FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pirlo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pirlo10 » 02 avg 2015, 21:37

amko27 je napisao/la:
staaarinavijac je napisao/la:90% Odovićev poraz !

Mislim, ne mogu da vjerujem da na početku pretkola EL nije bio svjestan da će se bar za kratko igrati na dva fronta ... SAD se žali kako nema dužu klupu !? ...
Na poluvremenu protiv Standarda može motivisati ekipu, a danas protiv troduplo slabijeg tima ne može ? ...
Helem, OPET ista greška kao protiv Borca - nit 'je odmorio igrače, nit' je izborio dobar rezultat ...
Sumnjam da će u četvrtak biti više od 15000.
Mogu se desiti dva poraza za redom, OK, ali način na koji Milomir razmišlja o biranju načina da drži tonus tima i rezlutata dosad izaziva pesimizam za naredne utakmice ( i to dvije naredne su obje u gostima ) ...
Ako Bog da naši prođu Srandard -svaka čast , al' znajući nas ...

Milomire , dohafizaj se dok još nije kasno !!!
:clap: Sto je doveo Hodzurdu, Stokica, Brazilca... Malo je kontradiktoran. Doduse vidi se da se pokusava oprati za sranje za koje zna da je kriv. Takav je fudbal, danas si gore sutra dole, ali ova dva poraza, Standard, pa ovaj tezak raspored dalje+ 18 kola ova polusezona, nek nam je Bog na pomoci.
Nemamo siroku klupu kad jedni te isti igraju umjesto da stave te nove igrace od Bajica ne bi mogli biti gori , on je nazalost novi Svraka. Daj boze da ne bude ali sve vuce na to.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2015, 21:38

Koliko mi je samo krivo ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 02 avg 2015, 21:40

Ali stvarnk stvarno jadno,na Jugu haj sto ne.mogu pedesetak stolica staviti nego nisu očišćennnne pet godina.Sramota za klub,fakat jadno i bijedni.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 avg 2015, 21:40

Bruka.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 avg 2015, 21:43

PROVIDNO ZAISTA!

Pisao sam ovdje cak prije utakmice sa Madarima, ali ocigledno da nasi prvo sto potrose igrace iz prvih 11, tako ujedno i izgube bodove.
Ne moze to tako. Nogometni laik vidi da te stvari jednostavno tako ne funkcionisu.

Sta sada, desi se cudo pa udemo u grupe EL? Mi realno rostera nemamo za borbu na dva frotna, a da ne govorim na tri fronta.
Pa ako se ta cinjenica poznaje, onda zaista ne znam, zasto se glavni igraci uzaludno trose igranjem na drugom FRONTU kada i ptice na grani znaju da ne mogu ispoljiti 100% svojih mogucnosti. Pa zar nije bolje staviti klupu, pa nek igra, ako nista, makar cemo znati da su dali 100%.

Posjeta zaista razocaravajuca. Jug standarno, odredeni klanovi provode svoju politiku pa stavljaju sebe ispred kluba kao da su oni bitni tu, a ne klub.
**** ih, ne treba uzimati ih za ozbiljno vise. Bolje je onda da nema organizovanog navijanje, nego da ti jalijasi udaraju na tribini i tjeraju ljude sa iste, od kojih nesto moze konkretno zaraditi.

Vidjet cemo u Cetvrtak.
Nadajmo se najboljem..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 avg 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 avg 2015, 21:46

Format je napisao/la:Ima Sanel Jahic ,jos nema klub ali treba malo vise platit igracu,desnu bek,odlican,jos dvije godine mote dobro odigrat. Neki su mu sngszmani propali,pa upravo ...
Legao bi nam ko budali šamar..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 02 avg 2015, 21:47

Ne možemo tražiti pobjedu protiv Standarda kao kompenzaciju za ovo. Šta bude bit će, ne sumnjam da će se maksimalno potruditi za razliku od ove utakmice. Isto kao što bi se trudili i da su pobijedili danas.

