ne treba Stevo, mislim, nije neophodan, Veselinović će biti pravi igračCoraco je napisao/la:I da sleti Stevo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ne treba Stevo, mislim, nije neophodan, Veselinović će biti pravi igračCoraco je napisao/la:I da sleti Stevo
700x50 = 35.000ultrasstyle_tz je napisao/la: o broju prodatih sezonaca, da ne govorim...kapa do poda ljudima koji su to odradili..prodati 600-700 bilo cega vezanog za Slobodu u ovom gradu je perverzija..a da ne govorim o necem sto kosta 50 KM...
Faktor koji je najviše uticao na prodaju karata na zapadu jučer. Ova posjeta, protiv ovako "neatraktivnih" protivnika, može se održati samo rezultatima. Amin Bože.katarakta je napisao/la:Zaboravili ste da je sada i dijaspora tu. Bilo je i njih
Obilazi Husref sve žive utakmice. Prošlo kolo je bio u Lukavici. Volim takve trenere, koji se interesuju za ostatak lige, Husref, Amar, Jagodić...sssloboda je napisao/la:Danas Husref na Grbavici, mozda instrukcijama počastio kupusare da dobiju Zelju
http://www.****/clanak/189184/razoca ... -bijeljine
Pa gleda čovjek protivnike jer relativno brzo igramo i sa jednim i sa drugim, 5. kolo Radnik i 7. Zeljo ako se ne varam.sssloboda je napisao/la:Danas Husref na Grbavici, mozda instrukcijama počastio kupusare da dobiju Zelju
http://www.****/clanak/189184/razoca ... -bijeljine
Husarin komentarBatva je napisao/la:Komentar za Edisa Smajica?
On malo kao podyebavaNYKnicks Fan je napisao/la:Husarin komentarBatva je napisao/la:Komentar za Edisa Smajica?
Ne znam da li sto me je blokirao, ali ne vidim nikakav njegov komentar.NYKnicks Fan je napisao/la:Husarin komentarBatva je napisao/la:Komentar za Edisa Smajica?
AKsportagency Admir Husaric A čiji je taj vrhunsku igrač,pratim ga vec 4.god nikako da dođem do br.tel?!Vrijeme je da Sloboda ima bar pola ekipe Tuzlaka!Juce u prvih 11,ni jedan!Bravo za trenere u Omlad.skoli!Batva je napisao/la:Ne znam da li sto me je blokirao, ali ne vidim nikakav njegov komentar.NYKnicks Fan je napisao/la:Husarin komentarBatva je napisao/la:Komentar za Edisa Smajica?