Ma jarane on je pretjero sa tabletama. Puca ga kontraefekatastra1922 je napisao/la:izgleda opet zaboravio tabletu popitiBiberBiber je napisao/la:Ti bi igro generalke sve dok Zvijezda ne pobijediastra1922 je napisao/la:ja ocekujem novu generalkugeneralka pokazala da je ekipa slaba skroz mi pobijedili samo Šamac i one čobane sa Kupresa bravo Hamza i Nedime šta ste nam doveli sve
![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
⭐
Svako jutro se probudim i kontam iznenadiće nas uprava nekim kvalitetnim napadačem. Mislim valjda su i oni shvatili da bez tog špica neće ići. Jer realno mi smo u 9 pripremnih utakmica(da me neko pogrešno ne shvati nisu bitni rezultati) zabili 10 golova od toga smo u 3 dali 8(Kupres, Orašje, Šamac), znači u ostalih 6 samo 2 gola. Malo brate još ako se zna da su ovo pripreme i da svaka ekipa manje vodi računa o odbrani, tj.lakše je naći put do mreže, onda je ovo zabrinjavajuće.
Ponovo ponavljam rezultati u prijateljskim i nisu toliko bitni koliko naša neefikasnost, pa i ptice na grani vide da fali napadač samo oni naši u upravi izgleda ne vide.
Samo da neko ne počne prosipat nema napadača, traži puno para itd. Evo ovako Malčić se mogao dovesti to pouzdano znam(bilo je nekih problema finansijskog smisla), ali to se moglo riješiti. Pare koje će dobijati Pliska, Asanović i još jedan veznjak(nije bitno koji Pavić, Đurđević, Bašić, Pirić) mogle su se dati Malčiću i uz Ristića i Isanovića to bi bilo sasvim dovoljno.
Ponovo ponavljam rezultati u prijateljskim i nisu toliko bitni koliko naša neefikasnost, pa i ptice na grani vide da fali napadač samo oni naši u upravi izgleda ne vide.
Samo da neko ne počne prosipat nema napadača, traži puno para itd. Evo ovako Malčić se mogao dovesti to pouzdano znam(bilo je nekih problema finansijskog smisla), ali to se moglo riješiti. Pare koje će dobijati Pliska, Asanović i još jedan veznjak(nije bitno koji Pavić, Đurđević, Bašić, Pirić) mogle su se dati Malčiću i uz Ristića i Isanovića to bi bilo sasvim dovoljno.
- GoskGabela
- Kontakt:
Ohladite ljudi pripremne su jedno,a natjecateljske tekme drugo,mislim da vam nece izostat pobjeda u prvom kolu,Zvijezda ide na vrh to mi je potvrdjeno od vaseg clana uprave,inace i mi pretendiramo na.vrh,ali ako zaostanemo na polusezoni dosta bodova,onda ce slijediti otpustanja igraca i davanje prilike mladjim nadama a u nastavku prvenstva radit ce se za Zvijezdu,to je pouzdan info
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ja sam isto prijatelju ubijedjen da se mi vracamo u pl,jer sad je za to najpogodniji trenutak.Bice to sasvim druga igra u prvenstvu postavljen je cilj i tu nece bit ostupanja,u suprotnom da se to olako drzi nebi osto ovaj trener.Jako bitno je pozitivno otvaranje prvenstva radi morala u ekipi i na tribinama sto znaci sa strane bod kod kuce trica i siguran povratak na stare staze slave.GoskGabela je napisao/la:Ohladite ljudi pripremne su jedno,a natjecateljske tekme drugo,mislim da vam nece izostat pobjeda u prvom kolu,Zvijezda ide na vrh to mi je potvrdjeno od vaseg clana uprave,inace i mi pretendiramo na.vrh,ali ako zaostanemo na polusezoni dosta bodova,onda ce slijediti otpustanja igraca i davanje prilike mladjim nadama a u nastavku prvenstva radit ce se za Zvijezdu,to je pouzdan info
Hvala tebi drug na riječima podrške ali neće to ić baš tako kao što ti pričaš. I prošlu sezonu su nama govorili ostajete sigurno, imate premijera, daće vam ovaj-onaj, igraće za vas. Ali ništa od toga se ne desi nego mi ispadosmo.GoskGabela je napisao/la:Ohladite ljudi pripremne su jedno,a natjecateljske tekme drugo,mislim da vam nece izostat pobjeda u prvom kolu,Zvijezda ide na vrh to mi je potvrdjeno od vaseg clana uprave,inace i mi pretendiramo na.vrh,ali ako zaostanemo na polusezoni dosta bodova,onda ce slijediti otpustanja igraca i davanje prilike mladjim nadama a u nastavku prvenstva radit ce se za Zvijezdu,to je pouzdan info
Zato i ove priče glavni ste favorit, forsiraće vas, igraćemo za vas su čiste nebuloze.
Al hajdi najbolje je da krenemo pričat poslije Goražda, tu će se vidjeti kakvi smo. Realno Goražde je trenutno jedna od rijetkih ekipa gdje mislim da će se moći uzeti bodovi, što zbog njihovog igračkog kadra, te zbog razloga jer je ovo prvo kolo i lakše je uzeti bodove sada nego kasnije kada bude gorilo.
Ja bih realno bio zadovoljan kada bi iščupali bod u Goraždu.
Ne bih ja rekao da lik iz Gabele prica nebuloze. Ako neko iz Gabele kaze tako nesto onda bi mu trebalo vjerovati jer ako bilo ko zna, kako se to "gura" u ovom prvenstvu,onda su to oni. Zato kazem da bi ova informacija mogla biti dobra po vas, pogotov sto ova informacija dolazi iz "pouzdanih" izvora.combe je napisao/la:Hvala tebi drug na riječima podrške ali neće to ić baš tako kao što ti pričaš. I prošlu sezonu su nama govorili ostajete sigurno, imate premijera, daće vam ovaj-onaj, igraće za vas. Ali ništa od toga se ne desi nego mi ispadosmo.GoskGabela je napisao/la:Ohladite ljudi pripremne su jedno,a natjecateljske tekme drugo,mislim da vam nece izostat pobjeda u prvom kolu,Zvijezda ide na vrh to mi je potvrdjeno od vaseg clana uprave,inace i mi pretendiramo na.vrh,ali ako zaostanemo na polusezoni dosta bodova,onda ce slijediti otpustanja igraca i davanje prilike mladjim nadama a u nastavku prvenstva radit ce se za Zvijezdu,to je pouzdan info
Zato i ove priče glavni ste favorit, forsiraće vas, igraćemo za vas su čiste nebuloze.
Al hajdi najbolje je da krenemo pričat poslije Goražda, tu će se vidjeti kakvi smo. Realno Goražde je trenutno jedna od rijetkih ekipa gdje mislim da će se moći uzeti bodovi, što zbog njihovog igračkog kadra, te zbog razloga jer je ovo prvo kolo i lakše je uzeti bodove sada nego kasnije kada bude gorilo.

