Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 03 maj 2010, 11:11

Joj sta ovi tabloidi pisu gluposti. Danas objavili da United zeli dovesti Robbena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ni njima nije lako.

Sta mislite kakve su sanse da se Ronaldo vrati na Old traford vec sad na ljeto. Nesto se o tome price vec duze vrijeme
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 03 maj 2010, 11:12

majestic24 je napisao/la:Joj sta ovi tabloidi pisu gluposti. Danas objavili da United zeli dovesti Robbena :mrgreen: vrijeme
I da je istina, sumnjam da bi Robben iz Bayerna otisao u Manchester. Svi igrači teže prelaziti u jače klubove. 8-)

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 11:14

majestic24 je napisao/la:Joj sta ovi tabloidi pisu gluposti. Danas objavili da United zeli dovesti Robbena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ni njima nije lako.

Sta mislite kakve su sanse da se Ronaldo vrati na Old traford vec sad na ljeto. Nesto se o tome price vec duze vrijeme
Ma znam ja decki da bi vi voljeli da se to desi nema potrebe da se lazemo .. , nego ima li kakvih pojacanja kod vas ?
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 maj 2010, 11:17

bayern4ever je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Joj sta ovi tabloidi pisu gluposti. Danas objavili da United zeli dovesti Robbena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ni njima nije lako.

Ma znam ja decki da bi vi voljeli da se to desi nema potrebe da se lazemo .. , nego ima li kakvih pojacanja kod vas ?
Koje ?? Da dodjes Robben?? Nikada ne bi to zelio. Odlican je igrac,al ... Ronalda zelim da se vrati,to bi bilo pravo pojacanje.

Mislim da ce Berbatov,Carrick i Vidic otici iz Uniteda. Doveli smo onog mexicanca i smalinga. Nadam se Dzeki,a nebi bio nezadovoljan ni sa Luis Fabianom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 03 maj 2010, 11:19

Ma kakvi, ovo ljeto se neće vratiti 100%, a teško da će se iakd više i vratiti.
Šta misliš da će Perez pustiti jedino pojačanje koje je opravdalo očekivanje :roll: Real na ljeto kreće u novu kupnju, a dobro bi bilo kad bi Mancho za "sitne" pare doveo Benzemu ili Kaku, a Ronaldu ne treba ni pomišljati.
Kaka i Benzema siugurno nisu zadovoljili Perez i po običaju on će se barem jednog riješiti, a pošto Man i Real imaju dobro odnose, lahko bi jedan od tih mogao doći na Old Traford, a i Pereza nije teško zeznuti. Idiot je to...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 maj 2010, 11:22

Dobri su tabloidi, ne bi se covjek imo cemu nasmijati. :D
Sad kad se priblizi ljeto, pocece i raznorazne spekulacije.
#divovi

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 11:24

Strauss je napisao/la:

Ma kakvi, ovo ljeto se neće vratiti 100%, a teško da će se iakd više i vratiti.
Šta misliš da će Perez pustiti jedino pojačanje koje je opravdalo očekivanje :roll: Real na ljeto kreće u novu kupnju, a dobro bi bilo kad bi Mancho za "sitne" pare doveo Benzemu ili Kaku, a Ronaldu ne treba ni pomišljati.
Kaka i Benzema siugurno nisu zadovoljili Perez i po običaju on će se barem jednog riješiti, a pošto Man i Real imaju dobro odnose, lahko bi jedan od tih mogao doći na Old Traford, a i Pereza nije teško zeznuti. Idiot je to...
Iako iskreno ne volim Utd , mislim da je Ronaldo napravio fatalnu gresku kada je otisao u Real.M mislim da ce pozeljeti on da se vrati na Ot ali tesko nece njega da puste Perez i drustvo .. , sto se tice Robbena mislim da znam zasto kazes da ne bi volio da on dodje to je ta sklonost ozljedama ali evo kako vidis nije se puno ozlijedjivao ove sezone iako i u Bundesligi vole da udaraju kao i kod vas, ali neka nama njega legenda je covjek .A to za Dzeku tesko da ce doci u Manchester Utd jer previse se novca trazi za njega , mozda ga kupe vasi gradski rivali nikad se ne zna , Luis Fabiano nije za Manchester moje misljenje pozz. ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 maj 2010, 12:17

