Pitam lika koji ti je qurac. Drago mi je da se zivi punim plucima u ŽivinicamaemirzlaTu je napisao/la:Coraco je napisao/la:Ne spominji seljancad, sad ćeš dobiti spisak sa Živinicama na prvom mjestu, zatim Kalesija, Srebrenik, Lukavac, Banovići, Srebrenica, Zvornik i ostatak Podrinja![]()
![]()
eto nisi ni postavio odmah upit imas
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
DŽELO ODLAZI
Brato sajbao sam igrice na commodore 128 osamdesetih dok ti u živinice još česme nisu bile došleCoraco je napisao/la:Sta ces stari, tako ti je kad tek dobiješ internet. Jedva čekaš ko će ti šta napisatiemirzlaTu je napisao/la:Coraco je napisao/la:Ne spominji seljancad, sad ćeš dobiti spisak sa Živinicama na prvom mjestu, zatim Kalesija, Srebrenik, Lukavac, Banovići, Srebrenica, Zvornik i ostatak Podrinja![]()
![]()
eto nisi ni postavio odmah upit imas
![]()
DŽELO ODLAZI
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
U Zivinicama se uglavnom navija za Sarajevo i Zelju.Nemaju ti oni veze sa FKS osim sto su u istom kantonu.A sto se tice toga...ko je poceo rat,ko prvi,ovo ono...mi nikad prvi ne spominjemo tu opstinu Soli...tek kad nam se popnu na peni.s.Oni se nas skacili isto seljanka kaldrme.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 03 avg 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
De pusti da odgovorim emiru, ne moraš na svaku replicirat. Odradi šta drugo kad imaš tako brze prste, stipu tastaturu 
Eto da ja sad napišem da se u Mostaru navija za Zrinjski, ti bi to okrenuo na ratnu provokacijutepsija je napisao/la:U Zivinicama se uglavnom navija za Sarajevo i Zelju.Nemaju ti oni veze sa FKS osim sto su u istom kantonu.A sto se tice toga...ko je poceo rat,ko prvi,ovo ono...mi nikad prvi ne spominjemo tu opstinu Soli...tek kad nam se popnu na peni.s.Oni se nas skacili isto sreljanka kaldrme.
prestanite se više prepirati i ujedati na relacijama SA- ZE - MO - TZ
kad ce vas više isfurati ta djecija furka
treba ukinuti ovu temu
treba ukinuti ovu temu
- tepsija
- Kontakt:
Da te ja nesto upitam burazere pa nastavi sa Emirom.Je li ti Deen Fuki na avataru?Coraco je napisao/la:De pusti da odgovorim emiru, ne moraš na svaku replicirat. Odradi šta drugo kad imaš tako brze prste, stipu tastaturu
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Bola nije replika. Jesam te pitao za vasarCoraco je napisao/la:De pusti da odgovorim emiru, ne moraš na svaku replicirat. Odradi šta drugo kad imaš tako brze prste, stipu tastaturu
DŽELO ODLAZI
Gerila digla parolu "SADA ZNAS DA GRAD JE NAS".

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Cuj onog mostarskog prevaranta, sto kaze kako briju na Umeka i nekakvih 130 Beats Per Minute, a ne bi vidili partyja kad bi im se ukinuo youtube.
Kmici hmelj celije unistio pa sad tetura forumima i laze sugradjanima.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
odyebi s teme i dobices pincetu na poklonlet3 je napisao/la:prestanite se više prepirati i ujedati na relacijama SA- ZE - MO - TZ![]()
treba ukinuti ovu temu
Izvini jesu ti tepisi u stanu ili itisoniBatva je napisao/la:Cuj onog mostarskog prevaranta, sto kaze kako briju na Umeka i nekakvih 130 Beats Per Minute, a ne bi vidili partyja kad bi im se ukinuo youtube.![]()
DŽELO ODLAZI
Coraco je napisao/la:odyebi s teme i dobices pincetu na poklonlet3 je napisao/la:prestanite se više prepirati i ujedati na relacijama SA- ZE - MO - TZ![]()
treba ukinuti ovu temu
moderacija, ukinite ovu stupidnu temu
Ko se tuce, taj se voli. Opusti se letac.let3 je napisao/la:prestanite se više prepirati i ujedati na relacijama SA- ZE - MO - TZ![]()
treba ukinuti ovu temu
Hoces uvecanu sliku ?tepsija je napisao/la:Da te ja nesto upitam burazere pa nastavi sa Emirom.Je li ti Deen Fuki na avataru?Coraco je napisao/la:De pusti da odgovorim emiru, ne moraš na svaku replicirat. Odradi šta drugo kad imaš tako brze prste, stipu tastaturu
De ba dajte ovoj pincetu nek pocupa obrve, isti je ko i onaj mu jaran
- tepsija
- Kontakt:
Ja nisam znao da je Soli uvreda.Tako se Tuzla nekad zvase,kaj ne?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
ma OK, ali ja gluplje teme odavno nisam vidioBatva je napisao/la:Ko se tuce, taj se voli. Opusti se letac.let3 je napisao/la:prestanite se više prepirati i ujedati na relacijama SA- ZE - MO - TZ![]()
treba ukinuti ovu temu
i šta ovaj bulazni o nekim pincetama
tacno je raja pobudalila od ovih vrucina, pa se istresaju po forumima
Cilimi tebrice, na bosanski nacin. Poselamis li kad gramatiku?Tifoz je napisao/la:Izvini jesu ti tepisi u stanu ili itisoniBatva je napisao/la:Cuj onog mostarskog prevaranta, sto kaze kako briju na Umeka i nekakvih 130 Beats Per Minute, a ne bi vidili partyja kad bi im se ukinuo youtube.![]()
Kmici hmelj celije unistio pa sad tetura forumima i laze sugradjanima.![]()
![]()
Sad cekam Tepsiju da pita koje boje mi je laminat, kako Guto tako i Mato.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.