FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Kako ovaj Vlaic hladno silji Slaviji cijelo vrijeme to je presmjesno, a cinjenica je da treba sto prije osposobiti nas stadion. Steta propustenih prilika ali to nam se osvetilo. Slavija je na iskustvo iz nase greske postigla go, i nakon toga se valjali po terenu.
- 7aprildomemoj
Čestitke ekipi Mladosti na prvom osvojenom bodu u PL 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ako imas neki problem bujrum imas opciju da moj tekst, ili citat ili odgovor (kako hoces) da ga prijavis. A moderacija nek odluci jel ima elemenata za ban. Dotad ja imam pravo komentarisati i iznositi svoje misljenje jer pobogu za to forum i sluzi.amar009 je napisao/la:cesc p... ga i molio bi da napustis stranicu o klubovima koji se takmice u pl
www.nkbratstvogracanica.com
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Dokle ste sa stadionom? Imal kakva friska slika ?!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Radovi dobro napreduju bit ce danas fotke
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ziher 
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Dobro je, dobro.. napreduje se, svaka cast 
- zenicacelik
- Kontakt:
Kad ocekujete da zaigrate na svom stadionu? Mislim znam da ne znac tacno ni ti, ali otprilike???? poz i sretno dalje u PL...
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Ocekuje se 6. kolo protiv Zelje na nasem stadionu.zenicacelik je napisao/la:Kad ocekujete da zaigrate na svom stadionu? Mislim znam da ne znac tacno ni ti, ali otprilike???? poz i sretno dalje u PL...
Valjicu dignite spomenik u Lukavici. Unisti nas kreten, hladno vam je dao 10 faula nama nije. Crveni je oprvdan ali nam je toliko sjeckao igru da se i vas trener nasmijao jednom (vidio svojim ocima). Nije nam dao golu prici a vama je sudio sve + 10.lovcen16 je napisao/la:A tekmu sudi zlikovac Ognjen Valjic...Mladost ne da ce imati pomoc ovog zlotvora ne sto on voli Mladost ili nesto slicno...nego sto zlikovac mrzi Sarajevske Srbe...ovo je vise nego licno njegovo sudjenje protiv Slavije je za svaku osudu ali to je po njihovim nepristrasnim ocjenama najbolji BH sudija a frajer je klosarcina extra klase....nek pobjedi bolji mada nama ce biti tesko protiv ovog zlikovca...Mladosti svaka cast ali ja sam pesimista sto se tice ove utakmice,protiv Mladosti se moze igrati jos neutralni teren ali ovaj zlotvor mi nedaje ni promil sanse da ce se nesto moci uraditi na ovoj tekmi...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ja kako sam sracunao ovdje je 1100 mjesta....i ovo sto se gradi je jos toliko...to je 2200 recimo....gdje ce bit ta jos jedna tribina od 800 mjesta....jel stvarno mislite da ce se to sve napravit za mjesec....hajde da vidimo al se vi bolje pripremite da ovu polusezonu cijelu na kamberovicu odigrate i sretnoziher je napisao/la:Evo par friskih slika sa stadiona, da se vidi kako napreduju radovi. Na jednoj strani je jucer saljeveno vise od pola stepenica. Nakon zavrsetka ovih tribina krece se na rusenje sadasnjih sluzbenih prostorija i svlacionica i izgradnju tribine iza gola cijelom duzinom (bar tako najavljuju)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jos jedna tribina ide iza gola cijelom duzinom bar je tako planirano. A izgradnja ovih traje vec mjesec dana i po ovoj dinamici trebala bi biti zavrsena za nekih 10-15 dana bar sto se tice betonskih radova, odmah nakon toga se prelazi na rusenje objekta sadasnjih svlacionica i radovi na tribini iza gola. Kako god da bude sigurno ce biti zavrseno do kraja jesenjeg dijela iako ovi nasi iz kluba najavljuju da bi se 6 kolo kada igramo protiv Zelje trebalo igrati na nasem stadionu. Ja sam skeptik ali ljudi rade dobar posao pa mozda nesto od toga i bude
Ma tesko da cete stici do zeljeznicara da osposobite 3000 sjedecih mjesta, jer to je jedan od glavnih uslova.
Ima li negdje neki nacrt kako bi trebala izgledati ta tribina iza gola?
Ima li negdje neki nacrt kako bi trebala izgledati ta tribina iza gola?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ma hajde osposobite barem do prije kraja sezone da mozete unucadima pricat da ste igrali PLBiH na svom stadionu..
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ma do zelje ce bit ova strana gotova ,za pocetak je dovoljno 2000 stolica progledat ce savez kroz prste. Jer ljudi ne staju nego i dalje rade na infrastrukturi. Znaci da ce ispunit tih potrebnih 3000 stolica, a zasad ako treba moze i neka montazna tribina iza gola za gostujuce navijace ! Bitno je da ljudi rade i da zele napravit sve sto je potrebno.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ima montazna tribina koja je bila postavljena protiv goska i za pocetak se ona moze montirati. A ovo sad zapoceto ce sigurno biti gotovo do Zelje u to nema sumnje. Evo sad sam sa stadiona i na prvom segmentu do svlacionica danas su salovali stepenice
Ovdje je 2200 sjedecih mjesta. Iza gola ce se postaviti ova sto kaze Ziher montazna koju ce jos prosiriti i sad ne znam hoce li i na tu ici stolice. Ima i gorih stadiona pa se igra vec godinama. Imamo svlacionice na umjetnom terenu s druge strane koje su odlicne i bolje od 70% stadiona u BiH i te ce licencirati. Mislim da je sasvim izvodivo da se to uradi u narednih mjesec dana. Kad smo prosirivalo ovu postojecu kad se izbetonirala 500 stolica je postavljeno za 2 dana, to je najlaksi dio.
Al se vi lozite na Zelju.ziher je napisao/la:Ima montazna tribina koja je bila postavljena protiv goska i za pocetak se ona moze montirati. A ovo sad zapoceto ce sigurno biti gotovo do Zelje u to nema sumnje. Evo sad sam sa stadiona i na prvom segmentu do svlacionica danas su salovali stepenice
Nekad kontam za koga cete navijat kad budete igrali protiv Zelje?
J*bo ga Zeljo.. ne dolazi vam Arsenal
Kralju vjerujem ti sto posto da je tako bilo to je jedno zlo samo tako...Valjda ma nije valjda nego sigurno vi nemate neke zastite u savezu pa ko fol malo da silji za Slaviju...to je smetljar extra klase...Addict je napisao/la:Valjicu dignite spomenik u Lukavici. Unisti nas kreten, hladno vam je dao 10 faula nama nije. Crveni je oprvdan ali nam je toliko sjeckao igru da se i vas trener nasmijao jednom (vidio svojim ocima). Nije nam dao golu prici a vama je sudio sve + 10.lovcen16 je napisao/la:A tekmu sudi zlikovac Ognjen Valjic...Mladost ne da ce imati pomoc ovog zlotvora ne sto on voli Mladost ili nesto slicno...nego sto zlikovac mrzi Sarajevske Srbe...ovo je vise nego licno njegovo sudjenje protiv Slavije je za svaku osudu ali to je po njihovim nepristrasnim ocjenama najbolji BH sudija a frajer je klosarcina extra klase....nek pobjedi bolji mada nama ce biti tesko protiv ovog zlikovca...Mladosti svaka cast ali ja sam pesimista sto se tice ove utakmice,protiv Mladosti se moze igrati jos neutralni teren ali ovaj zlotvor mi nedaje ni promil sanse da ce se nesto moci uraditi na ovoj tekmi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.