Kup je nas,kup je nas

Ide smetljar nakon iduceg kola abdTifoz je napisao/la:Idi dzelo usta ti se poserem neznalico jedna. Umjesto da imamo 6 bodova fuj treba te otjerat smećaru jedan

Pojasni molim te. Ne kontam ...tepsija je napisao/la:Musa Velozovac!
tepsija je napisao/la:Mislim naravno na Igora Musu kao nasljednika Muharemovica.Bez obzira koga je trenirao,gdje je igrao...gospodin covjek koji je cest gost na Velezovim utakmicama.I definitivno bolji trener od Dzele.

tepsija je napisao/la:Da bi bio bolji trener od Dzele ne moras biti dokazan.A za Musu...polako,vidjecemo.Jedno su zelje...

Jao,lapsus.Zamijenio ga sa celom.Baader je napisao/la:Aj dosta više.
Nije bola Igor.
Slaven je

S.e.r.e.š ko grlica!keno83 je napisao/la:Kakav crni Musa mrzi sve lijevo od neretve, nisam jednom cuo te stvari od njemu blsikih ljudi. Pa kad je dosao u Zrinjski prvo sto je rekao da mu je drago sto je klub obnovljen i sto konacno mostarci imaju za koga navijat a ne samo za Hajduk i Dinamo. PS ovaj Velez ne bi spasio ni Ferguson klub u kojem igraju ovi igraci realno tesko moze imati bilo kakve ambicije za necim, klub je srozan ljudi su digli ruke od njega, samo neko cudo moze da ga pokrene. Ovako je uvijek ta neka borba izmedju prve i druge lige, zavisno od toga hoce li se pogodit sa igracima iz druge srpske lige. Omladinski pogon gotovo i ne postoji, kadeti i juniori uvijek su u zadnjih nekoliko ekipa, steta ove nesposobne uprave i nemoci da se pokrene bilo sta 20 godina od rata..
 Pa moj treneru zar ti za ovo treba neka pamet, moja rahmetli nena bi utakmicu privela kraju bez onakvih blamiranja, jos nam trebase zabiti i drugi pred sam kraj kad je Bobic izvuce iz vec mat situacije.
  Pa moj treneru zar ti za ovo treba neka pamet, moja rahmetli nena bi utakmicu privela kraju bez onakvih blamiranja, jos nam trebase zabiti i drugi pred sam kraj kad je Bobic izvuce iz vec mat situacije.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.