Ti si legenda ti živiš za Zvijezdu, više provedeš na našoj stranici nego na stranici radničkog. Evo ja to govorim iz neutralnog ugla nisam nikad ulazio u konflikt sa tobom niti sam govorio da je Zvijezda Barca i da će prekucati ovu ligu. ALi je interesantno većinu stvari koje su vezane za Zvijetdu ti komentarišeš, pa evo i ovu zadnju i to sa dobrom dozom ironije. Neznam stvarno kako bi se ponašao da Zvijezda stvarno uđe naredne godine???sodaacm je napisao/la:Ne bih ja rekao da lik iz Gabele prica nebuloze. Ako neko iz Gabele kaze tako nesto onda bi mu trebalo vjerovati jer ako bilo ko zna, kako se to "gura" u ovom prvenstvu,onda su to oni. Zato kazem da bi ova informacija mogla biti dobra po vas, pogotov sto ova informacija dolazi iz "pouzdanih" izvora.combe je napisao/la:Hvala tebi drug na riječima podrške ali neće to ić baš tako kao što ti pričaš. I prošlu sezonu su nama govorili ostajete sigurno, imate premijera, daće vam ovaj-onaj, igraće za vas. Ali ništa od toga se ne desi nego mi ispadosmo.GoskGabela je napisao/la:Ohladite ljudi pripremne su jedno,a natjecateljske tekme drugo,mislim da vam nece izostat pobjeda u prvom kolu,Zvijezda ide na vrh to mi je potvrdjeno od vaseg clana uprave,inace i mi pretendiramo na.vrh,ali ako zaostanemo na polusezoni dosta bodova,onda ce slijediti otpustanja igraca i davanje prilike mladjim nadama a u nastavku prvenstva radit ce se za Zvijezdu,to je pouzdan info
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma ako nece moje Bratstvo uci onda da vi idete 

