Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
47-40 skokovi ta bullse to jedino dobro sto su uradili ali nisu to iskoristili kako treba jako slab protok lopte puno gresaka rezultat je u 19 mislim minutu bio 43-40 za bullse i od tad nis nije islo samo greske cijelu utakmicu los sut
37% je premalo za razliku od clevlanda 50%
trica opet losa falio je hinrich miller i deng inace rose samo solidan a jedino noah na svom nivou inace prvi skakac u play offu
morali su oni jednu utakmicu ovakvu odigrat to rade cijelu sezonu jako cesto poslije dobre ili par dobrih utakmica onda izgube ovako ali isto tako jako cesto poslije ovakvih izdanja znaju potpuno promjenit pristup i dobit
inace bullsi skoro skroz bez klupe protiv ovakvih cavsa jos jedna pobjeda bi bila podvig vidjecemo utorak
37% je premalo za razliku od clevlanda 50%
trica opet losa falio je hinrich miller i deng inace rose samo solidan a jedino noah na svom nivou inace prvi skakac u play offu
morali su oni jednu utakmicu ovakvu odigrat to rade cijelu sezonu jako cesto poslije dobre ili par dobrih utakmica onda izgube ovako ali isto tako jako cesto poslije ovakvih izdanja znaju potpuno promjenit pristup i dobit
inace bullsi skoro skroz bez klupe protiv ovakvih cavsa jos jedna pobjeda bi bila podvig vidjecemo utorak
nemoj te me shvatiti pogresno,ali mislim da je ova serija vec gotova.U Clevelandu ce to samo biti odradjivanje posla 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
rose i deng opet bili povrjedeni veceras ili pobjedit ili ispast mislim da ce bit tesko morali bi imat jako puno skokova bit dobro u reketu imat hinricha iznad 20 uz denga rosa i noah koji bi morali bit na svom nivou popravit odbranu i monstruma spustit bar ispod 30p
nista borili su se cijelu sezonu s povredama sad ide ljeto krilni centar i bek suter malo klupu prosirit i onda ova serija moze bit ravnopravna ipak zelim bar veceras neizvjesnu zavrsnicu prizeljkujem produzetak mislim da jos nije bio nijedan u play offu
nista borili su se cijelu sezonu s povredama sad ide ljeto krilni centar i bek suter malo klupu prosirit i onda ova serija moze bit ravnopravna ipak zelim bar veceras neizvjesnu zavrsnicu prizeljkujem produzetak mislim da jos nije bio nijedan u play offu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi za sada se dobro drze protiv CAVSA, samo sto Bullsi u svim utakmicama padaju na slican nacin, a to je losa odbrana koja nema rijesenje da zaustavi vanji skut.James cim krene naprijed , igraci Bullsa uglavnom gledaju na njega, a ne obracjau paznju na otvoreni sut Cavsa koji skoro svkai napad imaju jednog slobodnog igraca koji to uspjesno kaznjava.Kada bi to uspjeli zaustaviti,vjerujem da bi mogli do podviga, ali ovako tesko zaista je ocekivatida se to desi.
10 minuta do kraja 74:75 za Bullse
Vala i ove sudije kenjaju citavu nam centarsku liniju je sasjekao sa faulima na O'nelu, a ustvari ono je presmjesno, jer se upravo njegov lakat u vecini slucajeva nalazi na igracima Bullsa. Nadam se da ce ovo sudjenje biti objektivnije u nastavku utakmice
10 minuta do kraja 74:75 za Bullse
Vala i ove sudije kenjaju citavu nam centarsku liniju je sasjekao sa faulima na O'nelu, a ustvari ono je presmjesno, jer se upravo njegov lakat u vecini slucajeva nalazi na igracima Bullsa. Nadam se da ce ovo sudjenje biti objektivnije u nastavku utakmice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
jbg dobro ste se drzali , da su priznali onaj kos rose-u 2+1 bullsi bi uzeli ovako doedite jos nekog kao recimo bosh i imat ce te tim koji ce biti kandidat za titulu.