Ovo će se zaboraviti poslije jedne dobre utakmice. Svako će kiksati, istina teško da će ovi ozbiljniji baš kući protiv Radnika, ali ima svako neke svoje mušterije. Samo treba svesti ovakve utakmice na minimum, a vjerujem da će biti dosta teških, svako se bori i svako može odigrati kao Radnik.
A baš zbog ovoga smo mi ostali zbog titule prošle godine, tako da ne treba nikome biti svejedno.
mamaSmurf je napisao/la: Što se ljutiš, nekako mi pade u oči redoslijed klubova u potpisu. Nikad nisam shvatala ljude koji navijaju za više klubova, ali valjda to danas može. Ja sam za ovu staromodniju varijantu, tako da me zanima samo Željo.
Ne shvatam ni ja svašta nešto pa ne idem okolo i ne napadam ljude. Uvijek su ljudima bili dragi i strani klubovi, ne vidim razlog za čudjenje. Osim Liverpoola imam još nekoliko klubova koji su mi draži od ostalih i za koje "navijam". To su različite vrste ljubavi i ne mogu se nikako staviti u isti koš sa Željom. Moj profil i potpis su napravljeni prije 5 godina i moglo je tu stajati i nešto drugo i nekim drugim redom, nije obavezno da odražava moju ličnost 100%.
Ne ljutim se, ali eto, pored svega ovoga nikome ne trebaju još i ovakve rasprave. Pozdrav. :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 avg 2015, 21:52

Danas sam ovo komentarisao i sa rajom s kojom sam bio na tekmi.Ne mogu se ekipe,poput Radnika,koje imaju odredjeni kvalitet i spremne su,dobijati onako kako mi igramo.Bunker se razbija tako sto imas prodorne igrace koji stvaraju visak.Mi to nemamo,sta onda preostaje? Preostaje da igras onako kako je Standard igrao protiv nas 1.pol.Jak presing,zustro i agresivno,da dovedes ljude u poziciju da sami pocnu kiksati,a ti koristis to.To je sva bit,ali mi nikako da dodjemo na taj nivo u nasoj ligi.Za Evropu ti treba kvalitet,ali u nasoj ligi to konacno moramo igrati,barem kuci.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2015, 21:54

Ma bjezi sjedim na Jugu,gore do one sume nije ni pocela utakmica,cujem nesta suska iza mene,okrenem se kad pacov hoda normala,**** mu se..Na poluvremenu macka gore po onoj sumi skoci,valjda je onaj pacov zajmio ko kad je veci od nje.. :facepalm:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 02 avg 2015, 21:56

DzoleZeljo je napisao/la:PROVIDNO ZAISTA!

Pisao sam ovdje cak prije utakmice sa Madarima, ali ocigledno da nasi prvo sto potrose igrace iz prvih 11, tako ujedno i izgube bodove.
Ne moze to tako. Nogometni laik vidi da te stvari jednostavno tako ne funkcionisu.

Sta sada, desi se cudo pa udemo u grupe EL? Mi realno rostera nemamo za borbu na dva frotna, a da ne govorim na tri fronta.
Pa ako se ta cinjenica poznaje, onda zaista ne znam, zasto se glavni igraci uzaludno trose igranjem na drugom FRONTU kada i ptice na grani znaju da ne mogu ispoljiti 100% svojih mogucnosti. Pa zar nije bolje staviti klupu, pa nek igra, ako nista, makar cemo znati da su dali 100%.

Posjeta zaista razocaravajuca. Jug standarno, odredeni klanovi provode svoju politiku pa stavljaju sebe ispred kluba kao da su oni bitni tu, a ne klub.
**** ih, ne treba uzimati ih za ozbiljno vise. Bolje je onda da nema organizovanog navijanje, nego da ti jalijasi udaraju na tribini i tjeraju ljude sa iste, od kojih nesto moze konkretno zaraditi.

Vidjet cemo u Cetvrtak.
Nadajmo se najboljem..
Sve potpisujem sto si rekao! Ne moze se sa ovim rosterom igrati mora biti bar 25 igraca a ne slomise ovih 13-14 a ostali se zagrijavaju samo!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 02 avg 2015, 22:00

Joco doso nako.. Ne znam sto je Bajic pocinjao uopste. Jel treba da se proda ili je Oda zelio da on zabije gol da mu se podigne samopouzdanje? Ko ce ga znat.. Al sto smo mi Jocu doveli uopste? Takav igrac da ti ne igra. On nije trebao pocinjat u Banja Luci jer mu je to bivsi klub i moglo se ocekivati da ce slabije odigrat. Ali da u ovoj ne igra, ne kontam. Jug nikad jaci. Bravo navijaci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 avg 2015, 22:01

vjerovatno je loza otisla mladenovicu pa je izasao, inace bi joco usao sigurno
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 avg 2015, 22:02

Bruka i sramota.

Goreg igraca od livaje na Grbavici ja nisam gledao.Nevjerovatno...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 avg 2015, 22:07

Radnik zasluzeno uzeo tri boda. Ovo je pozitivna stvar za premijer ligu, jer je dokaz da je konkurencija jaka I da su timovi u njoj na osnovi kvaliteta a ne kao prije zbog politike.

