Ti nam reci utorčeElegant je napisao/la:Sta li nam donosi trece kolo ?![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Derbi začelja Željezničar - Vitez, borba za opstanak!Elegant je napisao/la:Sta li nam donosi trece kolo ?![]()
![]()
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dabogda petardu primili.Elegant je napisao/la:Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja
1946
@firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
@Maxmore, viteza ste rasuli u komade, i nema sumnje da ste jaka ekipa al travniku ste uvalili golove u prvih 10 minuta i okrenuli utakmicu u svoju korist. Da to niste uradili na vrijeme dobili bi qarinu ko i mi danas
@Maxmore, viteza ste rasuli u komade, i nema sumnje da ste jaka ekipa al travniku ste uvalili golove u prvih 10 minuta i okrenuli utakmicu u svoju korist. Da to niste uradili na vrijeme dobili bi qarinu ko i mi danas
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nadao sam se ja vašim porazima i protiv Radnika i protiv Borca i ne ide mi loše tako da protiv Standarda ne smijem ništa da poželim drugo od ovih Headovih mudrih riječiElegant je napisao/la:Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Neandertalac
- Kontakt:
Bice ti kao i danas; wellcome to the holeHead je napisao/la:Dabogda petardu primili.Elegant je napisao/la:Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja![]()
![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
[youtube][/youtube]
Najzanimljivije prvenstvo u Evropi,ako ne i na svijetu. Vjerujem da je danasnji rezultat tek pocetak iznenadjenja.
lezVe do bagro
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
esprit24 je napisao/la:@firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: titi14oldschool, dana/u 03 avg 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
titi14oldschool je napisao/la:Koji si ti pacenik,idi bjezi,jel te stid pisati?ma nije,pitar je to.Trebas pokazati vise postovanja prema ekipi koja je 4 mjeseca bez poraza a tri sezone igra u istim dresovima,nemamo leprsavost,vi ste i danas leprsali kao i u lp,seoska ekipa vas danas uze lopatom a jos jednoj takvoj dolazite ubrzo,poklopi se i u rupu.esprit24 je napisao/la:@firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
Bez obzira na velicinu mjesta i imena kojim su ih mnogi oslovljavali nakon njihovog ulaska u PLBIH ljudi su ocitali lekciju kako se suprostaviti nekim stvarima, SPORT I SAMO SPORT! Za primjer ostalim iz "velikih gradova"...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koja je tvoja definicija seoske ekipe ?esprit24 je napisao/la: @firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
Čelik igra na rezultat i u skladu s onim cim raspolaže,nema tog trenera koji ce sa Hecom,Semom,malim Grahovcem igrati neki atraktivan fudbal..Kakav je to Olimpik dao gol Čeliku?
Eto,nek Sarajevo igra lepršavo a Travniku gola zabit ne možete,prave šanse niste napravili za devedeset minuta,isti kao i Sloboda u Zenici u 2 poluvremenu,dominirate u dodavanjima na 40 metara od protivnickog gola,.
Dresovi veze nemaju sa ostatkom price,to ja samo pokazatelj koliko je klub na niskim granama u nekim drugim segmentima koji se ne ticu terena i trenerske struke koja po meni radi sasvim solidan posao u odnosu na ono sa cim raspolaže,.
Vidjet cemo vas u Zenici,možda nakon 15 godina i dobijete u ligaškoj tekmi Čelika na Bilinom ali ako budete igrali "lepršavo" kao na Piroti,teško rodjak,.
Cestitke Travniku na 3 boda i nadam se da ce ostati u ligi. Nek je Kouadio odlucio pobjednika, volim vise nego pare.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma u travniku vraceni bodovi od prosle godine.
Bit ce ova sezona nevjerovatna, svako ima svoju racunicu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Znaci moramo ove sezone i vama vratiti za one bodove na rusevini?godrina je napisao/la:Ma u travniku vraceni bodovi od prosle godine.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ne mogu da vjerujem da neko i dalje vjeruje da se u nasoj ligi i dalje vracaju bodovi!?joker90 je napisao/la:Znaci moramo ove sezone i vama vratiti za one bodove na rusevini?godrina je napisao/la:Ma u travniku vraceni bodovi od prosle godine.
Volim te Bosno!!!
kuknjava
kako te nije stid rec da je celik seoska ekipa? dresovi su odraz losih finansija i rukovodstva al sto se tice celika u cijelini, reci da je seoska ekipa..pa ni u jednom gradu i ni na jednom stadionu u BiH nemaju se bolji uvjeti za igru i postenije ponasanje igraca od celikovih...skontaj se malo kuknjavaesprit24 je napisao/la:@firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
Da su bodovi vracani Travnik bi zabio barem 20 minuta prije kraja, a ne u sudackoj nadoknadi. I to nitko ne moze reci da su im pustili, mrki je odradio posao i posteno zabio svojima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.