NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 02 avg 2015, 09:18

ludiloo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:danas sjedim u derventi i pricam sa clanom uprave kluba tekstilac kaze frajer klub prezivljava sa 80 000 km i jos nekih sitnijih donacija.ja kazem nas klub bez problema ima po 300 000 km za ekipu on kaze mi bi lagano usli u premijer ligu da imamo taj novac.mi smo krava muzara koju svi dodu pomuzu i napuste.
tekstilac je nanizao 16 utakmica bez poraza u zadnje pola godine ,a taj niz im je prekinuo sesvete prije par dana.pobijedili su i banjalucki boraca a danas i nas.
oni nisu bolji od nas daleko od toga ali imaju bolji pristup i znaju sta hoce.igraju nabijaju cijelo poluvrijeme i docekase sansu i zabise gol.a nasi manekeni pokusavaju petama igrati soliraju hoce driblat kroz noge hoce da se sprdaju a ispadaju smijesni.i tu krivim feju.

on bolan treba da zna da se u ovoj ligi treba udarat za bodove nema od manekenstva nista.mi nemamo sanse da se nadigravamo skim na strani nego ici na zatvorene varijante prepustiti posjed domacinu i traziti svoje sanse iz kontre,..zvijezda jos nije uigrana nemamo kvalitetnog napadaca a sava nije odgovorio zadatku pravog kreativca.bice tesko i bitno je ne zaostati puno na polusezoni i onda dovesti par igraca.ocekujem pljuvanje pojedinih forumasa ali nazalost imaju pravo i pljuvati.nasi igraci imaju sve uslove drzi ih se kao malo vode na dlanu a igraci u drugim klubovima jedva prezivljavaju i drze nam casove iz pristupa igri i borbi za voljeni dres.danas su u derventi najgore odigrali oni koji su i najvise placeni i koji su dosli kao najzvucnija pojacanaj
Mislim da je logicno da ce na prijateljskim uigravat neke akcije, a ne nabijat loptu i cekat priliku da dane gol i da slavi na prijateljskoj. Realno stanje cemo vidjet u prvih par kola, a ja iskreno ocekujem bodove vec u prvom kolu i tu cemo znati na cemu smo.
Toliko je logicno da je Hamza jutros završio na infuzijama.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 avg 2015, 09:52

Nije lahko i ne zavrsio na infuzijama.Među prvima je na udaru kritika.Ajd mozda sta bude i pozitivno iz toga.Svjesnost uloga i primanja naspram drugih ekipa i ekipa od kojih gube,mozda bude ne samo infuzija Hamzi već i cijeloj ekipi, da se pribere,dođe sebe i počne davati sto se od njih i očekuje. :evil:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 avg 2015, 11:54

Jucer slabo izdanje u kojem niko ne zna sta se desava sa nasom ekipom dali je umor ili sta vec. Prvenstvo nam je na pragu ovu sedmicu usporiti tempo rada pa cemo vidjeti plod priprema. Jucer ponajbolji Facic, ostali su prosjecni bili. Derventa sto je pobjedila 2:0 to je bilo iz prekida nisu nesto prema naprijed ni gajili igru ali su dobri u odbrani ostri dovoljno. Mi iz dvije greske dva gola penal i slobodni udarac. Nedim ima 7 dana da pripremi psiholoski ekipu za tesko gostovanje u Goradzu. Za one koji ne budu isli pripremam posebnu aplikaciju gdej ce moci pratiti tekstualni prenos utakmice.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 avg 2015, 11:55

Nema šta završavat na infuzijama, on ih je s Jusufbegovićem sve i doveo. Sada je kasno treba se skupiti i pokušati do polusezone sabrati što više bodova i držati priključak sa vodećim. A onda pokušati dovesti šta spaćno a neke od ovih liliputanaca rastjerat. Ja kada sam prvi govorio da dosta ovih igrača nezaslužuju igrati u Zvijezdi i da neće biti pojačanja svi ste me napadali. Mogao se dovesti napadač pa nek se da i plata veća ako traži samo da je spaćan. Pare za špica su se mogle ušparati na veznjacima kojih je nabacano više nego što treba. Mi formalno imamo 4 napadača(Ristić, Pliska, Isanović, Asanović), ja sada nudim opkladu da njih četvorica zajedno nemogu postići više od 12-13 golova za sezonu a to može zabiti jedan spaćan. Ali nema veze ja sam tu pisao na početku pišem i sada a pisaću i dalje bez obzira kako bilo i bio bi najsretniji da se pospem pepelom i da mi na kraju završimo u bjedljivo prvi. Ali neki "miševi" koji su mene konstantno napadali sada kada neštima ne izlaze iz rupa i sve manje se javljaju.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 avg 2015, 12:12

