nemas se sta cuditi liga je korumpirana do bola i tu nema nevinih nije zeljo ni gori ni bolji od ostalih samo je iskoristio svoje prilikezlaya_tm87 je napisao/la:Fora je u tome, kad god da se desi neko iznenadjenje, odmah mora biti namjesteno. Ta prica je fakat dosadila. Od kako sam poceo pratiti ovaj forum, samo nailazim na neke teorije zavjere, trokutove i ostalo, sto nekad stvarno ide u ekstreme. Najsmjesnije mi je bilo kad je Leotar uzeo Celika, odmah su poceli dolaziti ljudi na nasu temu sa pricom tipa 'svi mi znamo sta ce se sada desiti u zadnjem kolu' (Leotar - Zeljo). Cudi me kako danas nisu pocele price o tome da se Siroki kupio utakmicu.borcev_navijac je napisao/la: nemam namjeru da polemisem eto ti vjeruj da je sve bilo regularno. mozda i jeste. Meni elementarna logika govori da je kupljena utakmica. kad ekipu koja je ioanko slabija oslabis dodatno neigranjem najvaznijih igraca , kad se ne potrudis da imas domacinsko sudjenje, sto moze dobiti svako u ovoj ligi, onda protivniku ostaje samo da poentira.
al kako rekoh i ako ste nek ste, ocito ovdje tako mora ako hoces da uzmes nesto, i zeljo je to majstorski uradio, skidam kapu upravi zeljeznicara a nasa se pokazala kao prava amaterska kad je ta igra u pitanjuPo ovome koliko nasi klubovi kupuju utakmice, da se zakljuciti da trose milione... Uglavnom, meni je drago zbog mog kluba jer je trenutno realno najbolji, koliko god drugi to osporavali. Da li kupuju utakmice me ne zanima, nek' kupe Ligu sampiona sto se mene tice, a mi se "vidimo" 5.5. na moj rodjendan. Zivio...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
TREĆI PUT ČASTIMO !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Liga je "korumpirana do bola" pa se osvojilo najviše gostujućih bodova od kada je osnovana. Najbolje je tri za triborcev_navijac je napisao/la:nemas se sta cuditi liga je korumpirana do bola i tu nema nevinih nije zeljo ni gori ni bolji od ostalih samo je iskoristio svoje prilikezlaya_tm87 je napisao/la:Fora je u tome, kad god da se desi neko iznenadjenje, odmah mora biti namjesteno. Ta prica je fakat dosadila. Od kako sam poceo pratiti ovaj forum, samo nailazim na neke teorije zavjere, trokutove i ostalo, sto nekad stvarno ide u ekstreme. Najsmjesnije mi je bilo kad je Leotar uzeo Celika, odmah su poceli dolaziti ljudi na nasu temu sa pricom tipa 'svi mi znamo sta ce se sada desiti u zadnjem kolu' (Leotar - Zeljo). Cudi me kako danas nisu pocele price o tome da se Siroki kupio utakmicu.borcev_navijac je napisao/la: nemam namjeru da polemisem eto ti vjeruj da je sve bilo regularno. mozda i jeste. Meni elementarna logika govori da je kupljena utakmica. kad ekipu koja je ioanko slabija oslabis dodatno neigranjem najvaznijih igraca , kad se ne potrudis da imas domacinsko sudjenje, sto moze dobiti svako u ovoj ligi, onda protivniku ostaje samo da poentira.
al kako rekoh i ako ste nek ste, ocito ovdje tako mora ako hoces da uzmes nesto, i zeljo je to majstorski uradio, skidam kapu upravi zeljeznicara a nasa se pokazala kao prava amaterska kad je ta igra u pitanjuPo ovome koliko nasi klubovi kupuju utakmice, da se zakljuciti da trose milione... Uglavnom, meni je drago zbog mog kluba jer je trenutno realno najbolji, koliko god drugi to osporavali. Da li kupuju utakmice me ne zanima, nek' kupe Ligu sampiona sto se mene tice, a mi se "vidimo" 5.5. na moj rodjendan. Zivio...
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
copy/paste sa jednog foruma:
Ukoliko Željo plaća za sex to samo znači da svu svi ostali u ovoj ligi kurve.
Ukoliko Željo plaća za sex to samo znači da svu svi ostali u ovoj ligi kurve.
