Velika greska uprave

[/quote]
Neka su odbili ponudu, ne za Milosa nego za bilo koga, proslo je vrijeme kad se FKS moglo ucjenjivati i kupovati igrace iz kluba za sicu. Zna se cija je zadnja po tom pitanju a on nije nimalo naivan. Dug je mjesec, bit ce ponuda a to samo dize cijenu igracima. Nek sam i ovo docekao, amidza ljubim ti narav.[/quote]
Ocekuje se "pojacana" ponuda Atromitosa.
amypitar je napisao/la:Meni je Piksi pokusaj od igraca.Ako zelimo pojacanje mora biti bolji od Stojceva i Alispahica,a on ti nije.
Takvih igraca je jako malo i jos uz to da im je istekao ugovor kod proslog kluba.[/quote]
Jedina dva igraca koja bi ja uzeo a realnost su Sarajeva , mogu se uzet je Subic i Piric . 10 Alispahicu reba dat pravu sansu a i Milos koliko god ga kude zna odigrat. Golman je najbitniji i stvarno nikako ne razumjem sto su se doveli u siuaciju da krenu u sezonu sa dva u najmanju ruku losa golmana , a Subic iako nije prjeki prioritet je ono nesto sto sarajevo mora pocet raditi . Uzimat najbolje igrace , Subic je invensticija koja bi mogla propast samo u slucaju neke grozne povrede.Sarajevo uskoro mora pocet kupovat igrace , naravno razumjem sto se jos ne radi to ( hocemo da dodjemo na 0 ), al o je realno sto rade ostali prvaci , prave ekipu najbolju iz svoje lige i dodaju sta moze iz vana. Oprez kod transfera totalno podrzavam . Jako je vazno koliko ce se prodat prvih nekoliko igraca , to ce bit reflekovano kako ce nam prilaziti klubovi u buducnosti.