Nisam ja siguran da si ti dobro shvatio sta sam napisao . Ali vidim da sam vam posta mrzak pa izgleda ne smijem vise svoje misljenje iznijeti kako kod vas tako niti bilo gdje na forumu. Super sicombe je napisao/la:Ti si legenda ti živiš za Zvijezdu, više provedeš na našoj stranici nego na stranici radničkog. Evo ja to govorim iz neutralnog ugla nisam nikad ulazio u konflikt sa tobom niti sam govorio da je Zvijezda Barca i da će prekucati ovu ligu. ALi je interesantno većinu stvari koje su vezane za Zvijetdu ti komentarišeš, pa evo i ovu zadnju i to sa dobrom dozom ironije. Neznam stvarno kako bi se ponašao da Zvijezda stvarno uđe naredne godine???sodaacm je napisao/la:Ne bih ja rekao da lik iz Gabele prica nebuloze. Ako neko iz Gabele kaze tako nesto onda bi mu trebalo vjerovati jer ako bilo ko zna, kako se to "gura" u ovom prvenstvu,onda su to oni. Zato kazem da bi ova informacija mogla biti dobra po vas, pogotov sto ova informacija dolazi iz "pouzdanih" izvora.combe je napisao/la: Hvala tebi drug na riječima podrške ali neće to ić baš tako kao što ti pričaš. I prošlu sezonu su nama govorili ostajete sigurno, imate premijera, daće vam ovaj-onaj, igraće za vas. Ali ništa od toga se ne desi nego mi ispadosmo.

Shvatio sam ja dobro sa kojom dozom ironije si pisao. Meni uopšte nisi mrzak i svoje mišljenje slobodno iznosi. Čak sam čitao neke tvoje postove gdje si bio u pravu kada si se prepirao sa nekima iz Gradačca vezano za Gradačačku Barcu itd. Ali iz nekih tvojih postova izvučem da stvarno nepodnosiš Zvijezdu.
hahah stvarno ne mrzim zato sam ti napisao da nisi shvatio jer stvarno smatram da su ljudi iz Gabele, ti koji znaju najvise o tome i da su to dokazali vise puta do sada(znaju "prave"ljude), a zasto odgovaram ljudima iz Gradacca , pa vjerovatno zato sto svaki moj post odgovaraju forumasi iz tvog zavicaja > evo sad sam napisao nesto na vasem forumu apsolutno nista protiv vas ali opet se neko nadje uvrijedjen hahah sto je nevjerovatno ali dobro shvatio sam poruku mrzite Sodjane i to je ok, mozda imate pravo na to, ko znacombe je napisao/la:Shvatio sam ja dobro sa kojom dozom ironije si pisao. Meni uopšte nisi mrzak i svoje mišljenje slobodno iznosi. Čak sam čitao neke tvoje postove gdje si bio u pravu kada si se prepirao sa nekima iz Gradačca vezano za Gradačačku Barcu itd. Ali iz nekih tvojih postova izvučem da stvarno nepodnosiš Zvijezdu.

- theboss_RD07
- Kontakt:
Nema njegov post veze sa Zvijezdom. Htio je reci da treba vjerovati ovom iz Gabele, jer su, prema njemu, oni uglavnom upleteni u sve te mutne radnje pa bi to on kao trebao znat.combe je napisao/la: Ti si legenda ti živiš za Zvijezdu, više provedeš na našoj stranici nego na stranici radničkog. Evo ja to govorim iz neutralnog ugla nisam nikad ulazio u konflikt sa tobom niti sam govorio da je Zvijezda Barca i da će prekucati ovu ligu. ALi je interesantno većinu stvari koje su vezane za Zvijetdu ti komentarišeš, pa evo i ovu zadnju i to sa dobrom dozom ironije. Neznam stvarno kako bi se ponašao da Zvijezda stvarno uđe naredne godine???
Cisto da razjasnim

⭐
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa boze sta ste vi djeca koje se samo svadaju ? 
Jos samo vam treba pijesak i da se igrate...Pustite ove nek pisu sta hoce okrenite se svojoj temi i zaobilazite ovake likove.