-
borcev_navijac
- Kontakt:
nikad_izvini je napisao/la:Znači, ŽELJO je kriv jer se jedan od Škaljića posvađao sa trenerom Veležaborcev_navijac je napisao/la:stačno isto ponavljas, to ti nije nikakav argument. Rekoh gore ionako slabiju ekipu dodatno obezglavis, i pustis je da igra sa puno boljim bez domacinskog sudjenja, tad ona moze da stvori sanse, ali protivnik dobija na puno veci kvalitet. Velez s tom ekipom nije imao sanse da pobjedi , pa cak i da je dao go iz neke od tih sansi , nisu bas mogli da stoje dok zeljo igra. Mozda su cak igraci posteno odigrali, ali je uprava veleza tako oslabila ekipu da joj je oduzela svaku realnu sansu za uspjehom.nikad_izvini je napisao/la:Zašto je onda naš golman bio igrač utakmice. Pogledaj pregled utakmice iz Trebinja, Leotar-Široki, pogledaj "šanse"Leotara a onda uporedi to sa utakmicom u Mostaru, Velež-Željo i šansama koje je imao Velež. Logike malo, molim
Željo je kriv jer im Čolić pije po kafanama, dolali kući u 04.00 pijan a ujutro u 09.00 idu u Lukavicu da igraju utakmicu. Željo je kriv jer taj Čolić i Knežević igraju na malonogometnim turnirima
Željo je kriv jer je Velež PREDZADNJA ekipa u drugom dijelu sezone po broju osvojenih bodova. Počinjem da se pitam jel neko blesav ovdje
![]()
Ako ovako nastavite, Željo će biti kriv i za globalno zagrijavanje. Mnogo smo nešto uticajni
ok u pravu si , u ovom cesto nepostenom takmicenju ovo je bila rijetko postena utakmica
eto zadovoljan ?
TREĆI PUT ČASTIMO !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Narod u BiH ima vrlo zanimljivu osobinu. Naime, svoje neuspjehe pravda tako što sve "uspješne" proglasi kriminalcima.
Uglavnom, sad će kup. Dvije utakmice. Da vidimo ko je bolji. Trenutno, nijedna ekipa nema više osvojenih bodova u međusobnim duelima od Želje. Znači, NIJEDNA. Torpedo je najbliži da to postigne jer su nas dobili na Grbavici.
Kad se štimaju prvenstva kao domaćin ne prosipaš bodove. Al doduše, ako možemo natjerati Čolića da pije, MI MOŽEMO SVE.
Čuvajte se Želje. Posmatramo vas
Uglavnom, sad će kup. Dvije utakmice. Da vidimo ko je bolji. Trenutno, nijedna ekipa nema više osvojenih bodova u međusobnim duelima od Želje. Znači, NIJEDNA. Torpedo je najbliži da to postigne jer su nas dobili na Grbavici.
Kad se štimaju prvenstva kao domaćin ne prosipaš bodove. Al doduše, ako možemo natjerati Čolića da pije, MI MOŽEMO SVE.
Čuvajte se Želje. Posmatramo vas
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Zato necet ni jedno ni drugo dobiti a s tim u vezi ni osvojiti.EastStand je napisao/la:' ? " &, ' тај " % $ уз њега, он ' се не "...drop je napisao/la:Što ce vam kup kad to ne treba vamanije to za vas , definitivno...to i sami tvrdite , na koncu
Na osnovu onih pobijeda u 91,92,i jos neke devedesete minute.
i ovo vam je puno.
Iduce godine bi kao i Modrica mogli ste se uhvatiti noge.Niste odavno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato necet ni jedno ni drugo dobiti a s tim u vezi ni osvojiti.
i ovo vam je puno.
Iduce godine bi kao i Modrica mogli ste se uhvatiti noge.Niste odavno.[/quote]
Druze, prosla su ta vremena kad je Borac prljavim namjestaljkama pojedinih klubova ispao iz lige, taj se film vise nece gledati, u buducnosti Borac ce biti stabilan klub koji ce svake god. izlaziti u Evropu kako i dolikuje jednom takvom klubu, a i gradu kao sto je Banjaluka, a ako se ne osvoji ove god. titula osvojice se sledece ili neke naredne god, i onako je "red" na nas sl. god.
NAPRIJED BORCE BORI SE, NASA PJESMA ORI SE!!!
i ovo vam je puno.
Iduce godine bi kao i Modrica mogli ste se uhvatiti noge.Niste odavno.[/quote]
Druze, prosla su ta vremena kad je Borac prljavim namjestaljkama pojedinih klubova ispao iz lige, taj se film vise nece gledati, u buducnosti Borac ce biti stabilan klub koji ce svake god. izlaziti u Evropu kako i dolikuje jednom takvom klubu, a i gradu kao sto je Banjaluka, a ako se ne osvoji ove god. titula osvojice se sledece ili neke naredne god, i onako je "red" na nas sl. god.