Uzet cu sebi za pravo pa cu kao gost napisati par stvari u vezi NK Zvijezda Gradacac.
Bezpotrebno se zamarate prijateljskim utakmicama jer to ne predstavlja neko mjerilo u prvenstvu. Recimo na zimskim pripremama u Antaliji, Zvijezda je rasula onu Rumunsku ekipu a u prvenstvu nije mogla nista.
Juce sam malo pricao sa igracima i svi su uvjereni da ce se zvijezda do samog kraja boriti za ulazak u PL, svi odreda hvale fejin rad i kako kazu, teren ce diktirati dosta stvari, recimo jedan od igraca mi rece da ce na banji svaka ekipa minimalno primiti tricu, jer feja od njih zahtjeva pas igru i ta igra ce doci do izrazaja na tepihu kakav je na banja ilidzi. Sto se tice gostovanja i oni su svjesni da ce ih gotovo svaka ekipa docekati na noz i da ce tu uprava morati srediti par stvari.. Misljenja sam da ako se donesu bodovi iz N.Travnika, Gorazda, Orasja, Gabele, i Kaknja uz sve domace pobjede to je cirka 60 bodova i msm da ce to biti dovoljno za povratak u drustvo najboljih. Svi ovi klubovi koje sam nabrojao uz novcanu logistiku i lijepu rijec ce na fin nacin prepustiti zvijezdi bodove..
Pozdrav zemljaci ;)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 avg 2015, 12:37

esprit24 je napisao/la:Uzet cu sebi za pravo pa cu kao gost napisati par stvari u vezi NK Zvijezda Gradacac.
Bezpotrebno se zamarate prijateljskim utakmicama jer to ne predstavlja neko mjerilo u prvenstvu. Recimo na zimskim pripremama u Antaliji, Zvijezda je rasula onu Rumunsku ekipu a u prvenstvu nije mogla nista.
Juce sam malo pricao sa igracima i svi su uvjereni da ce se zvijezda do samog kraja boriti za ulazak u PL, svi odreda hvale fejin rad i kako kazu, teren ce diktirati dosta stvari, recimo jedan od igraca mi rece da ce na banji svaka ekipa minimalno primiti tricu, jer feja od njih zahtjeva pas igru i ta igra ce doci do izrazaja na tepihu kakav je na banja ilidzi. Sto se tice gostovanja i oni su svjesni da ce ih gotovo svaka ekipa docekati na noz i da ce tu uprava morati srediti par stvari.. Misljenja sam da ako se donesu bodovi iz N.Travnika, Gorazda, Orasja, Gabele, i Kaknja uz sve domace pobjede to je cirka 60 bodova i msm da ce to biti dovoljno za povratak u drustvo najboljih. Svi ovi klubovi koje sam nabrojao uz novcanu logistiku i lijepu rijec ce na fin nacin prepustiti zvijezdi bodove..
Pozdrav zemljaci ;)
tako su svi igrači falili segrtove treninge, neki navijači se zaklinjali u njega pa vidi dokle dodjosmo, džaba igrači džaba sve ako nema para da se kupi koja utakmica plus da se pokrije jedna tribina jer ti jeuslov za sljedeću sezonu PL

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 avg 2015, 14:13

Dajte ljudi ba sabura hebo vas prijateljska sta ste toliki pesimisti i panicari
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 avg 2015, 14:17

Tkanton je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Uzet cu sebi za pravo pa cu kao gost napisati par stvari u vezi NK Zvijezda Gradacac.
Pozdrav zemljaci ;)
tako su svi igrači falili segrtove treninge, neki navijači se zaklinjali u njega pa vidi dokle dodjosmo, džaba igrači džaba sve ako nema para da se kupi koja utakmica plus da se pokrije jedna tribina jer ti jeuslov za sljedeću sezonu PL
Gledam kad je Segrt odlazio grle ga igraci, neki i placu. Citav dan zalosni statusi na facebooku. Pa toliko nisu korejci plakali kad im je onaj diktator umro. Samo kazem, jer ipak nije isto kod feje. On i segrt kao licnosti - nebo i zemlja.
Ovaj ih mazio, pazio isto djecicu svoju. Dok feja prokida, gazi te na treningu, ne da zraka uzet.

