Yebote, mene uhvati nostalgija
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
[youtube][/youtube]
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Neki Cityijev fan page
Fakat ce biti cudno gledati City bez njega. Zna se zbog cega se pita: kad igra City?Edin Dzeko wanted to end his City career with a goal
Without Edin Dzeko, it is hard to imagine that City would have been able to win the Premier League trophy in 2011 or 2013. However, at this point in his career he has become surplus to requirements at the Etihad. Prior to the contest against Stuttgart, speculation was swirling around Dzeko and his imminent move to AS Roma. According to ESPN FC, the clubs have agreed to a fee and the Bosnian is headed to Rome. Dzeko was subbed on late against the German club and did what he does best, found the back of the net off an assist from Raheem Sterling. Dzeko will go down as a hero for City and got a goal in his final appearance.
- NoName
- Kontakt:
Ko jbe city, kad Edin ode za mene ce ponovo biti qrac od kluba koji pokusava da kupi komadic slave milionima i milijardama.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Fala bogu kad prdje u Romu nece biti jel igra ,jel igra I psovanja Macninija,Pellegrinija Itd!
Fakat prestajem pratiti City ... , prebacujem se na Chelsea i EvertonSlevinKelevra je napisao/la: Fakat ce biti cudno gledati City bez njega. Zna se zbog cega se pita: kad igra City?
.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 01 avg 2015, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tesko da ce ga ko kod nas i gledati vise, koliko puta su samo smorili, Prebacicemo se svi na Everton ili eventualno Chelsea ako Beg bude branio.SlevinKelevra je napisao/la:Neki Cityijev fan page
Fakat ce biti cudno gledati City bez njega. Zna se zbog cega se pita: kad igra City?Edin Dzeko wanted to end his City career with a goal
Without Edin Dzeko, it is hard to imagine that City would have been able to win the Premier League trophy in 2011 or 2013. However, at this point in his career he has become surplus to requirements at the Etihad. Prior to the contest against Stuttgart, speculation was swirling around Dzeko and his imminent move to AS Roma. According to ESPN FC, the clubs have agreed to a fee and the Bosnian is headed to Rome. Dzeko was subbed on late against the German club and did what he does best, found the back of the net off an assist from Raheem Sterling. Dzeko will go down as a hero for City and got a goal in his final appearance.
Slicno kao i Netsi sto su bili praceni zbog Mirze, ni njih niko vise nece ni spominjati a kamo li gledati
Od sad najpraceniji klub u BiH Roma.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
K'o što smo se rastali sa Wolfsburgom, tako ćemo i sa Cityem. Ko im yebe mater.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Yebes City !Grupa placenika koji glume da vole taj klub .Clutch je napisao/la:K'o što smo se rastali sa Wolfsburgom, tako ćemo i sa Cityem. Ko im yebe mater.
Znaci Zelji 200 i kusur hiljada?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Gabon
- Kontakt:
Nece Dzeko nigdje.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Koliko je Zeljo dobio kad je Dzeko presao u City?Papastathopoulos je napisao/la:Navodno oko 700.000 €
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Meni je vala Wolfsa i zao bilo onda jer su mi bili dragi ko tim. Cityja nije ni malo. Mnogo je dao timu a nekako nikad ga nisu respektovali onoliko koliko su trebali. eto im kepec pa nek njega u zvijezde kuju.Clutch je napisao/la:K'o što smo se rastali sa Wolfsburgom, tako ćemo i sa Cityem. Ko im yebe mater.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
oko 1 milion eura u 3 rate je bilo mislim u roku 7 ili 8 mjeseci ,zeljo dobija 3,5 posto od transfera pa etoPivopija je napisao/la:Koliko je Zeljo dobio kad je Dzeko presao u City?Papastathopoulos je napisao/la:Navodno oko 700.000 €
- Gabon
- Kontakt:
Mada Dzeko nece nigdjePapastathopoulos je napisao/la:Navodno oko 700.000 €
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Irfan Redzepagic:"Dzeko je sretan u Citiju"Gabon je napisao/la:Nece Dzeko nigdje.
Aha, znaci Zeljo bi mogao dobiti oko 700.000 ako transfer u Romu bude 20 miliona.Cuspajz je napisao/la:oko 1 milion eura u 3 rate je bilo mislim u roku 7 ili 8 mjeseci ,zeljo dobija 3,5 posto od transfera pa etoPivopija je napisao/la: Koliko je Zeljo dobio kad je Dzeko presao u City?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin