FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Thranduil
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Thranduil » 02 avg 2015, 00:14

Igra još nije na nivou na kojem bi trebala biti. Dosta se patimo s loptom i previše se ide na to nabijanje na Ahmetovića koji onda mora primit,smiriti loptu pa slat dalje. Danas je Hamzabegović imao više dodira s loptom nego pojedini igrači na terenu. Zeba definitvno nije na svom nivou.
Šta reći za Mehidića,napravio dosta dobrih stvari i usrao dosta dobrih stvari :? Previše petlja s loptom i nerazmišlja dok igra.
Dosta carinimo loptu i petljamo oko i u 16m, nema tečne igre i igre na prvu. Moramo igru dosta popraviti i više koristiti igru na Ahmetovića pred golom protivnika!
Posjeta na zapadu dosta dobra, sjever jako loše iako je ova strana od Batve bila u hladovini. Ima još "junaka" ali isfiltriralo se ovo malo,baš je bilo ugodno biti na tribinama, dosta djece je bilo s roditeljem/ima i ženske populacije (bila je i jedna mala beba :D možda i najmlađi gledalac ikada na Tušnju). Navijanje ne bi komentarisao.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2015, 00:19

Prezadovoljan sam sljedecim:
1.prodajom sezonskih karata...danas ih bruka prodano....prekucali smo 700
2.posjetom...iako su pojedinacne karte bile 10 km dosta ih je prodano...oko 2500 ljudi protiv Rudara...sjajno
3.igrom i pozrtvovanjem ekipe...realno je trebalo biti 4,5-1....popravit malo realizaciju i bit ce silovanja...
Ovi sto su nezadovoljni sto je bilo SAMO 2-1 nek slobodno predzu na mancester,real i bajern....imat ce bruku jarana
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 00:21

zlajci je napisao/la:
Batva je napisao/la:Cini mi se Solinas da sam odmah lijevo i ja bio, ako si vidio Maria (debeli, iz Solane), iza njega i ja bio. :D
Nit je vise debeo nit je vise iz Solane :nedam:
Debeo je i sad :cool: A kazem iz Solane, jer ga odatle vecina i zna. Razumijemo se, valjda.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2015, 00:30

Batva je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Batva je napisao/la:Cini mi se Solinas da sam odmah lijevo i ja bio, ako si vidio Maria (debeli, iz Solane), iza njega i ja bio. :D
Nit je vise debeo nit je vise iz Solane :nedam:
Debeo je i sad :cool: A kazem iz Solane, jer ga odatle vecina i zna. Razumijemo se, valjda.
I pored moje volje,ne razumijemo se jos uvijek
tuzlanska Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 00:32

Nije do mene, zaista. Prihvati se ti marketinga. ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2015, 00:35

Batva je napisao/la:Nije do mene, zaista. Prihvati se ti marketinga. ;)
Prihvati se ti teretane :tralala:
tuzlanska Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 00:41

zlajci je napisao/la:
Terror machine se uskoro vraca staroj ljubavi. :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2015, 00:45

Batva je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Terror machine se uskoro vraca staroj ljubavi. :mrgreen:
Pretpostavljam da te ona nije nikada izdala :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 00:53

Ona je tu da trpi. :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 avg 2015, 02:16

Konačno je nađoh... :njanjanja: :ljepota:

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 02 avg 2015, 02:45

Mene iskreno je oduševio stjepanovic jer to je destruktivac koji treba.. kad odbrana ispadne pokriva kad se lopta odbije na neki 20 metara od gola tu je i odmah upošljava zebu, ordagica ili mersudina...

I kao što spomenu čovjek iza mene, stručni štab i igrači kao da ne prate bht sport ili preglede ostalih utakmica, 10 iz rudara zabi identičan gol iz slobodnjaka kao i u 1. Kolu protiv mladosti...