Mislim da je Ronaldo vec pozelio da se vrati u United. Mozda Barcelona jest cinila cuda prosle godine,al nije spanska liga nes posebno. Tu sada imaju Barcelona i Real...onda 10 stepenica razlike iza njih su ostali timovi. Drugo,publika u spaniji je katastrofa. Samo znaju govoriti ole. Protiv Intera kad je igrala Barcelona,5000 milaneza naglasalo 80 hiljada katalonaca. Pogledajte npr engleske stadiona i njemacke. Onu utakmicu Bayerna i Lyona nikad necu zaboraiti. .ebo koreografiju,ako nema navijanja. Al tu je bilo. 90 minuta navijaci ne prestaju pjevati. Svi igraci zele igrati u takvim okruzenjima.

Sto se tice Dzekina odlaska u City,mislim da od toga nema nista. Oni zele zvijezde,poput Ibrahimovica i njemu slicni.

Napraviti ce Fergie ove godine dream team. Ima igraca kolikko god ti srce pozeli. Kaka,Benzema,Robinho,Wright-Philips,Richards.... Neka dovede 2-3 od ovih i biti ce dosta.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 13:07

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35663.htm
majestic24 je napisao/la:Sto se tice Dzekina odlaska u City,mislim da od toga nema nista. Oni zele zvijezde,poput Ibrahimovica i njemu slicni.
Sve stoji sto si rekao samo ovo za Dzeku nisam siguran checkaj ovo na ssba.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 13:10

Evo link malo sam se zeznuo http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35694.htm.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 maj 2010, 13:40

bayern4ever je napisao/la:Evo link malo sam se zeznuo http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35694.htm.
Ma iskreno,ovaj ss.ba napise takvih gluposti da je to za nepovjerovati. 40 mill za transfere u engleskoj ima najmanje 10 timova. Pa United ima 1000000000% oko 100 mill za pojacanja. Kakva kriza?? Kakvi dugovi?? Uredu,mnogi kazu 700 mill je puno,al to je kredit. Uostalom,neplaca ga United,vec Glazeri. United je u ovom slucaju hipoteka. Pa kod nas je svake utakmice 70 000 gledalaca,imamo milijune i milijune fanova sirok svijeta. Nemozemo nikako biti u dugovima ko sta neki kazu. Neka malo bolje istrazuje neke stvari,pa nek onda pisu.

Iskreno,ne bih volio da Dzeko ode u City. Prvo zato sto navijam za United,a drugo zato sto se tamo ne bi naigrao. U City ce vjerovatno doci Henry,imaju Bellamyja,Teveza,Adebayora. Gdje ce se on tu izboriti. Pa vise ce sjediti na klupi.

Ev,vidjeti ce...city ce potrositi 180 mill na pojacanje,al opet nece moci osvojiti tilulu,kao ni real ove godine. Nece je nikada ni osvojiti na ovakav nacin. Oni su ove godine imali dobru ekipu,al ce na kraju godine opet biti izmjene. Tako ce i sljedece ,ponovo nema titule,opet transferi...nikada nemogu uigrati ekipu.

Al ima korist od tih transfera...moci cemo preko ljeta pricati o tome,nece nam biti dosadno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2010, 14:11

Trasimaco je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Treba priznat da je i na Old Traffordu nekad losa atmosfera, ali United bez sumnje ima najbolje gostujuce navijace.
Inace je atmosfera na OT jedan od glavnih razloga zasto sam ja poceo navijati za United. U to vrijeme su najjaci klubovi bili Juve, Bayern, Barca, Real Madrid i Milan. Mnogi iz mog drustva su poceli podrzavati neke od ovih klubova i sjecam se da su me zajebavali sto navijam za ovaj shit iz Engleske. :mrgreen: Ali nisi mogao ostati ravnodusan na utakmicu na OT. Ko god da je dolazio u goste, uvijek je bila sjajna atmosfera.

