FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čuj Okić nije trebao početi, a frajer naš najbolji u 1 pol.

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA kraljupaulus je napisao/la:leti leti leti nevjerovatna glupa reklama
Leti leti leti qurac
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nije neka bajna igra, ali nije ovo bilo ni tako loše kako neki pokušaju predstaviti. Imali smo šansi, vidi se da smo bolji, momci se manje više za sada bore, trude. Za nadat' se da će ovo izać na hajr i na dobro.
1946
Hvala brate živ i zdrav bio kao i svi koji su se potrudili u vezi s linkovimahilmo je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Joj, meni naj gora formacija 4 3 3
Svakakvih mozgova.Rodman je napisao/la:Čuj Okić nije trebao početi, a frajer naš najbolji u 1 pol.![]()
![]()
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Dobar okic : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Alispahic, Stojcev i Radovac zajedno ne smiju ni na terminu igrati a kamoli u PL, to je najveci problem ove formacije, Ikande mora uci
Pyro is not a crime !
Travnik pruza dobar otpor, mi treba vise lopti da saljemo na Leona.
Ostrakovic do sada nije pokazao nista pozitivno, pravi smijesne greske, nesiguran je totalno i previse drzi loptu kod ispucavanja.
U drugo poluvrijeme moramo uci malo agresivinije.
Ostrakovic do sada nije pokazao nista pozitivno, pravi smijesne greske, nesiguran je totalno i previse drzi loptu kod ispucavanja.
U drugo poluvrijeme moramo uci malo agresivinije.
Ti si opet šampion !
yeeeeePitaristok je napisao/la:Leti leti leti Pitaristok na štrumfetu
'naci suze.Hz-Sa je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA kraljupaulus je napisao/la:leti leti leti nevjerovatna glupa reklamai ja ne mogu da vjerujem kako glupa reklama a vala nisu je znali nikad napraviti
![]()
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
toliko je glupa da je efekivna ustvari, ja kolko kuka ovaj , zavezi viseHz-Sa je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA kraljupaulus je napisao/la:leti leti leti nevjerovatna glupa reklamai ja ne mogu da vjerujem kako glupa reklama a vala nisu je znali nikad napraviti
![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Fakat neigra vam ovaj niger.a preskup je za klupe jebote.
Nije jasan ibrakovic nimalo.kuburi SA golmanima a drugi najskuplji pored benke sjedi na klupi....
Bolje da je golmana doveo.Ali Häjde vi znate svoje
Nije jasan ibrakovic nimalo.kuburi SA golmanima a drugi najskuplji pored benke sjedi na klupi....
Bolje da je golmana doveo.Ali Häjde vi znate svoje
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
et ja taman poceo gledati i stade mi stream
fala Kouadio pa nisi pao 
Ti se vracas sine u Sarajevo, ovaj put si dobrodosao
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Germain Kouadio odlican!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Vratit kuadia odmah
Sta nam pocini covjekZip je napisao/la:fala Kouadio pa nisi pao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kouadio se igra sa ovim nasima... svaka cast za top transfere alispahic ostrakovic itd... nagomilali smo kadar 35 igraca to nema ni real.. a pola nit igraju nit valjaju !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.