maj 2010, 20:09

bayernovi igraci zestoko su proslavili titulu, u jednom grckom restoranu....jedino su ribery, alaba i contento proslavili u jednom italijanskom....spominje se da se moguce radi o nesporazumu kao ova trojica nisu znali za ovaj dogovor kod grka.... :D van gaal je postavio novi uslov upravi on svaku titulu zeli zasebno proslaviti i to zestoko i proglasio sam sebe "party cudovistem"....prema izjavama igraca vec je u kabini okupan sampanjcem, a poslije je izjavio kako je pio sampanjac pa ne zna da li smije sada nastaviti sa pivom jer je poznato da ovo dvoje nije dobro mijesat :D stari je to lisac ne samo u fudbalu nego ocigledno i po pitanju alkohola :D :D inace zvanicna proslava cijelog tima bayerna s navijacima uprilicit ce se u subotu kada ce biti tradicionalni izlazak na balkonu gradske uprave na Marienplatzu u Minhenu...cijeli tim ukljucujuci naravno strucni stab i upravu bayerna s balkona ce zajedno s titulom (salatarom) pozdravit navijace i s njima slaviti...u Berlinu ce najvjerovatnije bayern nastupit s B timom pa moguce da ce sansu konacno dobiti i Andreas Gorlitz....inace sto se sinocnjih proslava tice, navecer nisu slavili van Buyten i Tymoshchuk, prvi je zurio do svoje zene koja je u drugom stanju, a drugi u bolnicu svojoj zeni koja se porodila i blizancima koji su dosli na svijet a kojima su se doktori borili za zivot, jer se anatolyjeva zena prijevremeno porodila...nadat se da ce narednog vikenda i oni slaviti zestoko i nadoknaditi propusteno :D a pripreme za finala kupa i lige prvaka polako vec teku...van gaal je dao ekipi slobodno do srijede...jutros se na pomocnim terenima tek malo trckaralo i igraci su pozdravljeni od strane 1500 navijaca
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 maj 2010, 20:11

Evo i Kalle putuje sa Bilalom u Nyon, nadajmo se da ce biti sta od ove zalbe. Lopez je istakao da nije bilo namjere u tom faulu.

P.S. Fin izvjestaj, effe. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 maj 2010, 20:26

Mogao bi Karl-Heinz nesto i srediti, s obzirom da ima utjecaja na Europsku nogometnu federaciju. Pokusace dokazati da start nije bio namjeran i da Bilal zasluzuje igrati u finalu.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 02 maj 2010, 21:22

omerbavarac je napisao/la:Mogao bi Karl-Heinz nesto i srediti, s obzirom da ima utjecaja na Europsku nogometnu federaciju. Pokusace dokazati da start nije bio namjeran i da Bilal zasluzuje igrati u finalu.
ma bolan reko sam ja odma bayern je to,imamo mi i beckenbauera :D

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 maj 2010, 22:07

slika :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 02 maj 2010, 23:02

sikirica je napisao/la:
slika
Ma ovo je samo za LP :D :D :D

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 02 maj 2010, 23:07

amerosm je napisao/la:Cestitke na titulu. Dugo ste cekali prvo mjesto i titulu prvaka Njemacke, ali eto nekad krajem Maja ce te pjevati "Stern des Suedens" na balkonu Rathausmarkta. Nego recite mi ko ce vam biti novi trener naredne sezone. Gaalonja je rekao da odlazi ako osvoji tri titule i mislim da ce to uspjeti. Sta mislite o Klinsmannu stvarno extra trener. :D :D
Gaalonju cemo mi rado preuzeti.
A čiji si ti fan ????

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 03 maj 2010, 08:56

e sad se vidi da ti nemas pojma o fudbalu,mora da navijas za neki klub kojeg je bayern izbacio ili cak za inter pa se usrao,ti si ovdje jadnik i to su jednostavno ciste gluposti sto ti pricas, ;)

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 03 maj 2010, 09:06

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:e sad se vidi da ti nemas pojma o fudbalu,mora da navijas za neki klub kojeg je bayern izbacio ili cak za inter pa se usrao,ti si ovdje jadnik i to su jednostavno ciste gluposti sto ti pricas, ;)
Ne navija on za nikoga, nema život pa ovde liječi frustracije. :lol:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 10:51

sahman je napisao/la:sta je stoko Bavarska,okurazili ste se gubitnici,mislite da je prolaz liona neko mudro slovo,mislite da ste sila nakon te pobjede,jadan je onaj klub koji za zvjezdu ima jednog jadnog OLICA iz davora,jadnik ce infrakt dobit od letanja po travi,njegovi dani su pri kraju.jado jadni,otrcani roben vam igracina,za 1god on ostari 5god,izvitoperio se otpadak jedan,a tek turcin altintop,ma koja je to igracina ufff strah me je...ejjj stoko zivite do 22maja jer tada vam je sudnji dan na kojem cete biti osudzeni na vjecni pakao...SOTONISTI IZ BAVARSKE
Ovaj je sazrio za jednu bananu.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 maj 2010, 10:53

Jadnik je uspio sastaviti nekoliko recenica , bravo za njega .
Gaal bas hoce da pojaca odbranu ,spominje se Mexes kao moguce pojacanje . To bi bilo kao Toni ostaje u Romi a Mexes nama .
Također Gaal baca oko na svog pulena iz AZ-a, golmana Rommera. Nisam siguran da je on rjesenje ,sami pokazatelj je Braafheid. :) Ipak mozda bi se sansu trebalo dati Kraftu ,da ne propadne cova ko Rensing :?
Sto se tice odlazaka Klose ide 99% a sada gdje ce :? Najvjerovatnije u K'Lautern.
Za Rensinga se raspituje RBSAlzburg kao i za Gorlitza .
Sve u svemu ljeto ce bit uzbudljivo :D

sahman
Kontakt:

Post Postao/la sahman » 03 maj 2010, 10:58

:o :o :o :o :o :o :o ooooo prepali smo se strasnog bayerncica jaaaaoooo majkooo mojaaa milaaaa puci ce mi srce naa bernabeuuuu,uh kako imata strasan tim,cak ste i monstruozni schalke 04,05,08 i kako li vec,uspjeli pobjedit i isvojit tanjir za salatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 11:01

sahman je napisao/la:sta je stoko Bavarska,okurazili ste se gubitnici,mislite da je prolaz liona neko mudro slovo,mislite da ste sila nakon te pobjede,jadan je onaj klub koji za zvjezdu ima jednog jadnog OLICA iz davora,jadnik ce infrakt dobit od letanja po travi,njegovi dani su pri kraju.jado jadni,otrcani roben vam igracina,za 1god on ostari 5god,izvitoperio se otpadak jedan,a tek turcin altintop,ma koja je to igracina ufff strah me je...ejjj stoko zivite do 22maja jer tada vam je sudnji dan na kojem cete biti osudzeni na vjecni pakao...SOTONISTI IZ BAVARSKE
Jadan si :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []