Moj sin je bio, inace je na priprema Hajduka - 2001.godiste.Pale_Companion je napisao/la:Bio sinoc na Poljudu, jednom rijecju - spektakl !
Pokusavao mi je jedan do dva sata opisati atmosferu. Na kraju je rekao : Stari, moraš to doživit!
Moj sin je bio, inace je na priprema Hajduka - 2001.godiste.Pale_Companion je napisao/la:Bio sinoc na Poljudu, jednom rijecju - spektakl !
Bravo za malog, tata je sigurno ponosanackeey je napisao/la:Moj sin je bio, inace je na priprema Hajduka - 2001.godiste.Pale_Companion je napisao/la:Bio sinoc na Poljudu, jednom rijecju - spektakl !
Pokusavao mi je jedan do dva sata opisati atmosferu. Na kraju je rekao : Stari, moraš to doživit!![]()
![]()
Smijesan klub kao i navijaci kmecavci i luzeri. Da, bas je cudno sto taj klub nije prvak svijeta a do prije koji mjesec im prvotimci i glavni igraci bili Avdija Vrsajevic i Tino Sven Susicackeey je napisao/la:Nevjerovatan klub, nevjerovatni navijaci.
Kada covjek pogleda onakve navijace zapita se kako taj klub nije prvak svijeta?
Kakav je samo igrac Vlasic. I Balic. A osamnaest ljeta im tek.
Svaka cast za pravi put koji je Hajduk odabrao.
Zasluzena pobjeda i sretno u Play-offu.
Hvala na lijepim zeljama. I sin je vec postao U-15 reprezentacije BiH.BigBigBang je napisao/la:Smijesan klub kao i navijaci kmecavci i luzeri. Da, bas je cudno sto taj klub nije prvak svijeta a do prije koji mjesec im prvotimci i glavni igraci bili Avdija Vrsajevic i Tino Sven Susicackeey je napisao/la:Nevjerovatan klub, nevjerovatni navijaci.
Kada covjek pogleda onakve navijace zapita se kako taj klub nije prvak svijeta?
Kakav je samo igrac Vlasic. I Balic. A osamnaest ljeta im tek.
Svaka cast za pravi put koji je Hajduk odabrao.
Zasluzena pobjeda i sretno u Play-offu.![]()
Vlasic i Balic smijesni igraci bolji u Dinamu sjede na klupi. Sinu ti zelim sve najbolje u fudbalskoj karijeri i zelju da postane reprezentativac drzave za koju navijas uz preporuku tebi da ucinis sve da nekako sina sprovedes do Zdravka Mamica i Dinama istinske tvornice fudbalera svjetskog kalibra a drzis ga sto dalje od Hajduka orijunaskog kluba i tvornice propaliteta i polovnjaka
BigBigBang je napisao/la:Vlasic i Balic smijesni igraci
Platimi klaunLillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
Za transparent o Oluji ce kaznit Hajduk, a Partizanu dopusta minutu sutnje![]()
Malo je reći blam. Još kad su Hrvatskoj zabranili transparent Vukovar (kvalifikacije za SP, 2013) a u Srbiji dopustili onaj sa natpisom Vukovar na ćirilici u srpskim bojama širok 20 metara.Lillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
zar nije uefa uz hrvate? tako su bar svi srbi govorili nakon one "smešne" kazne koju smo dobili zbog svastike na poljuduLillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
Naravno da je, zaveradean33 je napisao/la:zar nije uefa uz hrvate? tako su bar svi srbi govorili nakon one "smešne" kazne koju smo dobili zbog svastike na poljuduLillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
Dacipiripi je napisao/la:@Signore je li u suprotnom mogući par Hajduk-Borussia ili Željezničar-BvB. Odnosno ako favoriti prođu Hajduk nije nositelj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.