FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RobertoBaggio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RobertoBaggio » 02 avg 2015, 22:42

frootloops je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne kontam vađenje diate koji je bio dobar, a još manje mladenovića.
To sam se i ja zapitao. Vadis klasicnog lijevog beka i mijenjas ga zadnjim veznim pri tome nas uopce nisu napadali. Enisa je krenuo uvesti kod rezultata 0:0, na minutu prije ce uci zabili smo gol. Ganjas rezultat a strasnog igraca imas na klupi. Jel mozda neko zna da li Stokica ne stavlja namjerno, ima li neki poseban razlog? Jer zaista ne shvatam?
Neko je već odgovorio na to. Na poluvremenu su ušli Kokot i Blagojević umjesto Diate i Beganovića, a onda je Mladenović-Sadiković bila prinudna izmjena. Stokić se već zagrijavao par minuta prije nego ćemo dati gol, ali onda je u igru morao Sadiković, da igra lijevog beka.
FK Željezničar 1921

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 02 avg 2015, 22:42

pirlo10 je napisao/la:Ma tesko je vrijeme vruce sparno igrali u cetvrtak, sve je to uticalo na ovu igru danas. Ali trebala je igrati uslovno receno druga ekipa bezveze ljudi sjede na klupi, kad ce igrati ako nece danas. Mora se rotirati kad imas ovakav kadar, neko mlad, neko neiskusan da igra u velikom klubu, neko misli da je igracina. Zato je Oda danas bas pogrijesio sto nije pruzio sansu i Stokicu i Tiagu i Diatti citavu utakmicu a po meni trebao je skoro sve igrace odmoriti. Ne bi rezultat bio gori. A navijaci su posebna prica termin dobar vrijeme lijepo atmsfera dobra a u 5:15 skoro pa prazan stadion odmah sam znao da nece na dobro.
sve :thumbup: pile, samo jel to samo ovim nasim vruce i sparno il je to svim igracima na terenu ?

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 02 avg 2015, 22:43

Oko 23h imamo glavnog krivca (kod vecine), a to je Odovic :clap: :clap:
Hej hebem te zivote
Zadnja izmjena: Zivot, dana/u 02 avg 2015, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 02 avg 2015, 22:45

A cuj, ako se zijani i treca utakmica zaredom u ligi ili, da budem precizniji , ako ne dobiju tri boda, noinizirmlano je da ce trener otici. Jesu igraci tanki, ali ne mozes njih mijenjati, a nesto se tada mora uciniti...Ako u dvije domace tekme igraci igraju preko neke stvari - onda je do klupe koja nije u stanju da im nametne motiv. Uostalom, Odovic je dovodio pojacanja i pravio tim i ova igra naravno da ide njemu na dusu...U petak se Evrope nece vise niko sjecati, a u nedelju ako puknu i u tri kola ode devet bodova to ce biti katastrofa za tim . A koliko vidim imaju dva gostovanja... Oda me razocarao jer ocigledno nije zaveo red u svlacionici. I to ce ga stajati klupe.
ps
iskreno mislim da je za tim najbolje da se ovo zavrsi u cetvrta, da klub nesto zaradi pa da se okrenu spasavanju sezone.

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 02 avg 2015, 22:45

RobertoBaggio je napisao/la:
frootloops je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne kontam vađenje diate koji je bio dobar, a još manje mladenovića.
To sam se i ja zapitao. Vadis klasicnog lijevog beka i mijenjas ga zadnjim veznim pri tome nas uopce nisu napadali. Enisa je krenuo uvesti kod rezultata 0:0, na minutu prije ce uci zabili smo gol. Ganjas rezultat a strasnog igraca imas na klupi. Jel mozda neko zna da li Stokica ne stavlja namjerno, ima li neki poseban razlog? Jer zaista ne shvatam?
Neko je već odgovorio na to. Na poluvremenu su ušli Kokot i Blagojević umjesto Diate i Beganovića, a onda je Mladenović-Sadiković bila prinudna izmjena. Stokić se već zagrijavao par minuta prije nego ćemo dati gol, ali onda je u igru morao Sadiković, da igra lijevog beka.
A kao Mladenovic se povrijedio ? Ja nisam vidio, cak je u trentuku izmjene bio negdje blizu centra i uopce se nije nadao izmjeni, cak sta vise se iznenadio.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 02 avg 2015, 22:48

frootloops je napisao/la:A kao Mladenovic se povrijedio ? Ja nisam vidio, cak je u trentuku izmjene bio negdje blizu centra i uopce se nije nadao izmjeni, cak sta vise se iznenadio.
Nisam ni ja bio skont'o, ali minutu prije nego što će ga zamijeniti, neki lik iza mene na tribini govori da je vidio kako Mladenović traži izmjenu.
Zadnja izmjena: RobertoBaggio, dana/u 02 avg 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 avg 2015, 22:48

Najbolje da predamo Standardu u četvrtak, ili neka izvede rezerve, valja se čupati sad za opstanak yebo Europu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 avg 2015, 22:49

Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2015, 22:50

Zivot je napisao/la:Oko 23h imamo glavnog krivca (kod vecine), a to je Odovic :clap: :clap:
Ne može on biti krivac. Ovo je četvrta utakmica u deset dana i tu bi se sva priča trebala završiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 02 avg 2015, 22:50

KosevskoHill je napisao/la:Bas kako sam se i nadao,dubioza na forumu,pljuvanje,strucnjaci svjetske klase...na sjeveru jedan smrad debeli psuje Bajicu a nije ni 15. minut..gdje su danas Zeljini navijaci na utakmici ? Zasto nije bilo 10 hiljada ljudi na tekmi? Pisete ocite stvari,fale nam 2-3 igraca da se popuni kvalitetno roster,nije niko lud..eto proslih godina smo igrali svaki put grupe evr. lige i igrao nam Standard i p. materine u seheru ,razbijali Radnik 5:0 pa smo ko ove godine podbacili skroz.....Ova ekipa kad povrati energiju ima da raz.**** sve redom...VOLIM TE ŽELJO,AL' UVIJEK !!!
Dobar si... Pomalo i preoptimističan ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 avg 2015, 22:52

Virtu4l je napisao/la:
Zivot je napisao/la:Oko 23h imamo glavnog krivca (kod vecine), a to je Odovic :clap: :clap:
Ne može on biti krivac. Ovo je četvrta utakmica u deset dana i tu bi se sva priča trebala završiti.
Jedina osoba koja nije kriva je Odovic. Covjek je taktikom i znanjem doveo Standard na Kosevo i donio bruku para klubu, plus afirmisao igrace koji ce se ubuducnosti itekako dobro prodati.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

modusvivendi
Kontakt:

Post Postao/la modusvivendi » 02 avg 2015, 22:54

Argentina je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Jedina osoba koja nije kriva je Odovic. Covjek je taktikom i znanjem doveo Standard na Kosevo i donio bruku para klubu, plus afirmisao igrace koji ce se ubuducnosti itekako dobro prodati.
Jok ba, daj nam Demira Hotica, trenerskog maga :arrow:

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 02 avg 2015, 22:56

Minjore je napisao/la:Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
Kakav trud? Skupina debila koja se mijenja iz sedmice u sedmicu........ Ovaj sto je danas nesto poceo isto je nekakve Palestine prozivao i slicna sranja.....i ne treba s tim debilima navijat

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 avg 2015, 22:58

nekadafanatik je napisao/la:A cuj, ako se zijani i treca utakmica zaredom u ligi ili, da budem precizniji , ako ne dobiju tri boda, noinizirmlano je da ce trener otici. Jesu igraci tanki, ali ne mozes njih mijenjati, a nesto se tada mora uciniti...Ako u dvije domace tekme igraci igraju preko neke stvari - onda je do klupe koja nije u stanju da im nametne motiv. Uostalom, Odovic je dovodio pojacanja i pravio tim i ova igra naravno da ide njemu na dusu...U petak se Evrope nece vise niko sjecati, a u nedelju ako puknu i u tri kola ode devet bodova to ce biti katastrofa za tim . A koliko vidim imaju dva gostovanja... Oda me razocarao jer ocigledno nije zaveo red u svlacionici. I to ce ga stajati klupe.
ps
iskreno mislim da je za tim najbolje da se ovo zavrsi u cetvrta, da klub nesto zaradi pa da se okrenu spasavanju sezone.