redwhite

Post Postao/la redwhite » 02 avg 2015, 15:46

astra1922 je napisao/la:danas sjedim u derventi i pricam sa clanom uprave kluba tekstilac kaze frajer klub prezivljava sa 80 000 km i jos nekih sitnijih donacija.ja kazem nas klub bez problema ima po 300 000 km za ekipu on kaze mi bi lagano usli u premijer ligu da imamo taj novac.mi smo krava muzara koju svi dodu pomuzu i napuste.
tekstilac je nanizao 16 utakmica bez poraza u zadnje pola godine ,a taj niz im je prekinuo sesvete prije par dana.pobijedili su i banjalucki boraca a danas i nas.
oni nisu bolji od nas daleko od toga ali imaju bolji pristup i znaju sta hoce.igraju nabijaju cijelo poluvrijeme i docekase sansu i zabise gol.a nasi manekeni pokusavaju petama igrati soliraju hoce driblat kroz noge hoce da se sprdaju a ispadaju smijesni.i tu krivim feju.

on bolan treba da zna da se u ovoj ligi treba udarat za bodove nema od manekenstva nista.mi nemamo sanse da se nadigravamo skim na strani nego ici na zatvorene varijante prepustiti posjed domacinu i traziti svoje sanse iz kontre,..zvijezda jos nije uigrana nemamo kvalitetnog napadaca a sava nije odgovorio zadatku pravog kreativca.bice tesko i bitno je ne zaostati puno na polusezoni i onda dovesti par igraca.ocekujem pljuvanje pojedinih forumasa ali nazalost imaju pravo i pljuvati.nasi igraci imaju sve uslove drzi ih se kao malo vode na dlanu a igraci u drugim klubovima jedva prezivljavaju i drze nam casove iz pristupa igri i borbi za voljeni dres.danas su u derventi najgore odigrali oni koji su i najvise placeni i koji su dosli kao najzvucnija pojacanaj
Nije to pljuvanje.Mozda si to i ti do sada vidio tako,to je tvoje misljenje o trenutnom stanju,jer pratis za razliku od ostalih. Ovdje svako misljenje koje se razlikuje od vecine se smatra kao pljuvanje, i zato dosta ljudi i ne pise,a ne zato sto su se zavukli u "misije rupe" i cekaju kiks.Generalno na ovom pdf je nizak skupni koeficijent inteligencije.
Stanje u prvenstvu se moze okrenuti na bilo koju stranu,ali ipak generalka je generalka,i tu se ne eksperimentise i ne kalkulise.Stojim pri misljenju da imamo ne adekvatnog trenera i igraca na terenu koji sebi uzimaju previse za pravo i bave se vise pricom i nesportskim stvarima nego fudbalom

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 02 avg 2015, 16:02

redwhite je napisao/la:

Nije to pljuvanje.Mozda si to i ti do sada vidio tako,to je tvoje misljenje o trenutnom stanju,jer pratis za razliku od ostalih. Ovdje svako misljenje koje se razlikuje od vecine se smatra kao pljuvanje, i zato dosta ljudi i ne pise,a ne zato sto su se zavukli u "misije rupe" i cekaju kiks.Generalno na ovom pdf je nizak skupni koeficijent inteligencije.
Stanje u prvenstvu se moze okrenuti na bilo koju stranu,ali ipak generalka je generalka,i tu se ne eksperimentise i ne kalkulise.Stojim pri misljenju da imamo ne adekvatnog trenera i igraca na terenu koji sebi uzimaju previse za pravo i bave se vise pricom i nesportskim stvarima nego fudbalom
:tokralju: :clap: zbog toga ja ne pisem. Jer sam odma pljuvac, a vidi sta nam se desava. Dobili samac odma ponovo barca i ulazak 100%,a vidite sta nam se desi na generalnoj tekmi. Generalka se igra sa ekipom, postavom, taktikom kao sto se sprema za prvo kolo, nasao se protivnik slican gorazdu i igrali smo u gostima. Zato se zove generalka za ove koji nisu upuceni i baljezgaju dzaba ovdje. I moram reci da je pisko nakon dugo vremena poceo realno pisati o stanju u klubu i stanju ekipe. I da nam je ulazak sa ovakvim pristupom i vise nego upitan. Ja sam rekao i stojim da u prvoj sezoni zavrsavamo od 4-6 mjesta. Ima negdje i post. Pozz do daljneg, od pljuvatora. Pisko :salut: :tokralju:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 02 avg 2015, 16:08

Hamza zavrsio na infuziji i to odmah znaci zbog Zvijezde isto si neko dijete. Iskreno dzaba laprdamo na prijateljske utakmice to nista ne mora znacit i Borac je od te iste ekipe izgubio 3-0, a sad u prvenstvu u 2. kola nema poraza tako da to nije nikakvo mjerilo i dzaba ovdje ista pisat kad se samo javljaju ovi koji jedva docekaju poraz npr. vijesti friske, redwhite itd... a nisu se javili nakon pobjede protiv ekipe Samca tako da je ovaj podforum davno izgubio smisao jer pise 3-4 covjeka i to vecinom gluposti, jave se 2-3 komentarisu igru ostali samo cekaju lose vijsti hebes vise ovo.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 avg 2015, 16:14

vijestifriske je napisao/la:
redwhite je napisao/la:

