Gluho bilo da je uvredatepsija je napisao/la:Ja nisam znao da je Soli uvreda.Tako se Tuzla nekad zvase,kaj ne?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
tuzlanska Sloboda
- Suljo20002
- Kontakt:
Mani se Pastrmka interenta i foruma.Nastavi i dalje slusati ovo po Mostarskim kafanamaTifoz je napisao/la:Izvini jesu ti tepisi u stanu ili itisoniBatva je napisao/la:Cuj onog mostarskog prevaranta, sto kaze kako briju na Umeka i nekakvih 130 Beats Per Minute, a ne bi vidili partyja kad bi im se ukinuo youtube.![]()
Kmici hmelj celije unistio pa sad tetura forumima i laze sugradjanima.![]()
![]()
Bola gdje mi je krmak. Skuplja brat limenke i prodaje krofne po plazama makarske. Vec ga zamisljam 130 kila,metar i sedamdeset,ribarska kapa,potkosulja,sorc,ped.erusa oko struka puna gvozdenih kuna u apoenima 1 2 i 5 i urla KROOOOOOOOOFNEEEEE KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEE

Zadnja izmjena: Tifoz, dana/u 03 avg 2015, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
DŽELO ODLAZI
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Drago mi je da nije.Ako jeste,necu vise nikad spomenuti.zlajci je napisao/la:Gluho bilo da je uvredatepsija je napisao/la:Ja nisam znao da je Soli uvreda.Tako se Tuzla nekad zvase,kaj ne?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Meni je toliko toga glupo, a obicno to preskocim pa se osjecam rahatnije.let3 je napisao/la:ma OK, ali ja gluplje teme odavno nisam vidioBatva je napisao/la:Ko se tuce, taj se voli. Opusti se letac.let3 je napisao/la:prestanite se više prepirati i ujedati na relacijama SA- ZE - MO - TZ![]()
kad ce vas više isfurati ta djecija furka
treba ukinuti ovu temu(a bilo je svakakvih na ovom forumu)
i šta ovaj bulazni o nekim pincetamakakvi su to prenosi
![]()
tacno je raja pobudalila od ovih vrucina, pa se istresaju po forumima
Nego, pinceta je ovoforumski lola koji voli bulju, metrosuksualac i nosi sat na desnoj ruci. Kazu da su mnogi momci zaplakali zbog njega. Cuvaj se mraka kad izlazis vani.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Glede Krmka...navodno neiskusan sa vodom...legao je na luftic,zapuhala jaka bura i odnijelo ga.Gubi mu se svaki trag.Navodno je zadnji put vidjen kako pluta nedaleko od Barija.Nije izgledao dobro.Mozda pimpla Wilsona sa Tomom Hanksom.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Kakvi oni ba,znas kad je uciteljica u Mostaru pitala ucenika,koji je najveci vrh u Mostaru?Dijete odgovorilo,subotom kad Saban gostujeBatva je napisao/la:Cuj onog mostarskog prevaranta, sto kaze kako briju na Umeka i nekakvih 130 Beats Per Minute, a ne bi vidili partyja kad bi im se ukinuo youtube.![]()
Kmici hmelj celije unistio pa sad tetura forumima i laze sugradjanima.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Vidices ti kad Rigotina pocrni na moru, bice isti vi pa cete ga njonju prepoznati, eto ga na istocnu stranu podignute glave u Publiku na kahvu.Tifoz je napisao/la:Bola gdje mi je krmak. Skuplja brat limenke i prodaje krofne po plazama makarske. Vec ga zamisljam 130 kila,metar i sedamdeset,ribarska kapa,potkosulja,sorc,ped.erusa oko struka puna gvozdenih kuna u apoenima 1 2 i 5 i urla KROOOOOOOOOFNEEEEE KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEE
![]()
![]()
Vrh partyemirzlaTu je napisao/la:Kakvi oni ba,znas kad je uciteljica u Mostaru pitala ucenika,koji je najveci vrh u Mostaru?Dijete odgovorilo,subotom kad Saban gostujeBatva je napisao/la:Cuj onog mostarskog prevaranta, sto kaze kako briju na Umeka i nekakvih 130 Beats Per Minute, a ne bi vidili partyja kad bi im se ukinuo youtube.![]()
Kmici hmelj celije unistio pa sad tetura forumima i laze sugradjanima.![]()
![]()
I kako da ih ne volis. Nedostaje mi onaj Dzello, otkako sam mu pletenice skratio, momak u trajni behut upao.
Ante Mate i bRAte, svi zajedno kahvenišu. Nemoguća misijaBatva je napisao/la:Vidices ti kad Rigotina pocrni na moru, bice isti vi pa cete ga njonju prepoznati, eto ga na istocnu stranu podignute glave u Publiku na kahvu.Tifoz je napisao/la:Bola gdje mi je krmak. Skuplja brat limenke i prodaje krofne po plazama makarske. Vec ga zamisljam 130 kila,metar i sedamdeset,ribarska kapa,potkosulja,sorc,ped.erusa oko struka puna gvozdenih kuna u apoenima 1 2 i 5 i urla KROOOOOOOOOFNEEEEE KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEE
![]()
![]()
Dobro, haj nam reci kakav je osjećaj s crncemHead je napisao/la:A daj se ebite, pustite malo i nas da se prepiremo.
Imate opste diskusijeHead je napisao/la:A daj se ebite, pustite malo i nas da se prepiremo.
@coraco sta ti je kakva nemoguca misija. Ispa da smo berlin sedamdesetih. Ja sam redovno kod moje sestre Draženke u Iguani i na koktelima u Black Pearlu s rajom s kojom sam se druzio citav zivot. Na stranu seljaci ko njih yebe ali syebo bi se kako se prava mostarska raja pazi.
DŽELO ODLAZI
A bijele pecara i japankeTifoz je napisao/la:Bola gdje mi je krmak. Skuplja brat limenke i prodaje krofne po plazama makarske. Vec ga zamisljam 130 kila,metar i sedamdeset,ribarska kapa,potkosulja,sorc,ped.erusa oko struka puna gvozdenih kuna u apoenima 1 2 i 5 i urla KROOOOOOOOOFNEEEEE KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEE
![]()
![]()
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 03 avg 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Povlacim se, nista meni bez mog Dzelle. RAja postala dosadna.
Sretno sa prcanjem.
Sretno sa prcanjem.
Cini se da bi vjecni derbi mogao odlucivati o sudbini sarajeva i zelje. Bice veliki ulog zasigurno, a na gubitnickoj strani ce frcati otkazi od vrha prema dole, a na ovoj drugo ce se danima slaviti 10. mjesto i opstanak u premier ligi. Mozda mala prevaga na stranu sarajeva jer imaju vincenta i lakse ce kupiti koju utakmicu ako zatreba.
Kako me jako ponijela inspiracija glavne modne detalje sam zaboravioemirzlaTu je napisao/la:A bijele pecara i japankeTifoz je napisao/la:Bola gdje mi je krmak. Skuplja brat limenke i prodaje krofne po plazama makarske. Vec ga zamisljam 130 kila,metar i sedamdeset,ribarska kapa,potkosulja,sorc,ped.erusa oko struka puna gvozdenih kuna u apoenima 1 2 i 5 i urla KROOOOOOOOOFNEEEEE KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
halo Prosineckiii
DŽELO ODLAZI
Evo ga, poceo se pravdati, nije mogao istrpiti.Tifoz je napisao/la:@coraco sta ti je kakva nemoguca misija. Ispa da smo berlin sedamdesetih. Ja sam redovno kod moje sestre Draženke u Iguani i na koktelima u Black Pearlu s rajom s kojom sam se druzio citav zivot. Na stranu seljaci ko njih yebe ali syebo bi se kako se prava mostarska raja pazi.
Kako ti se rodica iz Gubavice zove?
Bola pl prepucavanjaTifoz je napisao/la:@coraco sta ti je kakva nemoguca misija. Ispa da smo berlin sedamdesetih. Ja sam redovno kod moje sestre Draženke u Iguani i na koktelima u Black Pearlu s rajom s kojom sam se druzio citav zivot. Na stranu seljaci ko njih yebe ali syebo bi se kako se prava mostarska raja pazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.