ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
edine ti znaš da ga ja volim, ali nije to više to... žute minute su sve češće kod njega...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:edine ti znaš da ga ja volim, ali nije to više to... žute minute su sve češće kod njega...
Kakve gluposti, pa na osnovu cega nece do cetvrfinala po tvom misljenju? Mozda zbog losih rezultata na ovom turniru? Mozda mu podloga ne odgovara? Mozda nije osvojio nikakav turnir 5 mjeseci? Mozda ga redovno pobjedjuju igraci rangirani van 30?
Ti mene il' dobro furas i vuces me za zivac, il' si posenilio prerano
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
prosto takav imam osjećaj... ne znam kako i što, ali nekako to znam tj osjećam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako dodje do cetvrfinala nosis avatar Zvezde koji cu ti poslati i potpis neki koji cu ti smisliti do novembra 
Jel' pristajes?
Jel' pristajes?
hahahahaha opasan si važi.. tebi naravno ide sarajevo i potpis..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DealDANTES je napisao/la:hahahahaha opasan si važi.. tebi naravno ide sarajevo i potpis..
- RolandGarros9
- Kontakt:
Felix Auger Alliasime, GOAT, zapamtite ovo
Kako momak igra sa 14 godina

Kako momak igra sa 14 godina
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Evo Rafa osvoji je ATP 500 turnir "šljaka" nekad reklo bi se ocekivano iako u zadnje vrijeme nešto mu fali 
7:5 7:5 u 2 seta mentalno je Rafa ojacao barem u tim nekim težim trenutcima je imao smirenost i hajde malo više sportske srece.
Nadam se da ce se vratiti Rafa gdje mu je mjesto na pravom je putu
7:5 7:5 u 2 seta mentalno je Rafa ojacao barem u tim nekim težim trenutcima je imao smirenost i hajde malo više sportske srece.
Nadam se da ce se vratiti Rafa gdje mu je mjesto na pravom je putu
Al proslavi, ovako nije ni GS prije slavio. 
Dušmanima uz inat.Belmin6 je napisao/la:Al proslavi, ovako nije ni GS prije slavio.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 avg 2015, 07:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zanima me kako bi tek Masters proslavio. 
Uzeo je titulu kraj takvih igračina, red je bio da ovako proslaviMancini je napisao/la:Dusmanima uz inat.Belmin6 je napisao/la:Al proslavi, ovako nije ni GS prije slavio.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
@belmine trčao bi gol oko stadiona i pitao žene može li da im nešto pokaže
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bitno je jedino da bi se ti "pojeo" od muke kao i prije.Belmin6 je napisao/la:Zanima me kako bi tek Masters proslavio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Naravno. A još uzeo i 500.000 za učešće na turniru.Forster je napisao/la:Uzeo je titulu kraj takvih igračina, red je bio da ovako proslaviMancini je napisao/la:Dusmanima uz inat.Belmin6 je napisao/la:Al proslavi, ovako nije ni GS prije slavio.
Vidimo Mancini se devastirao vec jucer kada je Rafa ušao u finale velikog turnira u Hamburgu.
Ne znam koliko od vas je gledalo finale, ali Rafa se vraca siguran sam.
Bitno je da nema povreda a vec malo po malo ide to, FH i BH su radili dobro, Fogini je igrao "veoma" dobro zbog toga je i tijesno bilo.
Bitno je da nema povreda a vec malo po malo ide to, FH i BH su radili dobro, Fogini je igrao "veoma" dobro zbog toga je i tijesno bilo.
"Nekadašnji" Rafa bi ovog cirkuzanta riješio mnogo brže nego li što je ovo danas biloEld0rado je napisao/la:Ne znam koliko od vas je gledalo finale, ali Rafa se vraca siguran sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.