Danas je nesto drugacije, ali i dalje atmosfera zna da podsjeti na te stare dane. Tu globalizacija ima mnogo udjela i koliko god je to dobra stvar za klub, druga strana novcica mi se bas i ne sviđa. Naravno i ostri zakoni su pridonijeli tome da atmosfera bude nesto tisa. Redari tjeraju ljude s utakmice u slucaju da ustanu sa stolice. :roll: Mozda se i to jednom promijeni, pa cemo gledati OT u najboljem izdanju.

Za mene licno je ovo utakmica decenije u meni najdrazoj sezoni. Bez obzira sto je naredna bila uspjesnija, ovo je sezona u kojoj sam najvise uzivao nakon 1999, jer se igrao najljepsi fudbal u zadnjih 10 godina. Posebna noc i posebna atmosfera. Istina, bilo je sve uzrokovano uraganom na terenu, ali ipak... 8-)

[youtube][/youtube]

Boze dragi, kako volim ovaj klub! :D
Svak cast na postu jarane. A i meni je ta sezona nekako najdraza. Prije te sezone smo se 4 godine mucili i u ligi i u Ligi Prvaka i vec su bile pocele price kako je Fergie gotov, pa onda ona situacija sa Ronaldom i Rooneyem prije sezone, isto tako van Nistelrooy otiso a doso samo Carrick...Ali odma od one prve utakmice protiv Fulhama kad ih je United razbio 5:1 imao sam osjecaj da je to opet onaj stari United. I eto na kraju je pao taj "nepobjedivi" Chelsea i Mourinho. Meni licno najdraza titula.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 14:17

majestic24 je napisao/la:
bayern4ever je napisao/la:Evo link malo sam se zeznuo http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35694.htm.
Ma iskreno,ovaj ss.ba napise takvih gluposti da je to za nepovjerovati. 40 mill za transfere u engleskoj ima najmanje 10 timova. Pa United ima 1000000000% oko 100 mill za pojacanja. Kakva kriza?? Kakvi dugovi?? Uredu,mnogi kazu 700 mill je puno,al to je kredit. Uostalom,neplaca ga United,vec Glazeri. United je u ovom slucaju hipoteka. Pa kod nas je svake utakmice 70 000 gledalaca,imamo milijune i milijune fanova sirok svijeta. Nemozemo nikako biti u dugovima ko sta neki kazu. Neka malo bolje istrazuje neke stvari,pa nek onda pisu.

Iskreno,ne bih volio da Dzeko ode u City. Prvo zato sto navijam za United,a drugo zato sto se tamo ne bi naigrao. U City ce vjerovatno doci Henry,imaju Bellamyja,Teveza,Adebayora. Gdje ce se on tu izboriti. Pa vise ce sjediti na klupi.

Ev,vidjeti ce...city ce potrositi 180 mill na pojacanje,al opet nece moci osvojiti tilulu,kao ni real ove godine. Nece je nikada ni osvojiti na ovakav nacin. Oni su ove godine imali dobru ekipu,al ce na kraju godine opet biti izmjene. Tako ce i sljedece ,ponovo nema titule,opet transferi...nikada nemogu uigrati ekipu.

Al ima korist od tih transfera...moci cemo preko ljeta pricati o tome,nece nam biti dosadno.
Da mozda se u cityju nebi naigrao , taj klub postaje slican chelseaju po tome sto ce mozda u kratkome periodu da postanu svjetski poznati klub najvise zbog novca koji ulazu , ali imam osjecaj da ovaj City nije ni blizu tom chelseaju Jer Mancini nije Mourinho , a i igraci su kod vaseg gradskog rivala previse razmazeni , primjer Tevez , tako da mislim da je za Dzeku bolje da ode negdje drugo nego u taj klub.

