FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 02 avg 2015, 20:41

**** ti i jug i grupu, ako nećeš navijati na svakoj onda nikako ne navijaj i puštaj ekipu nek se navikava bez tebe. Rasformiraj se, uništi sve ono što su stvarali Đilda, Žuti, Java kada nisi u stanju da vodiš grupu na način na koji su oni. Hiljadu puta sam ih branio govoreći kako grupa prolazi kroj najteže trenutke, od Ćate do Mirze pa do bezbroj drugih stvari, ali to je bilo poslije ubistva Mirze rahmetli. Kasnije su konsolidovali redove, gdje su sad našli problem?!

Europsku ligu osvajamo, iz naše lige ispadamo :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2015, 20:42

Samo da se ovo ne odrazi na tim pred Standard i posjetu protiv istog.

:plac:

Svi znate koliko nam samo donosi prolaz protiv Standarda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 20:42

frootloops je napisao/la:Opravdanje ne treba traziti u navijacima iako smo mi najslabija karika. Sve je to fudbal, pobjede i porazi su dio sporta. Struka je drugi put zakazala s cudnom postavkom i cudnim izmjenama. Stokica nema nikako, Mladenovica mijenja zadnji vezni i preko te strane primamo gol. Joco je morao igrati i to je defakto. Utakmica zavrsena i okrenut se prema Standardu da probamo proci. Navijaci se trebaju zapitati isto zbog cega oni dolaze na utamice. Da li zbog svojih licnih frustracija, sukoba ili zbog igraca.Ali opravdanje navijaci nisu.
nijedno ne opravdava ono drugo. ali nama će u četvrtak i dalje k'o hiljeb trebati oboje. tačno tako, dobro se zapitati što dolaziš ili što ne dolaziš...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 avg 2015, 20:44

Elegant je napisao/la:Samo da se ovo ne odrazi na tim pred Standard i posjetu protiv istog.

:plac:

Svi znate koliko nam samo donosi prolaz protiv Standarda.
Onaj koji je planirao doci protiv Standarda i prije ove tekme ce doci. Oni koji su odustali i ne moraju doci. ;)

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 02 avg 2015, 20:47

Ma koga sam god danas zvao niko neće da ide. Nažalost, bolje je što nisu išli samo bi se ljudi razočarali. Raja ne može da shvati da naši igrači ne mogu da igraju svaka 3-4 dana. Ni meni nije jasno ali sam se silom prilika pomirio s tim. Što rekao danas jedan frajer vidno ljut i razočaran "skoro svaki dan vozim 20 sati, kako ja mogu"

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 02 avg 2015, 20:47

e jbg svi znate kritikovati navijace i grupu,pa brate dodji i navijaj..najlakse je pisati u sobici i biti pametan,al ovo danas je stvarno....vise bilo crvene legije u kopu na kamberovica polju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 avg 2015, 20:48

to je nas Ljoze :kafa:
ko ga nije upoznao ovakvog ili je mlad ili je navijac na baterije, od uspjeha do uspjeha.
sto se mene tice, danasnja blamaza pada u zaborav.

prolazimo Standard!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

radnikbijeljina
Kontakt:

Post Postao/la radnikbijeljina » 02 avg 2015, 20:49

Mora se popravit situacija na tribini kako bi mogi osvojiti ligu. Otjerari ticu delalica i maafijase

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 avg 2015, 20:51

Desni i lijevi bek pod hitno. Rodit ga
Igramo na 2 fronta i iskreno očekivao sam ovako nešto. I jače ekipe jedva igraju i ligu i Evropu.
Ono što je Livaja pokazao je kriminalno i bezobrezno. Neće, ne zna, nema kondicije i dabogda mu ovo zadnja utakmica bila u našem dresu.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 02 avg 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 02 avg 2015, 20:51

Kad treba hvaliti,tu sam i da prehvalim,kad treba furati,glavu izgubim da nafuram,ali kad nesto škripi to treba i kritikovati.

Za ovo opravdanja nema.Ja razumijem sve,razumijem i pet poraza za redom ako treba,ali nikako ne razumijem,i ne mogu halalit zalaganje i totalno neozbiljan pristup.Ono čime sam ih najviše hvalio prošle sezone,u ova prva dva kola su igrali kratko rečeno preko ku.rca.
Znamo svi kakva će sezona biti ovo,kakva će biti borba za opstanak,kakva za europu.Ove godine nema lahkih protivnika,svako će dati maksimum da ostane,a oni non šalantno igraju.To je za mene najveća poražavajuća činjenica,veća od toga da smo već na -6.Ali ako će o i porazi biti dobar šamar za ubuduće,a vjerujem da hoće,neka im.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 avg 2015, 20:53

