PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 01 avg 2015, 23:35

Baader je napisao/la:Čeka se Batva da objasni i pokaže ostalih 2460 posjetilaca Tušnja sa današnje utakmice. :kafa:
Sacu ti ja izbaciti par slika SA telefona Sto sam slikao danas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 01 avg 2015, 23:36

Convicts1988 je napisao/la:Vaši kerovi nas vraćaju s bradine godinama u nazad, to i vi znate, no dobro ..

Ja sam pisao u vezi današnje posjete, i vi i fukare, **** se nešto, prosipate silu po forumu a ustvari :beba:

Nismo ni mi ništa bolji, u qrcu smo jeb.nom kao i klub što nam je, bojkot, ljudi se povukli do novog statuta, ali i takvi danas u Lukavici više Robijaša nego vas kući, tako da vi nemate šta reći .
Daj bola zalijepi vase najbolje gostovanje zutokljunaca u Mostaru pa onda prdi. Vrate vas 30-40. Nikad vas nije vise ni krenulo za Mostar. Kako god vazda vise nas tamo nego vas vamo. Jos vam udarni pao od manijaka. Pa vi brato ne postojite grob te yebo :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 avg 2015, 23:38

Fukare su u rasulu jos od prosle sezone, kako se promjenio vodja, nemate sta komentarisat tu kad nemate pojma sta se sve izdesavalo u zadnjih godinu dana ;) Pola Fukara danas na Zapadu :)

Ovo Fukara sto je bilo to je ustvari samo podgrupa East Front :)
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 01 avg 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 avg 2015, 23:38

Šta ja znam sad koje je najbrojnije, najbrojnija su u Sarajevu uvijek bila, jer njih najviše volimo da ka.amo :kafa:

A hajde ti meni reci, koji je klub imao po 13.ooo - 14.ooo ljudi na stadionu, u borbi za opstanak ili kada klubu ide loše ?

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 01 avg 2015, 23:39

Mostarci tisina ba....vise se skupi robova I fukara kad mi bojkotujemo pa se skupimo u parku I pijemo nego vas na 6 utakmica....... RA+TM+HZ=USE CONDOMS.... Danas ROBOVA vise u Sarajevu nego RA u MOstaru......cao
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 01 avg 2015, 23:39

cartmaneric59 je napisao/la:Jeb em vam mater cetnici svima jestel culi mrs s foruma gnjide jedne cetnicke
:mrgreen:
lezVe do bagro

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 01 avg 2015, 23:42

zenicacelik je napisao/la:Mostarci tisina ba....vise se skupi robova I fukara kad mi bojkotujemo pa se skupimo u parku I pijemo nego vas na 6 utakmica....... RA+TM+HZ=USE CONDOMS.... Danas ROBOVA vise u Sarajevu nego RA u MOstaru......cao
Ma sta ce vas brato vise bit :urnebes: :urnebes: idi bola ugašeni nikad vas u mostar više od 50 nije primirisalo :rol:
DŽELO ODLAZI

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 01 avg 2015, 23:44

IMA nas taman toliko koliko vas na vasoj tribini hahaahaha
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 avg 2015, 23:45

cartmaneric59 je napisao/la:Jeb em vam mater cetnici svima jestel culi mrs s foruma gnjide jedne cetnicke
Je.bo' ti nama obitelj :opaopa:
tuzlanska Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 01 avg 2015, 23:45

Baader je napisao/la:Čeka se Batva da objasni i pokaže ostalih 2460 posjetilaca Tušnja sa današnje utakmice. :kafa:
O cem' ti?
Ako aludiras na danasnju sliku Fukara, na toj tribini je bilo jos stotina-dvije (mozda) gledaoca, dok je ostatak ljudi bio na zapadu. Opet niko da napise, ni u sali, koliko je bilo u Vrapcicima ljudi danas? Al ne brojite redare, vatrogasce, hitnu pomoc i momcice sto dodaju lopte. :urnebes:
Baader je napisao/la:
Head je napisao/la:Sta je Tuzlaci, Mostarci, to danas mirujete. :urnebes: :rol: :rol:

Koga je vise bilo. :hmmmmm:
Očigledno više RA, plus bolji izgled tribine, bolja ograda, nekoliko baklji i topovskih. :kafa:

Nije da nismo navikli.
Ako je i bilo vas/nas danas vise, to je u 5 ljudi mozda. Samo sto bi vi mogli olaksati klubsku kasu za hiljadu-dvije KM, a niste toliko ni zaradili od ulaznica. :mrgreen:

Cuj im sad nove izvlakuse, daleko od grada su 5 kilometara, hahaha. Pa u radijusu od 5KM prni na jednoj strani, zasmrdit ce na drugoj bolan, bolan. Eto neka vam Solinas objasni koliko je daleko njegova kuca od stadiona Tusanj, naselje u Tuzli, a da ne govorim o Sickom, Simin Hanu, isti klinac dodje. Daj ba, prije nego se izofirate, prvo se konsultujte sa Tifozom sta smijete izvaliti, a ostatak price su smajliji :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :rol: :rol:

Svake godine vam bas ta godina najteza za klub i navijace. I zbog toga mi sad moramo uvaziti vasu smijesnu posjetu, ali nikako se ne moze prihvatiti cinjenica da Sloboda jos od pocetka prosle sezone ima taj navijacki problem, da su se Fukare podijelile, pa jedna podgrupa handri drugu, tacnije vise stete i problema pravi samom klubu, dok navijanje bojkotuju, da dosta momaka ne zele ili ne smiju navijati sa Fukarama radi lojalnosti i istrajnosti sa njihovim zahtjevima iliti prohtjevima. Pa tako i osnivaci navijacke grupe Fukare sad imaju svoju podgrupu pa i oni imaju svoje cejfove, a u biti svi su navikli da koriste klub i prijasnje Uprave su im ranije izlazile u susret, gotivile ih, placali prevoz i alkohol, i sta sve ne, da bi ovi ih podrzavali, a sad je okrenuta nova stranica u klubu pa tako i na tribini, a svi se nadamo da ce se naci najbolje obostrano rjesenje i svi se vratiti na tribinu i zajedno navijati.
A sjecam se da je nekad davno Istok-stojanje bio 2KM pa se i tad svercali ljudi, ali je uvijek bila fina brojka tu na tribini.

Ali jok, ne smije kod nas biti izgovor za ovako smijesnu cifru Fukara jer Slobodu vodi finansijski jak covjek i vlada nekakva euforija. Cuj euforija, a na stadionu ne mozes 2000 dovesti, ncnc.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 avg 2015, 23:49

Batva,skrati postove.
I na solinasa se odnosi.
tuzlanska Sloboda

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 avg 2015, 23:49

Jedino pozitivno iz Tuzle u zadnjih 30 godina...Damir Mulaomerovic...hrvatski reprezentativac.Dobar coek.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 avg 2015, 23:52

I ja sam u Solini, smori me dolaziti busem xD

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 01 avg 2015, 23:52

zenicacelik je napisao/la:IMA nas taman toliko koliko vas na vasoj tribini hahaahaha
Pusti ih buraz, ljudi vjeciti turisti, ne do Bog kod kuce otici na stadion, valja CAK 5KM putovati, al zato beduini vazda u gostima. Evo kod komsije na sijelu ispred kuce ih se vise skupilo, nego njih u Vrapcicima. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 avg 2015, 23:52

slika

evo jedna sa tusnja danas,licno slikao.oko 2000 ljudi na zapadu,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 01 avg 2015, 23:53

Vidi ovoga napisa ko da su grobari yebote :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 avg 2015, 23:54

Batva je napisao/la:
O cem' ti?
Ako aludiras na danasnju sliku Fukara, na toj tribini je bilo jos stotina-dvije (mozda) gledaoca, dok je ostatak ljudi bio na zapadu. Opet niko da napise, ni u sali, koliko je bilo u Vrapcicima ljudi danas? Al ne brojite redare, vatrogasce, hitnu pomoc i momcice sto dodaju lopte. :urnebes:

Care ovo malo neugodno postaje, ali moram ti reći da je tebi štošta potrebno bar dva puta, a obično i više, objašnjavati. Ne znam da li si svjestan, ali prijatelju nije baš da ostavljaš utisak člana Kruga 99. Ako razumiješ šta hoću da ti kažem.

Ali hajde, u duhu demokratskih promjena, ovaj put ću biti milostiv: sam si spomenuo cifru 0d 2500 ljudi, pa rekoh, đe ostalih 2460?

Što se tiče ostatka tvog posta, samo ću napisati: kuknjava kuknjava kuknjava

Koga boli krasan qrac što ste ovakvi, pogrešnim ljudima se pravdaš. A nije i da ste imali nekih super jakih perioda, budimo realni. Osim protiv Jedinstva.

Dobra slika solinas, vidi se i 300 ljudi tu.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 avg 2015, 23:55

Tifoz je napisao/la:Vidi ovoga napisa ko da su grobari yebote :urnebes: :urnebes:
:damn:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 avg 2015, 23:55

tepsija je napisao/la:Jedino pozitivno iz Tuzle u zadnjih 30 godina...Damir Mulaomerovic...hrvatski reprezentativac.Dobar coek.
Je.bo njega,da mu vidis zene. K'o Kalamiti Djejn
tuzlanska Sloboda

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 avg 2015, 23:55

Vise ih je bilo na groblju zvanom Tusanj.Po ovoj slici,rekao bih nekih deset tisuca
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Bing [Bot] i 35 gostiju.