Jedna tekma protiv Standarda nam znaci vise nego 5 u ligi, jer na toj tekmi ce biti 25 hiljada, a na pet u ligi skupa nece. Klub zivi od novaca. Ta jedna tekma donosi sponzore i gledaoce. Mi sa prolazom Madjara smo sa svime zaradili vise nego za cijelu sezonu. Kako to neki ne kontaju??? Ovi igraci i ovaj strucni stab nas je doveo do toga. Hvala im i moju punu podrsku imaju. Sad bih mjenjao prolaz protiv Standarda za 3 sljedeca poraza.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 02 avg 2015, 23:00

[youtube][/youtube]

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 avg 2015, 23:00

Yoyo je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
Kakav trud? Skupina debila koja se mijenja iz sedmice u sedmicu........ Ovaj sto je danas nesto poceo isto je nekakve Palestine prozivao i slicna sranja.....i ne treba s tim debilima navijat
Klosari, narkomani, delikventi. Mi smo kao i sve ostale navijacke skupine, posotjimo samo na papiru. Pogresne furke totalno. Meni bi draze bilo da se sve to ugasi, jer svakako to cini 200 ljudi koji fol predstavljaju klub, a ostali normalni ljudi ispastaju. Non stop stete klubu. Bolje je 20 penzionera nego 200 kvazi navijaca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2015, 23:00

Sad su nebitni Standard, pare i slične zasluge. Bitno je ono što je rekao trener Radnika na početku pres konferencije. Niti jedna ekipa u ligi ne može izdržati ovaj tempo. Sad se treba odmoriti i zadnji atom snage ostaviti na terenu u četvrtak. Svi smo vidjeli da možemo i siguran sam da će ova ekipa još jednom ostaviti srce na terenu.

Mislim da se mi od ovog ludila nećemo oporaviti do prve reprezentativne pauze, nakon koje ćemo biti pravi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 02 avg 2015, 23:01

Virtu4l je napisao/la:
Naravno, ali kako objasnit nekim likovima nego ironicno aplaudirat na njihove postove
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 02 avg 2015, 23:04

Da se sjetim komplet familije onome ko je u Zelju doveo Mladenovica i Livaju, ako je to Hare Alihodzic onda njemu zelim sve najgore i daBogda prvi dobio nogu ako krene po zlu. Nikad gore igrace, gore bekove u Zelji nisam vidio, a pamtim ih dosta, pa ono je covjece atak na vlastitu inteligenciju. Desno imas Memiju, a lijevo smo donji, pa onaj lik ne smije pogledat naprijed, a kamoli krenuti s loptom. Jel neko zna njih? Jesu li se oni prepali pred 3 000 ljudi? Jesul bolesni? Amar je bio kralj jer je znao da na prste mozes izbrojati igrace koji iole vrijede u nasoj ligi, a oni su skupi i 50:50 su sanse da nece biti pojacanja, pa covjek fino kaze nema pojacanja, jedino ako neko ide ili gurat cemo svoje. Haretov sin i onaj Sehic bi triput bolje odigrali. Dovedite lijevog beka dok nije kasno, a desno imas Memiju moliti Boga da se ne povrijedi. Nisam uopste ljut, niti me toliko pogodio poraz,iskreno mislim da su ova dvojica jedino me izbacila iz cipela i zbog toga sam nervozan. Igramo sad u cetvrtak milionsku tekmu tako da ovaj poraz je nadoknadiv, nema sta i barem mene nije pogodio. u cetvrtak je tekma sezone, pa cemo se borit na ovim livadama i kvalitet ce doci do izrazaja.I da svaka cast Kokotu ;)

Sto se tice juga, juga vise nema i to je jasno svima koji dolaze na tekme, citava jedna generacija se povukla, kriminalni obracuni tek pocinju. Ja prvi bio sam u Madjarskoj i Belgiji i ici i u Vitez i na ostali 80 posto gostovanja, ali u Zeljin sektor C ne idem. Danas sam bio na sjeveru kao i vecina momaka. Imaju ova djeca i nek krenu sve ispocetka.

Obraduj nas Zeljo u cetvrtak :cool:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 02 avg 2015, 23:06

Molim vas, suzdržite se od pisanja do sutra. U afektu svašta napišemo, a onda zažalimo zbog toga.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 5 gostiju.