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 03 maj 2010, 16:16

ove novinare sto izmisljaju o eventualnim pojacanjima ne treba uopste slusati. manchester je vec doveo 2 pojacanja za iducu sezone i ti transferi su bili odradjeni za jedan dan. izvjesno je da ce doci jos neko pojacanje ali tesko je pogoditi ko bi to mogao biti. proslo ljeto se desilo mnogo velikih transfera na europskom trzistu i ni jedan transfer nije bio previse uspijesan tako da bi vrlo lako mogli vidjeti nekog od tih promasenih akvizicija u dresu uniteda (benzema,kaka, ibrahimovic, diego). trebao bi nam jedan napadac. najbolja opcija bi bio dzeko ali za njega previse traze i sumnjam da ce ferguson dati tolike pare za njega. kljucno bi bilo i zadrzati vidica za iducu sezonu. vjerovatno ce ga htjeti par bogatijih klubova i bice ga tesko zadrzati. mislim da je on u ovom trenutku puno bolji od ferdinanda. ako se vec odluce na prodaju jednog stopera vise bi volio da to bude ferdinand.
bilo bi mi zao i da on ode ali realno gledajuci on igra sve losije a i imace sve vise problema sa povredama. za njega se moze dobiti puno para od recimo reala :D mislim da ferguson vise ne racuna ni na caricka. od utakmice sa bayernom igrao je veoma malo i zbog toga ocekujem i njegovu prodaju na ljeto. bilo bi dobro dovesti modrica umjesto njega. isto tako rodwela iz evertona. ne znam sta ce biti sa andersonom. treba mu pruziti priliku i iduce sezone jer je jos uvijek mlad i moze napredovati iako se ove sezone nije bas pokazao. jos da spomenem berbatova kojeg ne osudjuem ni zasto. vidjeli smo kako je rooney izgubio onaj golgeterski instikt nakon pauze od 10-15 dana. zamislite kako je onda berbatovu koji je igrao premalo ove sezone. da je igrao vise ove sezone onda mu jucer nebi bio problem zabiti 2-3 gola iz onakvih prilika. LP

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 03 maj 2010, 17:25

reds je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Liverpool je jednostavno prelos, a o tome je najbolje posvjedocilo ono ispadanje od Atletico Madrida, nisu imali pristojne sanse
:mrgreen: :mrgreen:
Šta je ovo ?
slika

Nani: Rooneyja učim skakati salto

- Uskoro će skakati poput mene - izjavio je 24-godišnji portugalski nogometaš Manchester Uniteda Nani govoreći o suigraču Wayneu Rooneyju...

Ove sezone preporođeni ofenzivni veznjak saltom slavi svoje pogotke u engleskom prvaku i portugalskoj reprezentaciji. Pokazao je tehniku i najboljemu klupskom strijelcu, Wayneu Rooneyju.

- Učim ga već neko vrijeme. Prvi je put u životu pokušao to učiniti prošle godine na jednom treningu. Bilo je nevjerojatno. Za prvi put doista savršeno - pohvalno se o suigraču izrazio Portugalac.

Ove je sezone Nani dobio poboljšani i produljeni ugovor do 2014. godine. Njegov igrački preporod počeo je nakon mučne krize u odnosima s menadžerom Alexom Fergusonom. Strpljenje mu se ipak isplatilo, te tamnoputi nogometaš danas figurira kao ponajbolji nogometaš aktualnog prvaka.

- Osjećam se zrelije. Moj se nogomet u zadnje vrijeme popravio i sada osjećam da igram više za momčad negoli za sebe. Suigrači mi napokon sve više počinju dodavati loptu, a to jako podiže samopouzdanje. Osjećam se sada dobro bilo gdje na terenu i u svim situacijama. Želim još više preuzimati odgovornost na sebe.

Punim imenom Luis Carlos Almeida da Cunha, Nani je za Times govorio o svojim dječačkim danima u Portugalu.

- Uvijek bih ja razvrstavao igrače u momčadi kada bismo igrali na ulici. Na jednu sam stranu izabrao sve najbolje igrače, a na druge sve najgore i sebe samoga. Želio sam uzeti loptu i potom igrati sam protiv svih. Nisam dodavao nikome.