Sto se tice zeljinih navijaca na ovom forumu. Za pojedince imam samo rijeci hvale, a to su svi oni koji u ovom momentu nepisu ovdje I pokusavaju da se suzdrze, jer ljubav prema Zelji je veca od bilo kojeg poraza pa cak I od Radnika, koji ima kvalitetnu ekipu.

Za prisutne sljedi... Imate li vi imalo stida?

Vi ste ko sponzoruse, kad frajer ima para dudlale bi do damu, ma cak bi I cmar u grlu zavrsio. "Sve za tebe ljubavi..." A kad frajer prokocka sve ode I fufica, jer je uslov od pocetka bio marka viska. Ako imate imalo postovanja prema pravim Zeljinim navijacima, necete vise nikad pisati ovo, sto ste sad napisali. Scime mislite da ste zaduzili Zelju, pa da imate pravo ovako se izrazavati?

Niste uz Zelju kad gubi, sta ce te mu kad osvaja?

Pa makar bio u kantonalnoj, Zeljo je Zeljo.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 02 avg 2015, 22:09

Da vidite prosjek godina na tribini sve bi vam bilo jasno,zato ovde ne pricajte o tome,ni vrijeme ni mjesto.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 22:10

ko god je bio na ovoj utakmici pravi je navijač i ja ne sumnjam da će biti i na svim ostalim bar domaćim. i razumljiva je ljutnja. problem su oni koji nisu bili.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 avg 2015, 22:14

Nece ti ni biti. To jednostavno ne mozemo ocekivati.
Takvim navijacima su samo bitne jake tekme, pa takve iskreno ocekujte tek sljedece godine, kada liga bude smanjana a svaka tekme jaka. Ovako, bit ce sigurno jos utakmice ove sezone gdje ce posjeta biti gora, u to budite sigurni.

EDIT: Ne znam samo sta pojedini galame na Diattu. Da se razumijemo, momak nije talenat, ali nije ni anti-talenat. U par navrata mu je bila poslana lopta ka naprijed samom, gdje je jedini on trcao a drugi su gledali, a cak se u dva tri navrata uspio snaci, ako se dobro sjecam, dva korneta i out izborio..

Za Livanju iskreno ne mogu nista govoriti. Vjerovatno decka trema uhvatila, a vjerujte da uopste nije lako igrati pred nasom publikom, tj "doktorima svih doktora". :)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 avg 2015, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 avg 2015, 22:17

samoposmatram je napisao/la:Radnik zasluzeno uzeo tri boda. Ovo je pozitivna stvar za premijer ligu, jer je dokaz da je konkurencija jaka I da su timovi u njoj na osnovi kvaliteta a ne kao prije zbog politike.

Sto se tice zeljinih navijaca na ovom forumu. Za pojedince imam samo rijeci hvale, a to su svi oni koji u ovom momentu nepisu ovdje I pokusavaju da se suzdrze, jer ljubav prema Zelji je veca od bilo kojeg poraza pa cak I od Radnika, koji ima kvalitetnu ekipu.

Za prisutne sljedi... Imate li vi imalo stida?

Vi ste ko sponzoruse, kad frajer ima para dudlale bi do damu, ma cak bi I cmar u grlu zavrsio. "Sve za tebe ljubavi..." A kad frajer prokocka sve ode I fufica, jer je uslov od pocetka bio marka viska. Ako imate imalo postovanja prema pravim Zeljinim navijacima, necete vise nikad pisati ovo, sto ste sad napisali. Scime mislite da ste zaduzili Zelju, pa da imate pravo ovako se izrazavati?

Niste uz Zelju kad gubi, sta ce te mu kad osvaja?

Pa makar bio u kantonalnoj, Zeljo je Zeljo.

Pa sta treba da radimo? Da kazemo nema veze, volim te Zeljo? Ok, rekao sam to.
Da presutim Livaju i igrace koje boli *urac za rezultat u jako bitnoj utakmici?
To ne zelim!
Nece se niko zajebavati sa ugledom kluba i tradicijom, te sa nasim zivcima.
Tebi ako je ovo od danas ok, svaka cast, ali za mene licno ono je bilo ispod svakog nivoa, cak bezobrazno.
I kako izmjeris tu ljubav i podrsku? Otkud ti pravo da druge nazivas fufama jer otvoreno iznose svoju ogorcenost o sramoti i blamazi kojoj su prisustvovali?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 22:18

ja ne znam ko je to u prvom nešto više napravio od diatte. po meni niko. možda jedino đelmić prema naprijed, dok nazad ništa nije pomagao.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2015, 22:19

Popravni za sve je Standard !

Igraci i Oda da potrose zadnji atom snage, navijaci da dođu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Lokomotifa, Paromlinac, samoFKS, zlatandr i 131 gost.