FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 02 avg 2015, 22:19

Ovo nam nije trebalo.Uprava ih je znala nagraditi za pobjedu protiv Ferenca isto tako ocekujem da ce ih kazniti za ova dva poraza.Na -6 smo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 02 avg 2015, 22:23

Ovo na terenu se lako može razumjeti, i šta su Odovićeve greške i šta su realne otežavajuće okolnosti. Trener Radnika je to dobro objasnio, na početku svog govora na press-konferenciji:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... ica/168400

Ali ona prava današnja sramota je bila na tribinama. A ne mislim tu samo na navijanje na jugu.

Neki ovdje govore da će današnji poraz uticati i na posjetu protiv Standarda. Ne vjerujem, zato što ćeš tu imati puno više onih koji neće doći gledati Želju, nego Želju protiv Standarda.
AsharaK je napisao/la:Ljudi dragi, ne znate koliko ste sretni sto zivite u Sarajevu. Iskoristavajte to dok mozete, idite na utakmice i bodrite Zelju. Neko bi sve dao da moze svaku utakmicu ici. ;)
:salut:
FK Željezničar 1921

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 02 avg 2015, 22:24

Nisam htjela više, ali moram. Vidim, natovarili ste se ovom dečku Livaji. Mrsko mi tražit' , ali, koliko juče ste isto govorili o Kosoriću, Bogdanoviću, braći Sadiković...
Moglo bi se do sutra nabrajati. Struka će, na kraju krajeva, odlučiti o njegovoj sudbini, ali ovako ružno govoriti o igraču koji je tek počeo igrati nije u redu. Da ne biste lizali ono što ste s.... kao u prethodnim slučajevima. Svakom treba dati šansu, istrpiti malo....
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 avg 2015, 22:27

Poraz nije bolan jer se izgubilo, dešava se svakome ali je bolan odnos igrača prema dresu svetinje, isto kao da misle liga nije važna, važna je evropa. Odović je glavni krivac za to jer ne može da igrace motiviše za ligu, nije mi jasno što smo dovodili Jocu, Hodžurdu, Brazilca ako im necemo dati šansu, bar u ovakvoj utakmici gdje je 90% igraca igralo preko ku.rca a oni bi grizli da dokažu da imaju mjesta u prvih 11. Nije mi jasno također forsiranje Bajića, momak se još uvijek nije oporavio od povrede a igra svaku tekmu po 90 minuta, pa zar nije bilo logično da Joco danas dobije šansu.
Ja se bojim da je transfer rok za nas završen i da necemo više dovoditi igrace a to bi bilo pogubno za nas. Dio para od Džekinog transfera mora otici za bar još dva pojacanja ako želimo da nešto napravimo ove sezone. Prvenstveno se moramo pojacati na poziciji bekova i lijevog i desnog. Volio bih kad bi mogli da kloniramo Kvesića. Mladenovic je solidan igrac za naše lige, u defanzivi dobar, ofanzivno tanak, ali je zato Livaja loš i ofanzivno i defanzivno. Ako je istina da Sanel Jahić još nije našao klub, ponudit momku ako treba i pticijeg mlijeka da dođe kod nas..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

modusvivendi
Kontakt:

Post Postao/la modusvivendi » 02 avg 2015, 22:27

Kao otrovan sam, a takav sam poslije svakog Željinog poraza. Razmazio me Željkan itekako zadnjih nekoliko godina, pa i to da nakon nekoliko mjeseci izgubimo zaredom tri utakmice. Nije lako to podnijeti, zena i djeca vide da sam tuzan, ubijen nekako, pa i ne pitaju nista. Maloprije mi zena pridje, kaze ja ne mogu da vjerujem koliko ti svog Želju volis, nekad se zapitam da li ti nas troje ista znacimo naspram njega. Nisam ni prokomentirao to, samo sam je gledao, a u glavi lete misli i skontam da zaista ovakav osjecaj moze prouzrokovati neko koga volim neprocjenjivo. Djed moj je bio jedan od clanova prve uprave kluba, evo ga i na mom avataru medju ovim ljudima. Bio je jedan od osnivaca, medju prvim koji je stao uz Dimitrija i njegovu ideju, uz Želju. Tu ljubav i bolest je prenio i na mene, do zadnjeg dana je samo o Želji pricao, nista sinovi, nista unucad, praunucad, samo Željo i to je to. Otisao je sa zastavom gore, tako je zelio. Udavih vas sa ovom svojom pricom, ali eto, ovako se vama mogu anonimno ispovijediti, ovim ostalim uzivo oko mene ne mogu, ne kontaju oni to.

