Ma samo da ako Bog da bude spreman ima da napravimo belaj na epTracy3McGrady je napisao/la:Ako je tako onda super, ne mogu sve stići jbg. Ali mi smrdilo sto ga nigdje nema sa drugarima. Još bolje ako je tako.Lotus je napisao/la:Halo covjece dragi trebo si malo procitat medije a ne nagadjat i dzabe stvarat pometnju i vidio bi da se Sikiras prije nekoliko dana vratio u Sarajevo na pregled zbog povrede da ga pregledaju i snime to.Tracy3McGrady je napisao/la:Ljudi moji nešto debelo smrdi oko Sikirasa!!! Gledam ove fotke sa medaljom i njega nigdje nema. Razumijem da je povrijeđen, ali nije hendikep da se ne može slikati sa drugarima jer je i on zadužen za medalju. Izgleda neka svadja sa trenerom je u pitanju prije nego povreda.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
-
davidalaba
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Za one koji posjeduju sat tv večeras na satelitu eutelsat 3e mogu pratiti meč BiH-Litvanija na programima ERT 2 i ERT HD!!!!
Raja, kada je EP za U-16?
Mislim da tu mozemo istu ulogu odigrat kao nasi U-18.
U cetvrtak igramo prvu utakmicu
geoxx je napisao/la:U cetvrtak igramo prvu utakmicu
Cini mi se protiv Srbije. Ima da ih Musa ubije
Raspoloženje je dobro, kao i forma, ako Sikiraš bude igrao imamo se čemu nadati.Volvic je napisao/la:Raja, kada je EP za U-16?
Ali problem je što smo jedni od glavnih favorita, dok se od u18 očekivao opstanak, kako će to 16-godišnjaci podnijeti, ne znam.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Špance i Njemce smo dobili, a oni su poveli iste igrače kao i na u16 što igraju. Srbi nisu, oni su par igrača poveli.
[youtube][/youtube]
Koliko se Mahmutovic trudi da obezbijedi minimalna sredstva barem za sve selekcije, svaka cast 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
koliko sam cuo, srbima su odkazali par talenata za ep.
nasi su na eyofu opravdali ulogu favorita, cak su glavne tekme dobili bez sikirasa. izgleda da su dobro spremljeni, i psihicki i takticki. sad se treba nadati da su i fizicki na nivou, jer imaju samo 2-3 dana odmora, pa valja na put, i onda ih opet ocekuje 9 utakmica u 12 dana. tezak je ritam, valjda se nisu previse istrosili.
sto se tice ocekivanja, za medalju ti se mora sve poklopiti. kada imas los dan u grupnoj fazi, imas 2 druge utakmice gdje se mozes izvuci. ali ako te los dan zadesi u cetvrtfinalu, onda je to bilo to. to su ipak djeca od 16 godina, oscilacije su normalne. a nismo jedini koji napreduju u kosarci i imaju talente, bice tu jos ekipa sa dobrim sastavima. neka se oni plasiraju na sp, to ce biti dovoljno tesko, a sve iznad je bonus.
nasi su na eyofu opravdali ulogu favorita, cak su glavne tekme dobili bez sikirasa. izgleda da su dobro spremljeni, i psihicki i takticki. sad se treba nadati da su i fizicki na nivou, jer imaju samo 2-3 dana odmora, pa valja na put, i onda ih opet ocekuje 9 utakmica u 12 dana. tezak je ritam, valjda se nisu previse istrosili.
sto se tice ocekivanja, za medalju ti se mora sve poklopiti. kada imas los dan u grupnoj fazi, imas 2 druge utakmice gdje se mozes izvuci. ali ako te los dan zadesi u cetvrtfinalu, onda je to bilo to. to su ipak djeca od 16 godina, oscilacije su normalne. a nismo jedini koji napreduju u kosarci i imaju talente, bice tu jos ekipa sa dobrim sastavima. neka se oni plasiraju na sp, to ce biti dovoljno tesko, a sve iznad je bonus.
- PeppermintSA
- Kontakt:
U koliko igramo danas za treće mjesto?
Isto kao i jučer, u 18h na livebasketball.tv
- sigurnoable
- Kontakt:
Harun je danas pokazao o kakvom se covjeku radi. Mogao bi on jos dosta uraditi ali ga sigurno koci neznalica kao sto je Konakovic. Veliko HVALA ZA HARUNA! Nek je na sramotu sve guzonje sto imaju obraza setati danas po Sarajevu a ni jedan se nije udostojio pa otisao makar aplauz dati na aerodrom za nase zlatne momke i aBd nase srebrene momke danas!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
http://webtv.ert.gr/ert2-live/davidalaba je napisao/la:Za one koji posjeduju sat tv večeras na satelitu eutelsat 3e mogu pratiti meč BiH-Litvanija na programima ERT 2 i ERT HD!!!!
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Nemoj tako, sad ce neki doc i napast te ovdje. Otkud da se trudi, samo obavlja svoj posao za koji je placen, zar ne?! Zato vec 20 godina unazad imamo vrhunske rezultate, jer taman toliko imamo ljude koji su placeni za posao koji savjesno obavljaju.Ethel je napisao/la:Koliko se Mahmutovic trudi da obezbijedi minimalna sredstva barem za sve selekcije, svaka cast
Ja licno Harunu zamjeram samo ona djetinjasta pisanja po facebooku, jer to nije mjesto da se rijese krucijalni problemi (slucaj Nurkic), za sve ostalo zasluzuje veliki respekt.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mozemo pricati ovo ili ono, ali da ovaj covjek nije dosao za sekretara saveza , i dan danas bi mi imali jednu ili niti jednu mladu selekciju u bilo kojoj diviziji da se takmici. Licno vjerujem da ce Vijece ministara odobriti sredstva koja su potrebna , ja mislim da nekih 500 000 KM moze zacepiti trenutne rupe,a i vlada Federacije neka se ukljuci sa toliko , pa da se ojaca i domaca liga. Definitivno da smo kosarkaska nacija. Ljudima treba pomoci.
BosnaE
Samo neka stranci prestanu uzalud bacati pare na NVO i pare preusmjere na sport i mlade.... Od domacih grobara nema fajde.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Ovi srbi veze nemaju :S
-
djedovic01
- Kontakt:
One suze na danasnjoj pres konferenciji sve govore ,Harun je ocajan vise ,nema ni on volje vise ,molim da se drzava ukljuci ! A i mora ako zelimo jos bolje ,jer sa onakvim mizernim finansiranjem mi uzmemo zlato ispred Spanije koja 15 mil ima na raspolaganju za kosarku
! Harune ti si ponos i svaka ti cast na tvom trudu i zalaganju ,ti si ovoj djeci drugi OTAC !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ako nakon ovoga nastupa i ovih rezultata drzava ne pocne da se brine sumnjam da ce ikad, pa kad ce sta za boljitak sporta da se napravi...
I onda se novalic usudi reci da je ponosan na ove momke
I onda se novalic usudi reci da je ponosan na ove momke
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.