Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Povredio zglob.Elddar je napisao/la:Sta je to bilo s Atica? sad sam tek upalio stream
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
A pominjalo se da bi se mogao prikljuciit pripremama A reprezentacije . E stvarno steta, ali jbg. Atic je pravi vodja ove ekipe.
BosnaE
-
djedovic01
- Kontakt:
a ne bi to trebala biti dugorocna povreda al zasto nemamo srece ni jucer ni danas , bas da se ovo desii ! Al ajde momci mozete vi too !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nadam se da ce Atic do EB bit spreman!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne može se ozbiljna košarka igrati ako pod A) nemaš vanjski šut, B) nemaš dominatnog centra.
Hajde malo trznite se jbm mu
Konacno nesto i od djedovica
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- PeppermintSA
- Kontakt:
koliko si pogodili trica Litvanci?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
8PeppermintSA je napisao/la:koliko si pogodili trica Litvanci?
Neće ovo ići bez Atića, nažalost.
Ova tekma im se ne treba zamjerit, iako jos uvijek sanse ima u drugom ako zbijemo redove i naravno ako Litvance nekim cudom stane sut. Nemoj da te moram pitat kako to da smo 4. u Europi ako ne igramo ozbiljnu kosarkuPeppermintSA je napisao/la:Ne može se ozbiljna košarka igrati ako pod A) nemaš vanjski šut, B) nemaš dominatnog centra.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
sad sam to pomislio, pa sam skontao da se to nama ne dešavanewton_heath_lyr je napisao/la:Eto da danas mi preokrenemo kao juce Turci.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nevjerovatno koji smo pehovi. Baš sad da se povrijedi. Ma daaaaaj 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobiću proljev od silnih trica.
Hadžić fin igrač.
Samo mora mišiće nabacit', al' riješiće to Talijani.
Hadžić fin igrač.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mi ne možemo igrati protiv šuterski raspoloženih ekipa. Juče smo napravili +16 dok Turci nisu mogli bunar pogoditi u silnom ispucavanju, a čim ih je krenuo šut za 3p. ekspresno su pobrisali zaostatak od 15 razlike.Zivot je napisao/la:Ova tekma im se ne treba zamjerit, iako jos uvijek sanse ima u drugom ako zbijemo redove i naravno ako Litvance nekim cudom stane sut. Nemoj da te moram pitat kako to da smo 4. u Europi ako ne igramo ozbiljnu kosarkuPeppermintSA je napisao/la:Ne može se ozbiljna košarka igrati ako pod A) nemaš vanjski šut, B) nemaš dominatnog centra.
Evo, primjerice, da smo imali vanjski šut juče, uz onako loše šutersko raspoloženje Turaka u prvom poluvremenu, vodili bi 25 razlike i tad bi bilo haman pa gotovo. Sinoć smo imali 20% šuta za 3p.
Vide ljudi da ne možemo bazen pogoditi s vana, zgusnu reket s onim bedevijama i donji si.
Decko igra strasnu odbranu a ni u napadu nije los!Clutch je napisao/la:Dobiću proljev od silnih trica.
Hadžić fin igrač.Samo mora mišiće nabacit', al' riješiće to Talijani.
Jucer su ga sudije zeznule, vec na pocetku trece cetvrtine je imao 4 licne! Vjerujem da bi dobili Turke da je on bio barem 10 minuta duze na terenu.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ako nastave ovako mogla bi nas zadesit blaga katastrofa. Jučer jedan Korkmaz, a danas ih četvorica...
Ma bilo je na turniru utakmnica u kojima nas je isao sut, to je kod ovih momaka ciklicno. Ali poznavajuci nas mi smo garant vise emotivno ispraznjeni nego Litvanci poslije polufinala, plus odmah na pocetku peh sa Aticem, tako da je sve u svemu odlicno. Sa ovakvom drzavom i ulaganjima ostavit iza sebe Srbiju, Francusku, Spaniju, Njemacku, Italiju, Hrvatsku, Latviju....
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Nema logike to što pišeš jer smo u prvom poluvremenu imali samo 2 pokušaja za 3 poena protiv Turske.PeppermintSA je napisao/la:Mi ne možemo igrati protiv šuterski raspoloženih ekipa. Juče smo napravili +16 dok Turci nisu mogli bunar pogoditi u silnom ispucavanju, a čim ih je krenuo šut za 3p. ekspresno su pobrisali zaostatak od 15 razlike.Zivot je napisao/la:Ova tekma im se ne treba zamjerit, iako jos uvijek sanse ima u drugom ako zbijemo redove i naravno ako Litvance nekim cudom stane sut. Nemoj da te moram pitat kako to da smo 4. u Europi ako ne igramo ozbiljnu kosarkuPeppermintSA je napisao/la:Ne može se ozbiljna košarka igrati ako pod A) nemaš vanjski šut, B) nemaš dominatnog centra.
Evo, primjerice, da smo imali vanjski šut juče, uz onako loše šutersko raspoloženje Turaka u prvom poluvremenu, vodili bi 25 razlike i tad bi bilo haman pa gotovo. Sinoć smo imali 20% šuta za 3p.
Vide ljudi da ne možemo bazen pogoditi s vana, zgusnu reket s onim bedevijama i donji si.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.