Igru necu komentirati, vuna mi je samo da ne upadnemo u zaista losu seriju, crnu seriju rezultata i da uprava ne uradi najgoru mogucu stvar, a to je da otjera Odu i Mulalica. Sve je ovo sastavni dio nogometa, ja ga pratim jako dugo, Želju sam gledao i u Engleskoj, i na Islandu, ma nema gdje nisam prije rata pogotovo i nagledao sam se svega od svog Željkana. Ali sve to me formiralo i ne bih danas bio ovo sto jesam da nije ovakvih poraza kao sto je ovaj danas.

Volim te Željo

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 avg 2015, 22:28

Jeste neugodna situacija, ali ne treba praviti katastrofu od nje. Nažalost balkanski mentalitet urođen za ovo podneblje, ista stvar se dešava i u susjedstvu. Partizan fasov'o, Hajduk jedva bod uze na Poljudu. Ne znamo igrati na dva fronta, to sam napisao i poslije poraza od Borca. Kod nas igrač nema švapski mentalitet da u svakoj utakmici igra isto, bio mu s druge strane Real Madrid ili Sloga iz Trna. Fizički su istrčali na teren Grbavice, ali mentalno su još u Liegeu.
Volio bih da što manje pričamo i raspravljamo o ovoj utakmici, brzo će se ona zaboraviti, pogotovu ako u četvrtak ostave srce na teren, u što ne sumnjam.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2015, 22:29

bistrikboy je napisao/la:Ovo nam nije trebalo.Uprava ih je znala nagraditi za pobjedu protiv Ferenca isto tako ocekujem da ce ih kazniti za ova dva poraza.Na -6 smo.
Ja sam bas misljenja da je ovo trebalo. Ne nama kao navijacima nego nekim ljudima da malo otvore oci.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2015, 22:31

Koliko covjeka moze razocarati jedna jedina igrica, to je nevjerovatno ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 avg 2015, 22:32

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ovo nam nije trebalo.Uprava ih je znala nagraditi za pobjedu protiv Ferenca isto tako ocekujem da ce ih kazniti za ova dva poraza.Na -6 smo.
Ja sam bas misljenja da je ovo trebalo. Ne nama kao navijacima nego nekim ljudima da malo otvore oci.
Ma Pile niko lud ne misli da mi imamo sad 15 jednako dobrih,valjda ne misli.Imamo 4-5 izvrsnih i nekoliko dobrih ostalo je tu da popuni broj.Joco je nov ali od njega najvise ocekujemo kad su novajlije u pitanju.Ne znam sjebali su me bas,nekako bi me i bod jednako sjebao pa kontam bolje ovako.Cetvrtak je blizu a tesko je nakon ovoga ocekivati neki podvig nismo ni mi mađionicari,pitanje je dal' smo previse dali toj europa ligi?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 02 avg 2015, 22:35

Ovo je scenario kojeg sam se pribojavao .bitnija je bila ova tekna od standarda jer protiv standarda su nam sanse 10% a sovim porazom atmosfera he sjebana

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 02 avg 2015, 22:36

Bas kako sam se i nadao,dubioza na forumu,pljuvanje,strucnjaci svjetske klase...na sjeveru jedan smrad debeli psuje Bajicu a nije ni 15. minut..gdje su danas Zeljini navijaci na utakmici ? Zasto nije bilo 10 hiljada ljudi na tekmi? Pisete ocite stvari,fale nam 2-3 igraca da se popuni kvalitetno roster,nije niko lud..eto proslih godina smo igrali svaki put grupe evr. lige i igrao nam Standard i p. materine u seheru ,razbijali Radnik 5:0 pa smo ko ove godine podbacili skroz.....Ova ekipa kad povrati energiju ima da raz.**** sve redom...VOLIM TE ŽELJO,AL' UVIJEK !!!
Željezničar za život cijeli !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2015, 22:36

Ovo prespavati, pa sutra svjeze glave donjeti zakljucke.