NAPRIJED BORCE BORI SE, NASA PJESMA ORI SE!!!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
kako to da uvjek ŽELJO kupuje utakmice?????a leotar,zrinjski,siroki,sarajevo,modrica regularno osvajaju prvaka nase zemlje...NIJAZE MI TE VOLIM
ŽELJO JE ŠAMPION I POBJEDNIK KUPA BOSNE I HERCEGOVINE A VI KAKO HOCETE 
": % % $ $
& је поражен у & у ? (2:0) $ $ " & посустао у " са " за ? јер су ? % ? гостовање у ' $ ? (0:2). "Црвено-?" $ заостају " & " ", ? $ & " " % " ?, у " остаје $ $ се ' $ " пехара јер у " $ " " & $ "?" са """ (2:0, 4:2)
У " 45 " & је " $ ? % $ ? 0:0, ? се % & " " / " / ?. ", ? ? $ " у & наврата је " & $.
" за " $ ?. $ је & на & " $, " ' $ " " " & ? на & ? $. & је % на ' терену " &, ? $ ' " ?, % " теже ? $. $ ? је $ % % " ? $ ' " & ? ? " " у $ - " је % ¥ % & Зоран ".
Он је " / на своје " % су у 81. " $ $ $ $ $ $ $ 2:0.
- / ' & " $ ?. $ је ? " 1:0, " је ? отворена, ? $ ' ? " $ ?, " је ? јасно $ - $ пораз на "%". & ? трофеје, а ?, $ ' " $ " ? - & је ".
Стратег ? " не " $ у " првенствене &.
- $ & сезоне су % " ?, а $ ' је ? ' " ". Све снаге ' $ " на ' " су $ '. Прво у $ " " ? сусрет & " " ", а ' у првенству $ $ ". " су $ $ - & је ".
' на "%" са ? су ? " ? $ " $ ? " " ? Ступар.
- ? ? $ ", ? нас је " ? ' $ ? $ $ у ? & ? сусрета & " " " - & је ".
(? &)
& је поражен у & у ? (2:0) $ $ " & посустао у " са " за ? јер су ? % ? гостовање у ' $ ? (0:2). "Црвено-?" $ заостају " & " ", ? $ & " " % " ?, у " остаје $ $ се ' $ " пехара јер у " $ " " & $ "?" са """ (2:0, 4:2)
У " 45 " & је " $ ? % $ ? 0:0, ? се % & " " / " / ?. ", ? ? $ " у & наврата је " & $.
" за " $ ?. $ је & на & " $, " ' $ " " " & ? на & ? $. & је % на ' терену " &, ? $ ' " ?, % " теже ? $. $ ? је $ % % " ? $ ' " & ? ? " " у $ - " је % ¥ % & Зоран ".
Он је " / на своје " % су у 81. " $ $ $ $ $ $ $ 2:0.
- / ' & " $ ?. $ је ? " 1:0, " је ? отворена, ? $ ' ? " $ ?, " је ? јасно $ - $ пораз на "%". & ? трофеје, а ?, $ ' " $ " ? - & је ".
Стратег ? " не " $ у " првенствене &.
- $ & сезоне су % " ?, а $ ' је ? ' " ". Све снаге ' $ " на ' " су $ '. Прво у $ " " ? сусрет & " " ", а ' у првенству $ $ ". " су $ $ - & је ".
' на "%" са ? су ? " ? $ " $ ? " " ? Ступар.
- ? ? $ ", ? нас је " ? ' $ ? $ $ у ? & ? сусрета & " " " - & је ".
(? &)
Druze, prosla su ta vremena kad je Borac prljavim namjestaljkama pojedinih klubova ispao iz lige, taj se film vise nece gledati, u buducnosti Borac ce biti stabilan klub koji ce svake god. izlaziti u Evropu kako i dolikuje jednom takvom klubu, a i gradu kao sto je Banjaluka, a ako se ne osvoji ove god. titula osvojice se sledece ili neke naredne god, i onako je "red" na nas sl. god.nasborik je napisao/la:Zato necet ni jedno ni drugo dobiti a s tim u vezi ni osvojiti.
i ovo vam je puno.
Iduce godine bi kao i Modrica mogli ste se uhvatiti noge.Niste odavno.
