Koga tu boli ona stvar za Slobodom, Husaru, ovo dijete i roditelje

Ima sa strane ovakvi kao Ordagic i Govedarica, bolji igraci od svih nasih u zadnjih 5 godina, dosli besplatno, potpisali lagano

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
KO je reko da jeste.katarakta je napisao/la:Nije Husara ni radio transfersolinas je napisao/la:Husara je dobio po picki.odbili smo 270 000
Zbog supka.Ali neka zna KO je gazda.
Pirija je popizdio mali.**** husari öd do.
Ali azmir je popricao SA njim.mali CE potpisat NOVI jaci ugovor.husara neka pjeni
U epicentar.bravoHeller je napisao/la:Koga libo racku, ako ne iskesiraju Slobodi neki prihvatljiv iznos nema nista od trasnfera, ako mi hocemo 500.000 nek oni uzmu 10 miliona od standarda al nama nek daju nase
Vidio sam te juce kad si odljepljivo plakat sa biletarnice ja stojo do tebeNKMramor je napisao/la:![]()
Pa što se ne javi...Heller je napisao/la:
Vidio sam te juce kad si odljepljivo plakat sa biletarnice ja stojo do tebe
Pomogo sam tiNKMramor je napisao/la:Pa što se ne javi...Heller je napisao/la:
Vidio sam te juce kad si odljepljivo plakat sa biletarnice ja stojo do tebe![]()
Jestmerak je napisao/la:Jel Mehidic bio asisten za go Ahmetovica ?
Nije loše uopšte, samo jedna greškica. Trebao si i logo na zastavu, da se vijori zajedno sa njom. Inače odlično, sviđa mi se font.tzboy je napisao/la:Evo jedan moj rad![]()
![]()
Moze ova na stranicuNKMramor je napisao/la:Nije loše uopšte, samo jedna greškica. Trebao si i logo na zastavu, da se vijori zajedno sa njom. Inače odlično, sviđa mi se font.tzboy je napisao/la:Evo jedan moj rad![]()
![]()