Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

egocentrik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la egocentrik » 02 avg 2015, 22:56

Ko zeli da se malo nasmije nek pogleda temu Nk Vitez :D :D :urnebes:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 avg 2015, 22:57

Samo da pozdravi forumasa Tifoz-a :wave:
Sugestija pojedinim iskompleksiranim tuzlacima da je tema prognoze PL a ne želje
Mi smo svi prognozirali X, al' eto bila je 2. Al' bitno je da mi imamo komplekse. :roll:
Jedan grad, jedna ljubav!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2015, 23:01

Očigledno je da su štrumfovi dali gol iz nepostojećeg igranja rukom pa onda i iz faula isto tako aut je bio za štrumfa.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 02 avg 2015, 23:12

Ovaj fol stručnjak za suđenje ne vidi ofsajd Benke od barem pola metra ... još Babić potvrđuje da je upravu. :facepalm:

Katastrofa ovaj linijski bio cijelu utakmicu i pored ove greške, oštetio je i Sarajevo za najmanje 2 gola.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2015, 23:17

AlanSmith14 je napisao/la:Ovaj fol stručnjak za suđenje ne vidi ofsajd Benke od barem pola metra ... još Babić potvrđuje da je upravu. :facepalm:

Katastrofa ovaj linijski bio cijelu utakmicu i pored ove greške, oštetio je i Sarajevo za najmanje 2 gola.
Benko u ofsajdu, ti nabavi cvike što prije.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 02 avg 2015, 23:19

Pitaristok je napisao/la:
AlanSmith14 je napisao/la:Ovaj fol stručnjak za suđenje ne vidi ofsajd Benke od barem pola metra ... još Babić potvrđuje da je upravu. :facepalm:

Benko u ofsajdu, ti nabavi cvike što prije.
Navijam za Sarajevo i prilično sam siguran da je ono ofsajd.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 02 avg 2015, 23:22

Jeste ako gledas onu dvojicu u blizini Benke, pogledaj onog skroz krajnjeg iza Krste

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 02 avg 2015, 23:42

Željo joooj... Željo joooj... Željo joooj.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 03 avg 2015, 04:36

Lista pregleda kola PL BiH 2015/16:
[youtube][/youtube]
.
[youtube][/youtube]

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 avg 2015, 11:25

Ako ce prolazak Standarda biti, mozda, cijena titule, zasto da ne? Prolazak u grupnu fazu ti garantuje jos 6(?) utakmica i ogromnu finansijsku injekciju, ne znam kako ce biti sa TV pravima u tom slucaju, pa novi sponzori ce se raspitivati o Zelji + od prodaje Dzeke nekih 600k (tako sam negdje procitao), to su ogromne pare, sto dugovi da se vrate, sredi stadion, dovede par pojacanja na zimu i jos masu toga.

Sa takvom finansijskom stabilizacijom se moze ganjati titula i naredne godine, mada ni prosle nije Zeljo odlicno stajao pa na kraju bi najveci rival Sarajevu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 03 avg 2015, 11:31

Batva je napisao/la:Ako ce prolazak Standarda biti, mozda, cijena titule, zasto da ne? Prolazak u grupnu fazu ti garantuje jos 6(?) utakmica i ogromnu finansijsku injekciju, ne znam kako ce biti sa TV pravima u tom slucaju, pa novi sponzori ce se raspitivati o Zelji + od prodaje Dzeke nekih 600k (tako sam negdje procitao), to su ogromne pare, sto dugovi da se vrate, sredi stadion, dovede par pojacanja na zimu i jos masu toga.

Sa takvom finansijskom stabilizacijom se moze ganjati titula i naredne godine, mada ni prosle nije Zeljo odlicno stajao pa na kraju bi najveci rival Sarajevu.
Prolazak Standarda ne znaci da ces igrati grupe

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 11:33

Batva je napisao/la:Ako ce prolazak Standarda biti, mozda, cijena titule, zasto da ne? Prolazak u grupnu fazu ti garantuje jos 6(?) utakmica i ogromnu finansijsku injekciju, ne znam kako ce biti sa TV pravima u tom slucaju, pa novi sponzori ce se raspitivati o Zelji + od prodaje Dzeke nekih 600k (tako sam negdje procitao), to su ogromne pare, sto dugovi da se vrate, sredi stadion, dovede par pojacanja na zimu i jos masu toga.

Zeljo sve i da prođe Standard ima jos jedna prepreka u doigravanju prije grupne faze. A kad bi se kojim slucajem izborila grupna faza, to bi bio veliki priliv novca u klub od razno raznih stvari, kao i primicanje sponzora i partnera.

P.S. Uz pucanje cireva dusmanima i mnogih na aparatima, ali i tad bi nasli nacin da umanje taj uspjeh.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 03 avg 2015, 11:47

Ulazak u grupe LP ili EL bilo kojeg naseg kluba bi bilo u rangu pronalaska inteligentnog zivota na Marsu.

Realan domet nasih ekipa uz veliku dozu srece i borbe je prolazak do play offa

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 avg 2015, 12:07

Orton je napisao/la:Ulazak u grupe LP ili EL bilo kojeg naseg kluba bi bilo u rangu pronalaska inteligentnog zivota na Marsu.