NAPRIJED BORCE BORI SE, NASA PJESMA ORI SE!!![/quote]
sad kad bih ti ja reko da je borac nudio 150 000 za kup ti mi nebi vjerovo,samo cu ti reci raspitaj se gdje su bile pojedine osobe iz vase uprave zadnjih par dana ako saznas javi mi se...eto toliko
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
[sad kad bih ti ja reko da je borac nudio 150 000 za kup ti mi nebi vjerovo,samo cu ti reci raspitaj se gdje su bile pojedine osobe iz vase uprave zadnjih par dana ako saznas javi mi se...eto toliko[/quote]
Hahahaha pa ko bi ti to vjerovao, cuj nudio 150 000 KM za kup, ciji je nagradni fond finala 15 000 KM
Gdje je tu racunica, a u ostalom nije kup vama u dzepu pa da se vama nesto nudi, te price su smijesne i bas su ovako za laku noc u ovo doba

Hahahaha pa ko bi ti to vjerovao, cuj nudio 150 000 KM za kup, ciji je nagradni fond finala 15 000 KM
Gdje je tu racunica, a u ostalom nije kup vama u dzepu pa da se vama nesto nudi, te price su smijesne i bas su ovako za laku noc u ovo doba
Mislim da ova recenica bolje od svega odslikava o kakvom se alibi tipu i trenera i covjeka radi.....Znaci sve bi bilo super da je ostalo 1-0!!Он је " / на своје " % су у 81. " $ $ $ $ $ $ $ 2:0.
- / ' & " $ ?.........................
Svaki normalan i hrabar trener ce kod 0-1 poslati u zadnjim minutama sve u napad,cak i golmana u prekidima,jer 0-1 ili 0-2 je potpuno svejedno,a eventualnih 1-1 nije svejedno,a on isto igra i kod 0-0 i kod 0-1,nikakva ofanziva...Samo cuva sebe,logigom vazno je da se ne obrukamo,izgubimo minimalno pa cu ja po novinama govoriti kako smo imali sanse.....jos ovakav mlakonja nije bio u Borcu od kad ja pratim Borac,a pratim ga jako dugo!
E vidis to meni nije nikako jasnojasno...Mi bukvalno nemamo sta izgubiti na gostovanjima,a on igra bunker!Da li on ne zna postaviti ofanzivnu taktiku i preuzimati inicijativu?Ne shvatam zasto ne kaze momcima igrajte fudbal idite napadajte,a ne ko pizdurina se povuci i cekati kontru!Na vecini terena nema uopste pritiska sa tribina,tako da u gostima jedino sto je minus je domacinsko sudjenje ali ni to nije izgovor ako mi stvaramo sanse...Jedna ce upasti.Schlager je napisao/la: Mislim da ova recenica bolje od svega odslikava o kakvom se alibi tipu i trenera i covjeka radi.....Znaci sve bi bilo super da je ostalo 1-0!!
Svaki normalan i hrabar trener ce kod 0-1 poslati u zadnjim minutama sve u napad,cak i golmana u prekidima,jer 0-1 ili 0-2 je potpuno svejedno,a eventualnih 1-1 nije svejedno,a on isto igra i kod 0-0 i kod 0-1,nikakva ofanziva...Samo cuva sebe,logigom vazno je da se ne obrukamo,izgubimo minimalno pa cu ja po novinama govoriti kako smo imali sanse.....jos ovakav mlakonja nije bio u Borcu od kad ja pratim Borac,a pratim ga jako dugo!
Treci put castimo
Nema sta da ti ne bude jasno,lijepo je to objasnio Rade Serbedzija u filmu "Variola Vera" recenicom-"Pitchka,to je polni organ,a pizzda,to je karakterna osobina"!
- Simpatizer
- Kontakt:
Gledam sinoc onaj pregled i ne mogu da vjerujem da Vukelja nije zabio ono. Totalno je van forme.
Takodje, Susac je rupetina! Jaukali smo zato sto Milinovic ne mrda sa gola, ali mozda je bolje da nismo. Ono istrcavanje Susca, nakon cega je Sloboda pogodila precku, je tragikomicno.
Takodje, Susac je rupetina! Jaukali smo zato sto Milinovic ne mrda sa gola, ali mozda je bolje da nismo. Ono istrcavanje Susca, nakon cega je Sloboda pogodila precku, je tragikomicno.
HAJ FAJV
Ocigledno da je pustanje Starcevica da ode bila velika greska,jer izgleda da niti jedan golman od ova tri nije kalibar za Borac...Jedino nismo Knezevica vidjeli na djelu.Nego ima li negdje pregled sa utakmice da se vidi?
Treci put castimo
http://****.com/index.php?option= ... &Itemid=59 odma poslije zelje sloboda boractatamata je napisao/la:Ocigledno da je pustanje Starcevica da ode bila velika greska,jer izgleda da niti jedan golman od ova tri nije kalibar za Borac...Jedino nismo Knezevica vidjeli na djelu.Nego ima li negdje pregled sa utakmice da se vidi?
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Ako neko bude gledao snimak neka obrati paznju na sansu Kajkuta i kakvu loptu nije htio dodati Chupi koji je stajao na par metara od praznog gola....
eki to ...tatamata je napisao/la:Razbicemo Zeljeznicar u srijedu!Samo cu to reci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.