izgleda da ce ovaj vikend del negro biti otpusten pa se onda krece u potrragu za novim trenerom a onda od 1 jula i u potragu za novim igracima samo 6 pod ugovorom su sad
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma pod ugovorom su 6 igraca koji vrijede, a ostali mogu otici izuzev Milera koji je jedini koji ce mozda nedostajati.Murray nije bio los u nekim utakmicama i donekle Warrick ostali nam i n trebaju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma rose noah su jedini nedodirljivi deng je tu blizu ali mozda budu i njeg koristili da bi dobili 2 agenta
1 free agent ce potpisat max ugovor
2 free agent ce ici sign and trade sto znaci npr dovedu jo johnsona na max ugovor a onda kroz sign and trade daju npr denga i gibsona ili kirka i jamesa johnsona za bosha tako nes
e sad moze ja bi volio opciju rose johnson deng bosh noah
da izgubimo kirka i gibsona da bi mogli dobit dvojicu i ova startna petorka bi bila jaka bas
klupa james johnson poptpises millera za veteranski minimum ak se tako zove dobijes 2 rookia i npr jos jednog veterana potpises za milion da igra na bekovskim pozicijama
e sad to su zelje niko ne kaze da ce doc bosh i jo ali to bi bilo idealno
muray jako los procenat suta i ja ga ne bi ostavio mislim da ce se on u charlote vratit
1 free agent ce potpisat max ugovor
2 free agent ce ici sign and trade sto znaci npr dovedu jo johnsona na max ugovor a onda kroz sign and trade daju npr denga i gibsona ili kirka i jamesa johnsona za bosha tako nes
e sad moze ja bi volio opciju rose johnson deng bosh noah
da izgubimo kirka i gibsona da bi mogli dobit dvojicu i ova startna petorka bi bila jaka bas
klupa james johnson poptpises millera za veteranski minimum ak se tako zove dobijes 2 rookia i npr jos jednog veterana potpises za milion da igra na bekovskim pozicijama
e sad to su zelje niko ne kaze da ce doc bosh i jo ali to bi bilo idealno
muray jako los procenat suta i ja ga ne bi ostavio mislim da ce se on u charlote vratit
- elninho_resTO
- Kontakt:
to bi bilo lijepo za chikago,al realno bice dobro ako dovedu samo jednog od te dvojice,obadvoicu je nerealno ocekivat,llicno bi volio da cikago malo digne snagu za sljedecu sezonu i da mogu konkurisat za vrh istoka,jer je boston vec propo,ostarilo ovo malo igraca sto je valjalo.a clivland se raspada nakon sto im ode james,onda ostaje orlando koji bi po mom misljenju mogao biti najbolji sljedece godine
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
taj gibson imenovan u prvu rookie petorku
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Eto Del Negro odpusten
...nekako mi ga je zao ebiga, a nije kriv.Realno ona ekipa je imala dosta problema, a to su i igraci svjezni.Onis u najveci krivci losih igara tokom regularnog dijela sezone.U play offu su pokazali sovju pravu snagu.Neznam ja sam imao zleju da Del Negro barem bude pomocni trener i trebali su mu dati tu opciju za odredjen dio novca.Barem igraci su bili sretni sa njim i sigurno da neki mozda to nece bas podnjeti, ali sta je tu je.Nadam se da ce Scott biti njegov nasljednjih, a bilo ko drugi da dodje ja neu biti zadovoljan.Mozda jedino jos Colins, ali nikako neko treci

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
i ja sam za scota jos se pominju avery johnson i jeff van gundy a neki mastaju i o zen masteru philu samo nek govewdu dobrog trenera a ne nekog nepoznatog idu pripreme znaci vec za velike stvari pocelo je
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da ti nesto kazem moze se ocekivat i Phil
...pitam se zasto jos nije produzio sa L.A...nebi oni tek tako otjerali Del Negra jer on nije bio toliko los.Vjerovanto nesto spremaju i imaju u opticaju.Moguce je da i Phil dodje nebi me iznenadilo. Pa ne mogu razumjeti upravu, da pored Mike D'Antonia koji je bio voljan preuzeti ekipu, oni uzimaju Del Negra, a sada ga odpustaju.Iz ovog razloga meni se cini da su oni nesto sprmeili uciniti psecijalno sto se tice dovodjenje trenera.Phil bi sada imao ekipu, ukoliko dodje Bosh a mislim da ce on prije svih ostali obuci dres Bullsa slijedece sezone, a bice iznenadjenje ako prihvati neku drugu ponudu tipa Knicks ili Nets.
