PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

dzelllo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la dzelllo » 02 avg 2015, 23:42

Kakav je pacijent @Staragarda :o .Moj ti je savjet da hitno posjetis obliznju mentalnu ustanovu.
lezVe do bagro

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2015, 23:44

Baader je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Niko to nije napisao, pise se da trebamo igrati sto bolje i biti u gornjem dijelu tabele ovu sezonu, plan je svake godine praviti sve jaci tim i organizovaniji klub, pa eventualno i izboriti Europu.
Il, sto bi ti meni reko kad sam vas zajebavao za invaziju na BB, 'tebi forum glavni izvor informacija, ubij se :urnebes: :urnebes: :urnebes: '
Nadji nesto drugo da zajebavas, pozdrav.

Već od naredne sezone, Husić u planu ima praviti "dream team" i pokušati izboriti evropsko takmičenje. Nakon toga, za dvije godine, velika mu je želja da Sloboda konačno stigne do nekog trofeja. - See more at: http://www.****/clanak/172206/azmir- ... lkzEF.dpuf

Pljus pljus za izvore informacija na ss.ba i poistovjećivanje s tobom. :kafa:
Pa postavljas clanke iz aprila, moze se milion stvari promijeniti dotad. Stvarno si presmijesan momak
Nad tobom sunce najljepše sja

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 avg 2015, 23:46

pinoglavi je napisao/la: Pa postavljas clanke iz aprila, moze se milion stvari promijeniti dotad. Stvarno si presmijesan momak

Šta sada trebam čitav gugl pretražiti da bih ti noviji članak našao. Taj mi je prvi izbacilo, za mene dosta, priča završena.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2015, 23:50

slika

Karika, kraj aprila... Znaci imam papir iz aprila kada su dijelili iz UG na utakmicama, mogu napisati sta su ciljevi u naredne 4 godine ukljucujuci i ovu da se zna vise za sva vremena :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2015, 23:53

Baader je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Pa postavljas clanke iz aprila, moze se milion stvari promijeniti dotad. Stvarno si presmijesan momak

Šta sada trebam čitav gugl pretražiti da bih ti noviji članak našao. Taj mi je prvi izbacilo, za mene dosta, priča završena.
Veci kralj od pastrmke, ja nemam osnova vas zajebavat jer je na jesen citav vas pdf najavljivao invaziju u BB, a ti mozes jer je Husic u aprilu izjavio da zeli u Europu ovu sezonu. Iako je stav svih navijaca Slobode, strucnog staba i uprave da je ovu sezonu cilj biti u gornjem dijelu.
Logika odlicna, svaka cast, smatrao sam da si inteligentniji od prosjecnog mostarca, ali nista izgleda.

Pastrmka to sto je solinasu drazi zeljo od standarda, a opet ih zajebava kad izgube od radnika je potpuno normalna stvar, i ja dijelim isti stav. To sto zivis u gradu gdje mrznja isparava (bez neke lose namjere, samo cinjenica), pa ti je mrznja vec usadjena, ne mora onda znaciti da je svakome tako.
Zelji sve najbolje u Europi, u ligi cu se smijat ovakvim porazima, ali opet bi mi bilo draze da oni odu u Europu, nego timovi koji bi na europskim utakmicama nosili zastave susjednih zemalja.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 avg 2015, 23:56

Stabilizacija.

Ko i Velež godinama već.

Eto koliko ste iza nas. :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2015, 23:58

Baader je napisao/la:Stabilizacija.

Ko i Velež godinama već.

Nekad si znao kako treba odgovorit, sad vec smijesan postajes, vozdra :D

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 03 avg 2015, 00:00

pinoglavi je napisao/la:
Baader je napisao/la:Stabilizacija.

Ko i Velež godinama već.

Nekad si znao kako treba odgovorit, sad vec smijesan postajes, vozdra :D
Kad ste ko bubice, nema energije na temi otkako se intelektualna krema ne javlja.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 03 avg 2015, 00:05

Hej momci u plavom imam losu vijest, iz lige ispada ekipa sest hahahahhahaha

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 avg 2015, 00:07

ren_hz je napisao/la:
Andrija je napisao/la:
ren_hz je napisao/la:Moram priznati da sam donedavno gotivio ovaj Velez, al citajuci aktivnije ovaj forum, krajnje je vrijeme da dobiju jednu pljusku od Divova sa Koseva.

