Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
De ba elegant, smiri se malo...
Od kad si doznao da ste izgubili utakmicu, ti ne silazis sa foruma.
Pogodio te poraz, ok.. budi musko i podnesi podjebavanje, jer ste i zasluzili.
Ne budi placipichka
Od kad si doznao da ste izgubili utakmicu, ti ne silazis sa foruma.
Pogodio te poraz, ok.. budi musko i podnesi podjebavanje, jer ste i zasluzili.
Ne budi placipichka
Pa ništa. Na - 9 i vadit se protiv Sirokog.RN87 je napisao/la:A ukoliko ne prodjete slStandard a izgubite u Vitezu?
Paradzik 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Paradzik
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Milan posuđuje igrače Travniku.
BHT Premijer Liga
BHT Premijer Liga
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Dobro, smetno sam playoff, ali i te 2 utakmice donose mnogo toga, sto sa finansijske strane, sto dosta bodova za naredna takmicenja. Skrecem paznju na pricu koju i ti forsiras, da se dadne maksimum u LE pa i po cijenu ovih izgubljenih utakmica, a nekoliko bodova na samom pocetku sezone ne znace nista, pogotovo u nasoj ligi.Elegant je napisao/la:Zeljo sve i da prođe Standard ima jos jedna prepreka u doigravanju prije grupne faze. A kad bi se kojim slucajem izborila grupna faza, to bi bio veliki priliv novca u klub od razno raznih stvari, kao i primicanje sponzora i partnera.Batva je napisao/la:Ako ce prolazak Standarda biti, mozda, cijena titule, zasto da ne? Prolazak u grupnu fazu ti garantuje jos 6(?) utakmica i ogromnu finansijsku injekciju, ne znam kako ce biti sa TV pravima u tom slucaju, pa novi sponzori ce se raspitivati o Zelji + od prodaje Dzeke nekih 600k (tako sam negdje procitao), to su ogromne pare, sto dugovi da se vrate, sredi stadion, dovede par pojacanja na zimu i jos masu toga.
Sa takvom finansijskom stabilizacijom se moze ganjati titula i naredne godine, mada ni prosle nije Zeljo odlicno stajao pa na kraju bi najveci rival Sarajevu.
P.S. Uz pucanje cireva dusmanima i mnogih na aparatima, ali i tad bi nasli nacin da umanje taj uspjeh.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Razumijemo se.Batva je napisao/la:Dobro, smetno sam playoff, ali i te 2 utakmice donose mnogo toga, sto sa finansijske strane, sto dosta bodova za naredna takmicenja. Skrecem paznju na pricu koju i ti forsiras, da se dadne maksimum u LE pa i po cijenu ovih izgubljenih utakmica, a nekoliko bodova na samom pocetku sezone ne znace nista, pogotovo u nasoj ligi.
Kad nasi timovi igraju europu igraju za sve po pitanju bodova tj. koeficjenata !
Dodao bih jos da prolazak doigravanja (play-off) donosi 150.000 € od UEFA + pare od TV prava minmalno 100.000 € + ulaznica u KM, a kao nagrada za ulazak u grupnu fazu od UEFA 1.500.000 €.
Sto se tice lige, nije ovo prvi put da Zeljo lose startuje a na kraju vecina bude iza njega, umor i kocentracija na europu je ucino svoje. Nije ni to opravdanje da se zapusti liga ali glavni faktor je umor i nedostatak igraca, da se jedni odmore a drugi igraju.
Inace i za europu fali jos 2-3 dobra, kvalitena igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svaka čast Horde Zla,ubjedljivo najbolji navijači u državi.
Travnik konkretniji prema naprijed od Sarajeva. Fino igraju bas. Sarajevo bez sredine, Alispahic se ne vidi. Da nisam gledao sastave prije utakmice ne bih ni skontao da igra covjek.
Ostrakovic
Ipak mislim da ce ovo dobiti Sarajevo 0:1.
Ostrakovic
Ipak mislim da ce ovo dobiti Sarajevo 0:1.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- GoskGabela
- Kontakt:
Slabo Slabo,s obzirom koliko je novaca ulupano u ovu ekipu 
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
''Ulupano'' je isto koliko u tvoj klub,ne mogu da vjerujem da postoje ljudi u BiH a da i dalje ne znaju ovo,sramota.GoskGabela je napisao/la:Slabo Slabo,s obzirom koliko je novaca ulupano u ovu ekipu
- GoskGabela
- Kontakt:
Decko ne znas sta pises,pa Leon Benko i Milan Stepanov primaju godisnje koliko i prvih 11 igraca Travnika zajednoDenvald je napisao/la:''Ulupano'' je isto koliko u tvoj klub,ne mogu da vjerujem da postoje ljudi u BiH a da i dalje ne znaju ovo,sramota.GoskGabela je napisao/la:Slabo Slabo,s obzirom koliko je novaca ulupano u ovu ekipu
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko je to?GoskGabela je napisao/la:
Decko ne znas sta pises,pa Leon Benko i Milan Stepanov primaju godisnje koliko i prvih 11 igraca Travnika zajedno
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa istina je to da ta dva igraca Sarajeva kostaju mjesecno vise nego citavi timovi nekih ekipa..al jbg sta ces, i vrijede...
medjutim, opet se pokazuje da ce ovo biti strasna sezona..niko se ne predaje, svi su usli pojacani i igra se prilicno tvrdo..nece niko skinut gace i nag.uzit se a da utakmica nije ni pocela..zato bi moglo i biti strasno zanimljivo prvenstvo
iako Sarajevo ovo uzima vjerovatno do kraja na rutinu
medjutim, opet se pokazuje da ce ovo biti strasna sezona..niko se ne predaje, svi su usli pojacani i igra se prilicno tvrdo..nece niko skinut gace i nag.uzit se a da utakmica nije ni pocela..zato bi moglo i biti strasno zanimljivo prvenstvo
iako Sarajevo ovo uzima vjerovatno do kraja na rutinu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Uščuplić je taktička nula!
- firefirefirely
- Kontakt:
ovaj paradzik je smijesan sudija
zasto je sarajevo dopustilo kouadiu da igra utakmicu? obicno posudjeni igraci ne igraju protiv maticnih klubova
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sto gadjaju svog igraca?
Eto hocete ga gadjat, zabi vam ga crni brat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.