Cekat cemo barem jos par dana sto se tice novog trenera, a 1 juli kada nastupi onda nas ocekuje ludnica
...nadam se da ce biti onakva euforija ko kada su Bullsi dovodili BIG BEN WALACE.Tada je na ESPN i ostalim tv vijestima samo brujalo kako je novi clan Bullsa postao Ben Walace
... nadam se 1 jula da me odmah prvog dana jedna ovakva vjest zatekne cim upalim tv 
edit:
Evo dad upraov na Chicago Comcast sports net gledam direktno u studio se javlja Van Gandi i on daje neko svoje misljenje.Svi znamo da je i on kandidat za trenersku klupu.On je rekao da nema nista protiv, ali da ipak misli da ce neko drugi biti trener iz razloga sto on ima obaveze i td, ali da ipak bi razmislio.Misli da Bullsi bi sa jednim super starom u prvoj sezoni sigurno otisli preko 55 pobjeda i da u play offu bi mogli napraviti nesto vise.
Upravo uprava kluba je rekla da navodno trenera nece uzimati prije kraja ove sezone, to jeste poslije play offa, sto znaci da oni cekaju vjerovatno da vide sta je sa Jecksonom
....Nadam se da ce ovi njega zeljeti, a on naravno priuhvatiti ponudu i tkao ponovo voditi Bullse do mozda i jos jedne titule

Cekat cemo barem jos par dana sto se tice novog trenera, a 1 juli kada nastupi onda nas ocekuje ludnica

edit:
Evo dad upraov na Chicago Comcast sports net gledam direktno u studio se javlja Van Gandi i on daje neko svoje misljenje.Svi znamo da je i on kandidat za trenersku klupu.On je rekao da nema nista protiv, ali da ipak misli da ce neko drugi biti trener iz razloga sto on ima obaveze i td, ali da ipak bi razmislio.Misli da Bullsi bi sa jednim super starom u prvoj sezoni sigurno otisli preko 55 pobjeda i da u play offu bi mogli napraviti nesto vise.
Upravo uprava kluba je rekla da navodno trenera nece uzimati prije kraja ove sezone, to jeste poslije play offa, sto znaci da oni cekaju vjerovatno da vide sta je sa Jecksonom

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Phil Jackson's contract with the Los Angeles Lakers expires at the end of the season and his girlfriend, Jeanie Buss, recently said she expects him to coach somewhere next year.
The key word, of course, is "somewhere."
Ovo je izjava njegove djevojka ona ocekuje da on sljedece godine trenira negdje drugo.
E sad sve je to samo jedna izjava trac to kad bi se desilo to bi bilo predobro u nba su cuda moguca vratio bi se na mjesto zlocina.
Cekacemo duza prosli put su 52 dana trazili trenera nadam se da ce sad biti brzi.
A kad krene 1 juli sigurno ce bullsi biti u centru paznje i da s boshom bi imao strasnu ekipu za radit na velikim stvarima.
Van gundy bi se nogama od srece udarao da dobije posao pa ko da ima bolja ekipe trenutno bez trenera
The key word, of course, is "somewhere."
