BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
@BiKi doobrodošao nazad. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala, Bugojanac! Promocije,Zeljo i tako to... 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
jel izasla lista za quale US Opena ?
Veceras ili sutra, koliko znam!
@ biki nije fer sto si nas zapostavio, odmah nema ni @shminke na temi 
Ocekivao sam od tebe neki opsiran post u vezi Mirzinog uspijeha, al haman te je Zeljo juce ubio u u zdrav mozak
P.S haman Mirza jaran sa ovim kinezom cim igra parove snjim
Ocekivao sam od tebe neki opsiran post u vezi Mirzinog uspijeha, al haman te je Zeljo juce ubio u u zdrav mozak
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:@ biki nije fer sto si nas zapostavio, odmah nema ni @shminke na temi
Za Mirzu cu napisati baska, samo da malo dodjem sebi od jucer.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba čovjeka podržat kupovinom knjige
Ja obećavam da ću kupit dok zaradim svoje pare, kad će to bit', ne znam 
Listu za kvale US Opena nećemo vidjeti minimalno do srijede. Prepuštam vam Mirzu i kadete (košarku) i naravno Želju, ode na odmor pa ne znam hoću li imati internet. Vjerovatno će biti slab net pa tako da neću imati mogućnosti gledati mečeve narednu sedmicu.
Listu za kvale US Opena nećemo vidjeti minimalno do srijede. Prepuštam vam Mirzu i kadete (košarku) i naravno Želju, ode na odmor pa ne znam hoću li imati internet. Vjerovatno će biti slab net pa tako da neću imati mogućnosti gledati mečeve narednu sedmicu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Jesi los ybtUnofficialpage je napisao/la:Treba čovjeka podržat kupovinom knjigeJa obećavam da ću kupit dok zaradim svoje pare, kad će to bit', ne znam
Ja odo na odmor 15-tog tamam cu tog dana odgledat qf Mirze u Portorozu, za sf i finale cu se nekako snaci dole kad dodjem i tamam da napunim baterije za US open tad bi nekad trebo biti kuci
A ovih nasi teniserki, jesu dobre u pm 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne ide se ni meni ali hoće roditelji da se malo odmore. 
SumLJam da ću i jedan melč moći dirktno moći gledat, taman kad dođem u sobu snimak gledat, stream ima samo centralnog terena
SumLJam da ću i jedan melč moći dirktno moći gledat, taman kad dođem u sobu snimak gledat, stream ima samo centralnog terena
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
nodyamidza
- Kontakt:
Ouhabab je na sljaci imao par finih rezultata, na tvrdoj podlozi sa Mirzom nema sta traziti i to sve ako prodje Mirza ovog kineza. Sa Brown je sve moguce, on kao i nasi teniseri nema konstantnost. Idemo Mirzaaa.esprit24 je napisao/la:Mirza u prvom kolu protiv nekog kineza Di Wua, u drugom ide na kvalifikanta ili Ouhaba, dok bi u cetvrtfinalu trebao na Dustina Browna![]()
![]()
Šetkić u ovoj Hope and Spirit akademiji. Mislim da su Futuresi prošlost 
Da nije star setkara za ove akademijeremA1 je napisao/la:Šetkić u ovoj Hope and Spirit akademiji. Mislim da su Futuresi prošlost
Daj link pa da povjerujem, nesto mi cudno za antalijsku zvijezdu. Uzgred, Stephane Robert je dedo haman za Aldina, pa eno ga gore u njihovom timu!esprit24 je napisao/la:Da nije star setkara za ove akademijeremA1 je napisao/la:Šetkić u ovoj Hope and Spirit akademiji. Mislim da su Futuresi prošlost![]()
https://www.facebook.com/hopeandspiritBiki je napisao/la:Daj link pa da povjerujem, nesto mi cudno za antalijsku zvijezdu. Uzgred, Stephane Robert je dedo haman za Aldina, pa eno ga gore u njihovom timu!esprit24 je napisao/la:Da nije star setkara za ove akademijeremA1 je napisao/la:Šetkić u ovoj Hope and Spirit akademiji. Mislim da su Futuresi prošlost![]()
Malo prelistate, dosta snimaka sa treninga Kralja Futuresa
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što Aldin trenira. 
Mirza sutra 2. meč na terenu br. 2. nema streama.
Mirza sutra 2. meč na terenu br. 2. nema streama.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovaj Meyers meni izgleda kao neki teniski klaun-mecena, ali neka ga, pomaze igrace, sad vidim i Mikija i Filipa Vegera. Ne znam sta Aldinu moze pomoci kad su njegovi vozovi poprilicno prosli!? Uskoro puni 28, ali kako rekoh, Robert je stariji, pa covjek krpi budzet s tih 6 sedmica nekih obaveza prema Meyersu za koje se ipak bude u finansijskom plusu.
Daj Boze za Aldina da se desi neko cudo, ali covjek je rodjen kao loser. I Fatica cu nekad pogledati, ali njega nakon onoliko poraza iz dobijenih prilika-ne!
Daj Boze za Aldina da se desi neko cudo, ali covjek je rodjen kao loser. I Fatica cu nekad pogledati, ali njega nakon onoliko poraza iz dobijenih prilika-ne!
Eto Forster je postavio
Vrlo je moguće da će i Tomo u tu akademiju (ako ga uspiju nagovorit).
Vrlo je moguće da će i Tomo u tu akademiju (ako ga uspiju nagovorit).
Meni Meyers vise lici na nekog kriminalca i najvise me podsjeca na predsjednika Napolia(ko prati fudbal znat ce o kome se radi). Sretno Aldinu, a ja se nadam da ce Mirza sto prije stati na noge i naci nekog solidnog trenera 
Ne može Mirza tek tako raskinuti saradnju sa ovom akademijom. Uostalom tamo ima bolje treninge nego što bi imao sa većinom trenera. Jedina mana je to što za uzvrat moraš igrat ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.