Mi s njima sve na finjaka, a oni plavlji od Zeljinih navijaca. Uostalom, pristupi utakmicama protiv nas i njih najbolje to pokazuju.
Jedva cekam 12. kolo
Sta ba pricas,koji kura*,to ako neki forumasi pricaju s normalnim navijacima zelje koji sumnjam da su manijaci znaci da smo svi dobri sa njima.Mi vama igrace i igrace dali i ti tko da govoris.Bas ti hvala Sarajlijo.
Daj ba, uozbilji se, kao eto njima niste dali igrace. Sta vise, od rata na ovamo vise su oni koristi imali od vasih igraca.
Ono sto najvise boli su dijametralno razliciti pristupi utakmicama protiv Sarajeva i protiv Zeljeznicara. Sto se vidi i po pisanju na forumima.
Slažem se donekle, ali možda malo pretjeruješ. Uprava im jeste se ponašala šupački, bar ova koja je bila prije ove sadašnje jer koliko sam primijetio promjenili su upravu nedavno, i istina je da se 99% naguzi ekipa štrumfovima ali RA realno ne može uticati na to. Na kraju krajeva, navijači sa stadiona na tekmama protiv Želje su pokazali šta misle o tome sa skandiranjem biće željo qrc šampion i Sarajevo. Pošto si i sam naveo da si malo aktivnije čitao forum, vjerovatno si primijetio uvijek istu ekipu likova njihovih koji su malo više iskompleksirani pa lete da popljuju sve u i oko Sarajeva (neću ih imenovati, znaš vjerovatno i ti na koga mislim ali bolje da se ne javljaju živ bio..) ali isto tako mislim da je većina Mostaraca na forumu opet normalna. Lično poznajem određen broj navijača Veleža što prijatelja što rodbine, nekima je moj klub draži a nekima malo manje ali svi imaju potpuno suprotnu priču i mišljenje od pojedinaca koji ovde pišu donekle nebuloze sa njihove strane.

Zato predlažem pojedincima s njihove strane a i sa naše ako takvih ima koji žele da napuckavaju atmosferu da "ohanu" sa tim, ako im je do hebavanja majki i belaja onda neka izvole na livadu pa nek' se marišu s komšijama uz urlike. Zar nije lijepo čuti recimo čudna jada od Mostara grada na poluvremenu na Koševu na tekmi FKS-Velež? Zar nije lijepo vidjeti navijače Veleža sa rekvizitima koji pred utakmicu opušteno hodaju Sarajevom i Koševom? Zar nije lijepo vidjeti momke iz Hz koji su pred posljednju tekmu u Mostaru sa Veležom bili zajedno sa nekim tamošnjim momcima u RA pubu i ispijali piće? Zar nije lijepo slušati svaku utakmicu zajedničko pjevanje himne i slušati 90 minuta sportsko navijanje i jednih i drugih bez međusobnog vrijeđanja? Zar nije lijepo kad ja odem na utakmicu dole i osjećam se k'o kod kuće i prije i za vrijeme utakmice sa rekvizitima FKS bez ijedne ružne riječi? Ako je pojedincima (recimo sad sa Veležove strane) draže da na utakmicu ulaze u 15-oj a izlaze u 70-oj, ako im je draže da ako žele pješke doći do stadiona moraju sakrivati šalove i zakopčavati jakne da im se ne vidi duks RA umjesto opuštene atmosfere - onda udrite. Pa napravite sebi od gostovanja na Koševu ono što trenutno imate na Grbavici, Tušnju i ostalim ne baš tako gostoprimljivim sredinama prema vama.

Vozdra svim normalnim navijačima Veleža, prepoznat' će se oni sami koje ja gotivim, neću ih navoditi baš ni kao one o kojima imam suprotno mišljenje. Ili ako ništa, pozdrav onim navijačima Veleža koji tu budu na utakmicama Veleža protiv mog kluba i od kojih ja vidim potpuno drugačije ponašanje u odnosu na neke likove s foruma.