:tokralju: :clap: zbog toga ja ne pisem. Jer sam odma pljuvac, a vidi sta nam se desava. Dobili samac odma ponovo barca i ulazak 100%,a vidite sta nam se desi na generalnoj tekmi. Generalka se igra sa ekipom, postavom, taktikom kao sto se sprema za prvo kolo, nasao se protivnik slican gorazdu i igrali smo u gostima. Zato se zove generalka za ove koji nisu upuceni i baljezgaju dzaba ovdje. I moram reci da je pisko nakon dugo vremena poceo realno pisati o stanju u klubu i stanju ekipe. I da nam je ulazak sa ovakvim pristupom i vise nego upitan. Ja sam rekao i stojim da u prvoj sezoni zavrsavamo od 4-6 mjesta. Ima negdje i post. Pozz do daljneg, od pljuvatora. Pisko :salut: :tokralju:
Ako bas hoces tako tekstilac je bolja ekipa od gorazda trenutno.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 02 avg 2015, 16:48

Uskoro ćemo saznat ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 avg 2015, 20:07

ja ocekujem novu generalku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 02 avg 2015, 20:09

astra1922 je napisao/la:ja ocekujem novu generalku
mislim da je nece biti iako bi nam dobro dosla
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 avg 2015, 20:44

jucer je trener u 27 minuti izvrsio prvu izmjenu a vec par minuta kasnije jos jednu.u samcu je u drugom odigrao dobro doljancic pa ga je u derventi stavio u prvu a on se sav pogubio i onda ga zamijenio kasnije jos jednu izmjenu izvrsi..mislim da mu treba jos jedna utakmica ali kasno je za to.

valjda ih psiholoski pripremi da budu borci i da se bore da se ne obaziru na grube startove i na sudijske greske.ako im to uspije utuvit u glavu onda imamo sansu za jedan bod koji bi bio zlata vrijedan

Nova sezona nova nafaka

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 02 avg 2015, 20:47

Ti bi igro generalke sve dok Zvijezda ne pobijedi :lol: generalka pokazala da je ekipa slaba skroz mi pobijedili samo Šamac i one čobane sa Kupresa bravo Hamza i Nedime šta ste nam doveli sve :bow:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 avg 2015, 21:11

Bravo biberu dugo se nisi javio ni ti niti ovi ostali cim dodje poraz eto vas ali zanimljivo svi se izredate sto govori ili ste klapa ili jedan te isti lik. Neka pa sta i ako krenemo lose kritikovat cemo ali treba biti uz klub. A ne ko vi niko vam nevalja ponavljam a ostavili ste veliki dug koji se krije ali ne znam zasto niko ne progovori iz kluba o tome. Prema tome Senade, Mustafa, Nurdo, Mesicu, Cvitkusicu i ostali pustite ljude neka red svoj poso. Ove utakmice nisu nikakvo mjerilo nedostatak motiva itd... Igrace treba premirati i kaznjavati u toku prvenstva a ovi ljudi iz kluba ce to znati. Ni ja nisam prezadovoljan al sta trebam trazit ostavke Nedima, Hamze? Pa ko ce ih onda na slijediti sve sami strucnjaci.... Pustite bagro nek ljudi pokazu koliko vrijeme u prvoj polusezoni...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 avg 2015, 21:21

U onoj protiv Orasja,nju sam samo gledao,ne znam koliko ste primijetili dok imamo aktivan rezultat i kakvu takvu igru nema nikakvih prepirki,svađe i naguravanja sa protivničkim igračima.Međutim,kada je krenulo kako netreba odmah su počeli svoju nemoć ispoljavati grubim startovima,svađom i spremnosću za koskanje.Po meni,to je čista nesposobnost koja se nastoji kamuflirati incidentom kako bi se vlastita odgovornost prekrila,tj.odvukla pažnja nama na nesportske stvari.Mi kakvi smo,zbog subjektivnosti i ljubavi prema klubu odmah na to nasjednemo i svako nam kriv bude osim igrača.Koji neprofesionalizam,kao pokazetelj gore navedenog je reakcija Savića na klupu Orasja :thumbdown:
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 02 avg 2015, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 avg 2015, 21:34

BiberBiber je napisao/la:
Ti bi igro generalke sve dok Zvijezda ne pobijedi :lol: generalka pokazala da je ekipa slaba skroz mi pobijedili samo Šamac i one čobane sa Kupresa bravo Hamza i Nedime šta ste nam doveli sve :bow:
izgleda opet zaboravio tabletu popiti :lol: :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.