- Svaki dan, svakog jutra i večeri, bio sam na igralištu i igrao nogomet. Nisam redovito jeo koliko sam igrao. Ništa mi nije bilo važnije od nogometa.
To"nisu imali pristojne sanse" se odnosilo na utakmicu protiv Chelsea, a ti meni pokazujes akciju iz utakmice protiv Atletica... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 maj 2010, 17:50

Isnar je napisao/la:Situacija je takva kakva jeste, Liverpool je jednostavno prelos, a o tome je najbolje posvjedocilo ono ispadanje od Atletico Madrida, nisu imali pristojne sanse
OK nisam shvatio. 8-)
FK Pjetlovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2010, 17:55

“When we brought in Nani and Anderson a few years ago, and before them Ronaldo and Rooney, we were rebuilding the team through youthful players,” Sir Alex said during his monthly interview for Inside United.

“We’ll continue to do that. Everyone talks about us bringing in a big name but it’s very difficult. It’s not as easy as people think. So therefore we have to look at the club's structure and at what we need to keep ourselves at the top.

“Last year we signed Valencia, who was 23 at the time. That is a good age to bring someone in.

Sve to stoji, i slazem se 100%. Ali sto onda dovodit Berbatova za 30 miliona funti kad je imo 28 godina??? Sto se tice napadaca vec sam reko da bi vise volio Benzemu nego Dzeku i iza toga stojim, a isto tako nam treba kreativac u veznom redu, Modric izgleda kao najrealnije rijesenje iako me ne bi cudilo ni da Gourcoff dodje. Sto se tice krila, po meni nam treba jos jedno, ali ne mora bit sad neka mega-zvijezda poput Silve. Nesto kao Ashley Young ili Mata iz Valencie mozda.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 03 maj 2010, 20:08

Cartman je napisao/la:“When we brought in Nani and Anderson a few years ago, and before them Ronaldo and Rooney, we were rebuilding the team through youthful players,” Sir Alex said during his monthly interview for Inside United.

“We’ll continue to do that. Everyone talks about us bringing in a big name but it’s very difficult. It’s not as easy as people think. So therefore we have to look at the club's structure and at what we need to keep ourselves at the top.

“Last year we signed Valencia, who was 23 at the time. That is a good age to bring someone in.

Sve to stoji, i slazem se 100%. Ali sto onda dovodit Berbatova za 30 miliona funti kad je imo 28 godina??? Sto se tice napadaca vec sam reko da bi vise volio Benzemu nego Dzeku i iza toga stojim, a isto tako nam treba kreativac u veznom redu, Modric izgleda kao najrealnije rijesenje iako me ne bi cudilo ni da Gourcoff dodje. Sto se tice krila, po meni nam treba jos jedno, ali ne mora bit sad neka mega-zvijezda poput Silve. Nesto kao Ashley Young ili Mata iz Valencie mozda.
Benzema, Young i Gourcoff prejaka kombinacija! Berbatov, Anderson, Owen .. OUT!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 maj 2010, 20:27

haxonja je napisao/la: Benzema, Young i Gourcoff prejaka kombinacija! Berbatov, Anderson, Owen .. OUT!
Sto Anderson i Owen out?
Dobro ce doci Manchesteru cim se oporave...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2010, 20:32

RiNo je napisao/la:
haxonja je napisao/la: Benzema, Young i Gourcoff prejaka kombinacija! Berbatov, Anderson, Owen .. OUT!
Sto Anderson i Owen out?
Dobro ce doci Manchesteru cim se oporave...
U Andersona jos vjerujem, ali mora prihvatit da nije glavna zvijezda tima i da je ekipa vaznija od njega i njegovih gluposti. On mi je bio jedan od najdrazih igraca, ali nakon onog sranja prije povrede sam izgubio dosta respekta za njega, ali jos je mlad i mozda bude nesto od njega. Vidimo kako je se Nani promjenio. A Owen neka slobodno ide, klocina.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.