:bih:
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 avg 2015, 00:16

Zajebancije koje se odnose na utakmice sa Borcem i Radnikom mogu da shvatim, ali da nas neko zajebava što kao jedini predstavnik BiH u europskim takmičenjima igramo protiv jednog Standarda, e to nikako ne shvatam :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 03 avg 2015, 00:33

:oops: :oops:
ovo se desi kad neko umisli nesto sto nema veze sa mozgom :D :nene: :nene:[/quote]
Zeljo u borbi za opstanak.neprocjenjivo[/quote]
Cak i Velez ispred njih. :urnebes: :urnebes:[/quote]
Ahhahahha....dobro nemoj tako drug.......Velez IMA publiku ,vjerne navijace iza sebe........ Mora biti ispred......... :bih:
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 03 avg 2015, 00:40

tareizo je napisao/la:ovo se desi kad neko umisli nesto sto nema veze sa mozgom :D :nene: :nene:
Zeljo u borbi za opstanak.neprocjenjivo[/quote]
:tokralju:[/quote]

zenicacelik mi treba da cistimo svoju avliju jer puno je prljavija od svih drugi klubova u bosni zato no provocirati[/quote
Ne zelim sa tobom u raspravu zato.... Ne kaci se na moje postove..... Poz brate. ….
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 03 avg 2015, 01:28

U životu treba biti samo Borac i Radnik
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 avg 2015, 01:44

tepsija je napisao/la:
solinas je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Kakve veze vi podrinjci imate sa utakmicom Zeljeznicar-Radnik?Ne razumijem.
To pitaj podrinjce.vecina navija za selju i Sarajevo.
Ali vjerujem da nemaju ama bas nikakve.isto kao i Mostar i velez.
Jer velez je iz vrapcica ne iz mostara.velika razlika
djuturum a djecacki nepismen i razigran.Isto kao sa ste u Prateru umazani secernom vunom.
Razumijem samokriticnost, razumijem priznavanje neznanja samome sebi, lakse insanu tada bude jer i sam tvoj post (a masu je takvih) vrvi od nepismenosti osnovnoskolske, ali kad se tvoja kritika i na Pastrmku prenese, opravdano, e onda... ko koga ovdje yebe ba
Tifoz je napisao/la: Neznam odkad ti pratis Sarajevo ali vidim nisi odavno. Kakav Dzeno jeli Kodro dosao prije ljetnih priprema te sezone. Malo si se pogubio brato. Sjecam se dobili ste Partizan u Turskoj 1:0 s Mehom na pripremama
Sta mai neznalice vrla, neznas da neznas ne znalice ne vidjena, i ti u zavadi sa gramatikom? Yebem li vam uciteljicu vasu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 03 avg 2015, 10:14

Ako toliko ove Fukare mrze Zelju,kako su onda dopustili da im kapiten i glavni igrac kluba bude "mrtvi" manijak?

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 03 avg 2015, 10:21

rodjenizavjecnost je napisao/la:Ako toliko ove Fukare mrze Zelju,kako su onda dopustili da im kapiten i glavni igrac kluba bude "mrtvi" manijak?
Kakve veze imaju Fukare sa transferima kluba ? Jesu li ga oni mozda moraliu ubiti sto je igro za Zelju ? Covjek je dao gol tom istom Zelji.

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 03 avg 2015, 11:21

Suljo20002 je napisao/la:
rodjenizavjecnost je napisao/la:Ako toliko ove Fukare mrze Zelju,kako su onda dopustili da im kapiten i glavni igrac kluba bude "mrtvi" manijak?
Kakve veze imaju Fukare sa transferima kluba ? Jesu li ga oni mozda moraliu ubiti sto je igro za Zelju ? Covjek je dao gol tom istom Zelji.
Zato sto laju na sve sto ima veze sa Zeljom,a po tvojoj logici nebi trebali ni manijake mrziti nisu oni igrali protiv Leotara?

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 avg 2015, 11:28

Rodjeni, samo ti mali prst viri iz njihove prde.

Rodjeni poceraj.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

let3
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la let3 » 03 avg 2015, 13:18

rodjenizavjecnost je napisao/la: Zato sto laju na sve sto ima veze sa Zeljom,a po tvojoj logici nebi trebali ni manijake mrziti nisu oni igrali protiv Leotara?
pa zato što su tuzlaci umislili da ih je Željo izbacio iz lige, a ne oni sami sebe svojim lošim igrama

i zato što je uvijek je lakše kriviti drugog za svoje neuspjehe, nego samog sebe (zakon psihologije).....jednostavno, više im odgovara takva percepcija i zato se nafuravaju i lože nešto protiv Želje :crazy: ....što jako smiješno izgleda.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, sarajevo19461987, supervizor i 16 gostiju.