Jarand mozemo se mi prcat do mile volje,ali kad luksuz za 90% ljudi u drzavi otici na domacu utakmicu svako dvije sedmice cemu se onda nadati.Heller je napisao/la:Upravu sirodjenizavjecnost je napisao/la:Ma koje povecanje posjete ljudi sta je vama.Pa bolan drzava je u kurcu, i ovo malo bolesnika sto prati ovu nasu ligu i klubove ce polako nestajati.Zar mislite da ce neko ko ima 350KM platu izdvojiti 30 KM sebi ili nekom ih familije da gleda utakmicu PL?Ako ekonomija bude stagnirala moci ce klubovi svi redom placat raji da dolazi na utakmice.Radnicka klasa je uvijek punila stadione,a ta vrsta izumire u ovoj zemlji.tepsija je napisao/la:O tom ti ja pricam.Povecanje sveukupne posjete ocekujem od naredne sezone.Govorim opcenito o PL jer mi nismo sigurni u opstanak,kao i 2/3 lige.Do nekih boljih vremena...
Sve dok se Bog pise velikim,a radnik malim slovom nece biti napretka i ovoj zemlji.![]()
![]()
al nemojte offtopica
Mislis sa je radnicima Dite padalo na pamet sa gledaju Slobodu a nisu plate vidjeli godinama.Sad hvala bogu rade pa mozda neko ode ili posalje dijete.Ali ovako kako je sad tesko da cemo ici na bolje,ali eto...