Ide Standard pamet u glavu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 02 avg 2015, 22:38

ChWilla je napisao/la:ne kontam vađenje diate koji je bio dobar, a još manje mladenovića.
To sam se i ja zapitao. Vadis klasicnog lijevog beka i mijenjas ga zadnjim veznim pri tome nas uopce nisu napadali. Enisa je krenuo uvesti kod rezultata 0:0, na minutu prije ce uci zabili smo gol. Ganjas rezultat a strasnog igraca imas na klupi. Jel mozda neko zna da li Stokica ne stavlja namjerno, ima li neki poseban razlog? Jer zaista ne shvatam?

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 02 avg 2015, 22:39

Aldine javi se.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 02 avg 2015, 22:39

Ulazim na Jug i prolazim pored Jugoistoka, utakmica tek počela, lopta kod Diate kada lik u dresu Želje dotrči do gelendera i dere se da ga cijela Grbavica čuje: Hu, hu,hu,hu,hu,hu,hu. :roll: . Pa dokle to ide hebote, čovjek nije dvije sastavio ovaj majmun se dere. Nije mi jasno što ga je Oda vadio, u onom sivilu uopšte nije bio loš, borio se, malo ga je ko pratio.
Možda je i dobro što sada zaredom dvije igramo u Vitezu i Širokom, lakše će igrati na strani i vjerujem da će bolje odigrati.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 02 avg 2015, 22:40

Ma tesko je vrijeme vruce sparno igrali u cetvrtak, sve je to uticalo na ovu igru danas. Ali trebala je igrati uslovno receno druga ekipa bezveze ljudi sjede na klupi, kad ce igrati ako nece danas. Mora se rotirati kad imas ovakav kadar, neko mlad, neko neiskusan da igra u velikom klubu, neko misli da je igracina. Zato je Oda danas bas pogrijesio sto nije pruzio sansu i Stokicu i Tiagu i Diatti citavu utakmicu a po meni trebao je skoro sve igrace odmoriti. Ne bi rezultat bio gori. A navijaci su posebna prica termin dobar vrijeme lijepo atmsfera dobra a u 5:15 skoro pa prazan stadion odmah sam znao da nece na dobro.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2015, 22:40

bistrikboy je napisao/la:pitanje je dal' smo previse dali toj europa ligi?
Zar smo imali izbora?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 avg 2015, 22:40

Stani malo. Nije fazon sto smo izgubili, bilo je poraza i prije, nije smak svijeta.
Druge stvari su u pitanju.
Nezalaganje! Neznanje! Pogresne procjene!
I sve to u trenutku kada smo u nevjerovatnom naletu, ne rezultatski, nego gradimo nesto za bolje sutra. To je problem.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 avg 2015, 22:41

Virtu4l je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:pitanje je dal' smo previse dali toj europa ligi?
Zar smo imali izbora?
naravno da nismo,nakon Budimpeste nije vise bilo povratka.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 avg 2015, 22:42

alan ford 26 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma momci glavama već na Koševu, ne znam šta ste očekivali od ova prva dva kola. 6 bodova jeste puno al' je neuporedivo sa time šta sve dobijamo eventualnim play-offom ;)
A sta mozemo izgubiti u nikad tezoj i opasnijoj sezoni? Mozda ga ne zaigras u Europi iduce godine.
Ovo je cista drskost i Odovica i igraca. Kako su zasluzni za dobre rezultate tako su odgovorni i za ovu blamazu pa nek prica ko sta hoce.
Dobro cemo se mi napatiti dok i ako stignemo konkurenciju, zivi bili pa vidjeli.
Pa dobro ljudi, ima još 28 utakmica, jel' stvarno mislite da konkurenti neće kiksati?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 5 gostiju.