jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nije koju minutu, morao bi od prve zaigrat. Za to i služe prijateljskearminz je napisao/la:jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
ma boje se da se ne povrijediBiscione je napisao/la:Nije koju minutu, morao bi od prve zaigrat. Za to i služe prijateljskearminz je napisao/la:jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
Ako od Perišića nema ništa kakva je sad situacija sa Shaqirijem?Nije valjda da će se Hernanesa forsirat...
Izbori
Izbori
- _forzamilan_
- Kontakt:
Majke mi ljubomoran sam Jojo je po meni najtalentovaniji igrač svoje generacije. Nadam se da će ga zaobići povrede.arminz je napisao/la:jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
GPB:
Izbori
Ima par dana Stevan Jovetić je dogovorio posudbu na 18 mjeseci čime se pridružio podužoj listi Interovih pojačanja za sljedeću sezonu što je zgodna prilika da prokomentiramo transfer.
Jovetićev boravak u Cityu su u najvećoj mjeri obilježile ozljede. Imao bi novu svako dva-tri mjeseca, a u takvom ritmu je teško uhvatiti formu. S druge strane kad je bio na terenu Jovetić je imao problem s realizacijom zicera. Lani je zabio 5 u 17 utakmica, a u sjećanju mi je posebno ostao remi protiv Evertona kad je startao i falio 3-4 izrađene prilike u prvih pola sata. Jasno je da mnogim igračima treba kontinuitet kako bi podigli formu, ali konkurencija u Cityu takav kontinuitet Jovetiću nije omogućavala. Iako Jovetić ima što ponuditi van uloge realizatora, vjerujem da obzirom na kontekst igrača i sustava te njegove kvalitete nisu toliko dolazile do izražaja. Naime, Jovetić ima jako dobro kretanje bez lopte, bilo da traži loptu u prostor, bilo da se spusti među linije i traži loptu u noge. Problem za Jovetića u tome je što krilni igrači naravi i ulogom uglavnom ne koriste njegovo kretanje (stvar da je za sustav Messijevoj lažnoj devetki potrebno krilo/a koji će napadati prostor koji se otvara njegovim kretanjem). Cityju bi na krilima igrali Silva, Nasri (vole ulaziti u sredinu i tražiti loptu u noge), Navas (voli se zalijepiti uz liniju i tražiti loptu u noge) i Milner (vjerojatno najveći potencijal za ''Pedro'' ulogu, iako on tu talentom nije dovoljan, a i Pellegrini ga je više vidio kao univerzalnu zakrpu s klupe za gotovo sve pozicije). S te strane su Bony i Džeko bili komplementarniji za ono što je Pellegrini lani igrao, pogotovo što bi nudili pouzdaniju opciju u realizaciji od Jovetića.
Ovo nas dovodi do Intera. Osobno ne pratim previše Inter, pa tu neću ni ići s nekim definitivnijim stavovima. Mancini voli igrati 4-2-3-1, Icardi je prvi napadač što bi onda idealno ostavilo Jovetiću poziciju iza napadača koja bi njemu najviše odgovarala, ali koja ostavlja pitanje gdje bi trebao Kovačić. Ako Kovačić ide na 10ku, Jovetić se otvara pozicija na lijevom krilu što može odigrati. S te strane stvar koja mi je najupitnija dođe to je li i koliko je Jovetić izgubio na atleticizmu. Lani kad sam ga gledao, dosta često bi se mučio u driblingu. Tu stranu mogu prepisati povratku od ozljede, a kako ga ne pamtim iz dana Fiorentine ostaje mi upitnik koliko je on stvarno dobar dribler. Van toga, nemam sumnji oko uklapanja. Pitanje su naravno ozljede i to koliko je problematičnost u realizaciji bila privremena stvar forme i Citya.
Izbori
Jel vidio tko Guarinovu izjavu

Izbori
Izbori
Jel ova
"The fans know of my shooting qualities and therefore I always hope to score a goal from outside the area. Knowing my potential, they always ask me to shoot from 30 meters.”
"The fans know of my shooting qualities and therefore I always hope to score a goal from outside the area. Knowing my potential, they always ask me to shoot from 30 meters.”
Je,ta je.Kakav debil 
Jesi vidio onaj:
Izbori
Jesi vidio onaj:
Here's a video of our goals in this tournament:
Izbori
Vidic bi valjda sutra trebo da perise ledja. Vjerovatno ga nema do iduce godine 
To on još izgleda nije skontao da to od njega protivnički navijači traže da šuta iz daleka a ne našiarminz je napisao/la:Jel ova![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Vidic uspjesno operisan, trebo bi se vratit treninzima za tri mjeseca
Can New-Look Inter Pose a Threat to Juve's Dominance?
Solidan tekst.Mancini has no excuse. Unlike last season when he inherited a team in November that was built for another coach with a different style and system, this one is his own. Inter aren’t in Europe either, which means the fixture list is less congested and they can work more on the training pitch and fully rest and recuperate between games. Thohir has kept his side of the bargain. Now it’s time for Mancini to honour his part of it too.
Izbori
Upravo ovo.Što odmah veže i micanje Kovačića na centralnog veznog gdje mu je i mjesto.Ako i danas,debelo u pripremama,i dalje bude ovakvih eksperimenata onda je to već za ozbiljno se zabrinut.Maurizio Pistocchi, columnist of Mediaset, commented on the performance of Inter in Turkey, with reference to the role in the field of Geoffrey Kondogbia:
"Someone to tell Mancini's Kondogbia position is not correct: his role is in front of the back four"
Kakav sastav Baskijaca se najavljuje?Igrali su EL u ČET,ali nadam se ipak da će najbolji sastav izvesti da ova provjera ima nekog smisla.Izveli ili ne naravno da i dalje ne planiram ni sekunde gledat.Jos malo odmorit do Atalante,a onda krece nova sezone živciranja
Ima li jos koja prijateljska nakon ili samo onaj besmisleni TIM kup?
Izbori
- suptilnirocker21
- Kontakt:
shaqiri na mecu stoke liverpool

p.s. branca sjetim ti se najmilijih zbog prodaje coutinha
p.s. branca sjetim ti se najmilijih zbog prodaje coutinha
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
- invincible1921
- Kontakt:
Malo. Izgleda da je Criscito prvi izbor.invincible1921 je napisao/la:Koliko ima istine u dolasku Coentra
U srijedu igramo taj TIM kup, a u nedjelju protiv AEK-a i to bi bilo toSiamoNoi je napisao/la: Ima li jos koja prijateljska nakon ili samo onaj besmisleni TIM kup?Mislim da se nesto Aris spominjao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.