Jos samo vam treba pijesak i da se igrate...Pustite ove nek pisu sta hoce okrenite se svojoj temi i zaobilazite ovake likove.
Hvalatheboss_RD07 je napisao/la:Nema njegov post veze sa Zvijezdom. Htio je reci da treba vjerovati ovom iz Gabele, jer su, prema njemu, oni uglavnom upleteni u sve te mutne radnje pa bi to on kao trebao znat.combe je napisao/la: Ti si legenda ti živiš za Zvijezdu, više provedeš na našoj stranici nego na stranici radničkog. Evo ja to govorim iz neutralnog ugla nisam nikad ulazio u konflikt sa tobom niti sam govorio da je Zvijezda Barca i da će prekucati ovu ligu. ALi je interesantno većinu stvari koje su vezane za Zvijetdu ti komentarišeš, pa evo i ovu zadnju i to sa dobrom dozom ironije. Neznam stvarno kako bi se ponašao da Zvijezda stvarno uđe naredne godine???
Cisto da razjasnim

- GoskGabela
- Kontakt:
Mnogo ste vi radili sa sucima prije dvije sezone,mislim na ljude iz kluba FK Radnički Lukavac,samo to možda ovaj dečko ne zna,pa ovako piše
Sjećam se i sad sezone 2013/2014 kada ste molili da vas se pusti u Gabeli,eto na kraju ste uzeli bod
Sretno mom Gošku i Zvijezdi,ono pošteno pa ko koga "zajebe"

Sjećam se i sad sezone 2013/2014 kada ste molili da vas se pusti u Gabeli,eto na kraju ste uzeli bod
Sretno mom Gošku i Zvijezdi,ono pošteno pa ko koga "zajebe"

Mi smo uvijek molili pogresne ljude zato kazem da vi znate "prave" ljude za zamoliti nestoGoskGabela je napisao/la:Mnogo ste vi radili sa sucima prije dvije sezone,mislim na ljude iz kluba FK Radnički Lukavac,samo to možda ovaj dečko ne zna,pa ovako piše
Sretno mom Gošku i Zvijezdi,ono pošteno pa ko koga "zajebe"![]()

- GoskGabela
- Kontakt:
mala bara,a puno krokodilasodaacm je napisao/la:Mi smo uvijek molili pogresne ljude zato kazem da vi znate "prave" ljude za zamoliti nestoGoskGabela je napisao/la:Mnogo ste vi radili sa sucima prije dvije sezone,mislim na ljude iz kluba FK Radnički Lukavac,samo to možda ovaj dečko ne zna,pa ovako piše
A prosle sezone bas u utakmici sa nama i pred ocima nasih sluzbenika "upoznate" tj. isamarate sudije. Ali realno ,tako to ide u ovoj ligi , nazalost, ali je tako.

Vidio si zadnje kolo prosle sezone,kako smo znali "prave ljude"
GoskGabela je napisao/la:mala bara,a puno krokodilasodaacm je napisao/la:Mi smo uvijek molili pogresne ljude zato kazem da vi znate "prave" ljude za zamoliti nestoGoskGabela je napisao/la:Mnogo ste vi radili sa sucima prije dvije sezone,mislim na ljude iz kluba FK Radnički Lukavac,samo to možda ovaj dečko ne zna,pa ovako piše
A prosle sezone bas u utakmici sa nama i pred ocima nasih sluzbenika "upoznate" tj. isamarate sudije. Ali realno ,tako to ide u ovoj ligi , nazalost, ali je tako.
![]()
Vidio si zadnje kolo prosle sezone,kako smo znali "prave ljude"

-
- Kontakt:
Daj nam reci sta ima u lukavcu ili ste otisli u stecaj??? Jel se oporavila ona Oranica sto je ljudi cesto nazivaju JOSIK???
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sve se smirilo, a de ti se potrudi da isprovociras novu svadju. Stvarno, daj sve od sebe...reddragon001 je napisao/la:Daj nam reci sta ima u lukavcu ili ste otisli u stecaj??? Jel se oporavila ona Oranica sto je ljudi cesto nazivaju JOSIK???
Ko da nam nije dosta svadje na ovoj temi i ovom pdfu
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.