Ovo je izjava njegove djevojka ona ocekuje da on sljedece godine trenira negdje drugo.
E sad sve je to samo jedna izjava trac to kad bi se desilo to bi bilo predobro u nba su cuda moguca vratio bi se na mjesto zlocina.
Cekacemo duza prosli put su 52 dana trazili trenera nadam se da ce sad biti brzi.
A kad krene 1 juli sigurno ce bullsi biti u centru paznje i da s boshom bi imao strasnu ekipu za radit na velikim stvarima.
Van gundy bi se nogama od srece udarao da dobije posao pa ko da ima bolja ekipe trenutno bez trenera
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neznam Van gandi je juce bas u onoj emisiji bio na telefonskoj liniji i komentarisao situaciju u Bullsima..Po njemu Bullsi imaju odlicnu ekipu i realno spadaju medju 5 ekipa u koferenciji, ali igre , a naravno i situacija sa povredama nisu mogle donjeti ono sto se od njih ocekivalo.Uglavnom vidjet cemo, ja mislim da ce oni pokusati dovesti Phila nazad.Nisam to pomislio ranije, ali sad kada vratim sliku i sjetim se da je juce general menager izjavio na pres koferenciji da nece trenera dovoditi porije isteka ove sezone ili cak razmisljaju dovesti prvo free agente, te onda dovesti trenera.Ova izjava je sve zacudila jer logicno je da prvo trener dolazi, a onda igraci.Vjerovatno su u kontaktu sa PhIlom i on im je mozda obecao njegov dolazak ukoliko dovedu ta pojacanja sa kojim bi se ukljucili u borbu za titulu.Eto igrom slucaja tek juce sam i doznao da Philu istice ugovor nakon ove sezone, pa mozda se to i desi 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
phil rekao da se nece vratiti u bullse ali i da hoce ne smije to reci javno ok vidjecemo bilo bi to dobro ali to ce bit tesko i morali bi se bullsi pojacat jer on moze samo vodit ekipu koje ce se borit za vrh.
van gundy kaze da trebaju bullsi odlucit da li ga zele i onda bi pricali o tome.
spominje se puno john calipari trener memphisa kad je tu bio rose i bliski prijatelj lebrona to su sve spekulacije vidjecemo
van gundy kaze da trebaju bullsi odlucit da li ga zele i onda bi pricali o tome.
spominje se puno john calipari trener memphisa kad je tu bio rose i bliski prijatelj lebrona to su sve spekulacije vidjecemo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa rekao je iz razloga zato sto zna kakav je menagment kluba... Bullsi imaju jako los menagment ebiga to je vec poznato.Uglavnom vidjet cemo.Svima je dobro poznato da John Calipari trener UK univerziteta je u odlicnim odnosima sa Jamesom,a pominje se dolazak upravo njega.Mozda bi to trebalo nesto da znaci ali vidjet cemo
......James bi upravo zbog njega mozda dosao i u Chicago
....Inace Phil je javno rekao kako svaki trener bi prihvatio ponudu Bullsa jer imaju dobru ekipu.Ebiga mislim da on ipak nece da prica o tome radi njegove ekipe koja je u Play offu, ali drugacije ce sigurno ramzisljati nakon sezone .

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma naravno i da hoce doc iz postivanja prema lal ne bi to rekao ma najbolje ekipa koja je trazi trenera i mislim da nijedan ne bi odbio od ovih slobodnih doc rivers se spominje ak se povuce iz bostona
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nebi ja Riversa volio nema sanse, ali eto jedino Scott ako je ikako moguce, neracunajuci Phila
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
0nda scot ali i tu ima jedna stvar kao on ceka da vidi sta ce bit s lal ak phil ode on bi uskocio jeer je dobar s njim posebno s kobeom ako bi phil dosao odma odnijet u kladionicu koju prau na bullse hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.