Ali pobjeda je pobjeda, tri boda ostaju na prilično ispunjenom Tusnju.. i da, žao mi bi crnca georgea koji ni kriv ni dužan dobi žuti karton
BALL DON'T LIE

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2015, 03:20

idma75 je napisao/la:I kao što spomenu čovjek iza mene, stručni štab i igrači kao da ne prate bht sport ili preglede ostalih utakmica, 10 iz rudara zabi identičan gol iz slobodnjaka kao i u 1. Kolu protiv mladosti...
druže, mislim da govoriš o meni, pošto sam ja to rekao :mrgreen:

ako si sjedio tačno ispod lože gdje je Azmir, negdje na sredini tribine, onda sam to definitivno bio ja :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2015, 08:44

Nisam bas zadovoljan posjetom, al s obzirom da smo igrali protiv Rudara, i da je ulaznica 10 KM dobro je.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 02 avg 2015, 09:58

Ja odavno nisam vidio da jedan nas golman onoliko pljuje i psuje po sudiji,a jos sa strane dobiva potporu od Dede :urnebes:
Usput zna li neko zasto Saric nije bio u protokolu za ovu utakmicu ?

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 02 avg 2015, 10:37

Chinaglia je napisao/la:
idma75 je napisao/la:I kao što spomenu čovjek iza mene, stručni štab i igrači kao da ne prate bht sport ili preglede ostalih utakmica, 10 iz rudara zabi identičan gol iz slobodnjaka kao i u 1. Kolu protiv mladosti...
druže, mislim da govoriš o meni, pošto sam ja to rekao :mrgreen:

ako si sjedio tačno ispod lože gdje je Azmir, negdje na sredini tribine, onda sam to definitivno bio ja :mrgreen:
Ne ne, sjedio sam na B tribini ovamo kod ograde što je blize A tribini, a ne sumnjam da pola stadiona nije isto pomislilo..
BALL DON'T LIE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 avg 2015, 10:41

solinas je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Bili su neki degeni na A TRIBINI, psuju nasim igracima mater... ;)
Ponapijali SE.skandirali crveni crveni.pa srbija dovikivali pa Bosna Bosna.sve za minut.bruka

Od 96 kada sam poceo ici na Tusanj, toga je bilo i uvijek ce biti, naprotiv to je meni uvijek bio show i smijanje do suza, od onog tzv Aske kojem su taksisti sa vrha a tribine stalno govorili, Asko mrs u kucicu ili sss cuko, jer je taj lik non stop na glas komentiro svaku situaciju na terenu, pa do ovih sto mezete sa obavezno jednom praznok stolicom izmedu njih za meze i pice, hahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2015, 11:05

Suljo20002 je napisao/la:Ja odavno nisam vidio da jedan nas golman onoliko pljuje i psuje po sudiji,a jos sa strane dobiva potporu od Dede :urnebes:
Usput zna li neko zasto Saric nije bio u protokolu za ovu utakmicu ?
Pa od Dede vjerovatno :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2015, 11:26

Prezadovoljan pobjedom,treba tu jos dvije-tri tekme da se igraci jos bolje upoznaju.. Ordagic mali prekucao,vidi se da ce biti pravo pojacanje,sto mi je veoma drago..

Meni najbitnije na danasnjem mecu je dobra posjeta i sto mi je najvise drago sto sam sa starim otisao zajedno na tekmu Slobode nakon dugo godina,jer je i on prepoznao dobar rad nase uprave.. :thumbup:

Dva lijepa gola naseg tima danas,meni drago sto je Ahmetovic pogodio..idemo Ahmetovicu trpat Slaviju :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 02 avg 2015, 11:37

Ocigledan napredak u igri juce u odnosu na prethodnu utakmicu. Pocetak je sezone i bice samo jos bolje juce su se tri igraca pokazala kao pojacanja a ne samo kao novajlije, Ordagic rastrcan dirigira sredinom, Govedarica kao i Stjepanovic.
Za Veselinovica ce se moci to reci jos samo da unovci svoje prodore korisnim centarsutevima. Zeba je definitivno van standardne forme ali dobro je da smo pobjedili i sa njegovom losom igrom. Ovaj rezultat treba potvrditi u Istocnom Sarajevu.

Sto se tice posjete ja sam iskreno prezadovoljan jer nisam ocekivao ni blizu ove posjete kako zbog karata tako zbog neatraktivnog protivnika.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2015, 11:45

Govedarica i Ordagic su odlicna pojacanja...ako bude pameti strasan kesh cemo uzet za njih...Zeba opet buranija...stara je to kuka i za njega se ne sikiram a evidentno je i da ga udaraju do besvjesti.....ocekujem konacno nastup Kostica i Skahica protiv slavije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.