Ovo nece imati nikakav uticaj na utakmicu sa Standardom. Dapace isprepadat ce se pa ce biti vise trke i zalaganja. Problem Zeljeznicara je sto je veliki broj mladih i neiskusnih igraca u prvom timu i oscilacije mozete ocekivati cijelu sezonu. Dajte im podrsku protiv Standarda oni igraju za cijelu drzavu. Da je srece i navijaci Sarajeva bi vam se pridruzili na Kosevu tokom te utakmice. Vremena za svadje i podmetanja ce biti i poslije toga. Izbacivanje Standarda bi sigurno fokusiralo veliki broj klubova sa zapada na PL BiH i svi bi mogli imati koristi od toga.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 02 avg 2015, 20:55

Znao sam da ce se ovo desiti,jer ovo je nepisano pravilo,za sve ekipe koje dovro igraju u Europi,u ligi igraju na pocetku jako lose.
Mene to pravo nervira,pogotovo sto ako ne prodjes Standard,pada euforija i onda valja u startu ganjat minus 6 za nekim. Jer realno izgubili smo od 2 ekipe koje ce ispast mozda iz lige. I onda cemo opet napravit seriju,pa ce ti biti krivo gdje prosipas bodove. Salta se ekipa mijenja se puno,ali nas osnovni problem kako poslije europe igrat sa radnikom. Nisu fokusirani maksimalno i djaba,samo zagovnase pocetak bezveze.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 02 avg 2015, 20:59

Jug :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 avg 2015, 21:00

dubrovnik je napisao/la:Ovo nece imati nikakav uticaj na utakmicu sa Standardom. Dapace isprepadat ce se pa ce biti vise trke i zalaganja. Problem Zeljeznicara je sto je veliki broj mladih i neiskusnih igraca u prvom timu i oscilacije mozete ocekivati cijelu sezonu. Dajte im podrsku protiv Standarda oni igraju za cijelu drzavu. Da je srece i navijaci Sarajeva bi vam se pridruzili na Kosevu tokom te utakmice. Vremena za svadje i podmetanja ce biti i poslije toga. Izbacivanje Standarda bi sigurno fokusiralo veliki broj klubova sa zapada na PL BiH i svi bi mogli imati koristi od toga.
ma jarane, nema to veze sa mladim igracima, godinama i ta prica :nene:

danas je jednostavno pristup utakmici bio nedopustiv :puke: i to citavog tima :!: izuzev malog Hadziahmetovića :tokralju: kojem se klanjam

evo krenucemo od Bajića prvog, pa redom sve do golmana (Livaja je posebno dno)....ne možeš zabiti gol i krenuti u privođenje kraju i ocekivati da ne bude kazne. Naravno da ce biti.

zapravo, ovo je Odovićev poraz.....za Evropu mu svaka cast :clap: :tokralju: ali danas je izveo potpuno odsutnu ekipu, koja nije želila da igra fudbal i napada - nedopustivo :!: ako ništa , onda zbog navijaca koji su došli

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 02 avg 2015, 21:01

Malo su se i igrači digli kao da im je iz poniženja igrati premijer ligu.Realno bi bilo da sa nekim izmjenama da odmoriš igrače imaš sad 4 boda mi u startu zaostajemo 6 bodova.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 21:02

ne kontam vađenje diate koji je bio dobar, a još manje mladenovića.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 avg 2015, 21:03

ChWilla je napisao/la:ne kontam vađenje diate koji je bio dobar, a još manje mladenovića.
Mladenovića je nešto zadnja loža zezala.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 02 avg 2015, 21:03

Mladenovic je povrijedjen
Zeljeznicar! 1921 !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 avg 2015, 21:03

barbarez je napisao/la:Znao sam da ce se ovo desiti,jer ovo je nepisano pravilo,za sve ekipe koje dovro igraju u Europi,u ligi igraju na pocetku jako lose.
Mene to pravo nervira,pogotovo sto ako ne prodjes Standard,pada euforija i onda valja u startu ganjat minus 6 za nekim. Jer realno izgubili smo od 2 ekipe koje ce ispast mozda iz lige. I onda cemo opet napravit seriju,pa ce ti biti krivo gdje prosipas bodove. Salta se ekipa mijenja se puno,ali nas osnovni problem kako poslije europe igrat sa radnikom. Nisu fokusirani maksimalno i djaba,samo zagovnase pocetak bezveze.
Hajde šta samo kukate pisaj ga, najvece razočaranje je jug tribina puna kriminalaca nije mi jasno zadnjih 8mjeseci sve rade protiv igrača koji igraju srcem

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 avg 2015, 21:04

Ne znam čije je maslo Livaja, ali ono je najgori igrač što je ikad igrao u Zelji.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, bvsic, Kockoglavi, Pact1921, Paromlinac i 88 gostiju.