Realan domet nasih ekipa uz veliku dozu srece i borbe je prolazak do play offa
Tako nekako ali ako kojim slučajem prođemo Standarda zašto ne pokušati? Da nismo skinuli gaće u prvom poluvremenu ko zna šta bi se još desilo, pokazat muda pa šta bude.. A uz to se i nadat nekoj ludoj sreći pa da od svih teških protivnika nas zapadne neki najmanje težak.. Sve je to šta bi bilo kad bi bilo, sve su to maštanja a pred nama u četvrtak ogromna prepreka iako se može reći da je prelazna ako hrabro i pametno odigramo.. Ne znam.. Da sa Realom igramo ja bi se nadao prolazu.

I sinoć sam rekao na onoj drugoj temi a sada govorim i ovdje, zajebancije na račun utakmica sa Borcem i Radnikom razumijem, ali da nas neko zajebava što igramo sa Standardom u četvrtak :roll: . Plitkih li mozgova na forumu :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 03 avg 2015, 12:14

Ma normalno pokusat,udarat grizt cupat,rukama golove davat sta god samo da se prodje.

Ulog je svakako visok!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 03 avg 2015, 12:15

A ukoliko ne prodjete slStandard a izgubite u Vitezu?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 avg 2015, 12:49

Ništa rekao nisam nakon ova dva poraza jer kao što neko na našoj temi reče, pored svih životnih problema sa kojima se susrećemo oni su nas ipak učinili najsretnijim na svijetu i to im ne mogu zaboraviti. Cijelu prošlu polusezonu su ginuli, grizli su i od ekipe koja je stavljana ispod 5.og mjesta u dosta slučajeva postali smo u jednom momentu za neutralne čak i najveći favorit za osvajanje. Niko to nije očekivao ali eto.. Ja sam svjestan da smo mi doživjeli dva poraza ali sam isto tako svjestan da niko ne može igrati na dva fronta, ni mi ni vi ni peti ni deseti. 3 utakmice za tako kratko vrijeme, nismo mi spremni dovoljno za to i to je činjenica. Jedina greška je što se cijela ekipa nije izmjenila sem eto npr Mladenovića kako bi se bar malo uigrao prije revanša i to je to, možda i ja griješim pa zato nisam ja u stručnom štabu već neko ko definitivno zna što je bezbroj puta pokazao. Kako god, igrači su sa ovim sebi samo otežali prvenstvno i poraz od Viteza bi ja lično doživio kao katastrofu, šta god da se desi u četvrtak i koliko god se istrošili u četvrtak od Viteza se mora pokupiti puni plijen. Za ova dva poraza ništa nisam rekao dok god traje ova europska priča ali kao što sam već rekao.. Šta god da se desi u četvrtak, prošli ili ispali, koliko god da poginu na terenu pobjeda protiv Viteza mora doći. Eh, žao mi je njih samo što su sami sebi zakomplikovali situaciju i dodatno nabili pritisak koji će i Vitezu definitivno otvoriti šansu. Niko se ove godine neće dobro provesti, svi će igrati sa 150% svojih mogućnosti a ti kad shvatiš da istrošen od Europe igraš 2-3 dana poslije utakmicu protiv ekipe koja igra, kao što sam već rekao sa 150% svojih mogućnosti, dešavaju se problemi. Protiv Standarda poginut, protiv Viteza poginut i drugi put ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 03 avg 2015, 14:38

RN87 je napisao/la:A ukoliko ne prodjete slStandard a izgubite u Vitezu?
Uvijek oni lose krenu sezonu i onda iz kola u kolo sve bolje igraju.
Ovako iskreno kome je do Radnika dok si jos u Evropi.
Da svi nerazmisljaju samo o Standardu i da su fasovali prvu 4-5 golova uzeli bi Radnika laganice. Ovako svi se nadamu nekom cudu a i imaju aktivan rezultat pa sto i ne pokusati.
Svake sezone lose na jesen pa onda se vade. Sve nekako polazim da vijerujem u to njihovo plavo proljece. I najopasniji su kad ih svi otpisu i nevide u nekim kalkulacijama onda ovi sve iznenade. Eto ih na proljece pusu za vrat pitarim.
Cudan je taj Zeljo valjda im Osim ugradio neki pobjednicki mentalitet.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 03 avg 2015, 14:40

[youtube][/youtube]

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 avg 2015, 15:05

TNT je napisao/la:
RN87 je napisao/la:A ukoliko ne prodjete slStandard a izgubite u Vitezu?
Uvijek oni lose krenu sezonu i onda iz kola u kolo sve bolje igraju.
Ovako iskreno kome je do Radnika dok si jos u Evropi.
Da svi nerazmisljaju samo o Standardu i da su fasovali prvu 4-5 golova uzeli bi Radnika laganice. Ovako svi se nadamu nekom cudu a i imaju aktivan rezultat pa sto i ne pokusati.
Svake sezone lose na jesen pa onda se vade. Sve nekako polazim da vijerujem u to njihovo plavo proljece. I najopasniji su kad ih svi otpisu i nevide u nekim kalkulacijama onda ovi sve iznenade. Eto ih na proljece pusu za vrat pitarim.
Cudan je taj Zeljo valjda im Osim ugradio neki pobjednicki mentalitet.
A i prolazak u playoff bi bio mac sa dvije ostrice , uprava mora ekspresno pronaci 2-3 igraca u slucaju prolaza , inace riskirate da u ligi nakon 4 kola budete bez boda sto bi vas stavilo u izuzetno nezgodnu situaciju pogotovo kad sad zbog skracenja lige svi zapinju jer je svaki bod bitan.
Tesko je biti pametan u ovom trenutku ,jedan od krivaca je onaj ko je doveo Livaju ,a otjerao za barem pola klase tri bolja igraca od njega na toj poziciji.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.